Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.393.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30923093309430953096
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Yunus Emre'de en başından beri potansiyel vardı. Gönüllüler adasında yaşadığı sorunlar yüzünden açılamıyordu. Gizem'de o potansiyel yoktu.

Alıntıları Göster
    Başka şeylerin de olduğunu düşünüyorum. Bu kadar uzun süre kötü performans göstermesinin açıklamasını tek sebep olarak buna bağlayamıyorum.

Çünkü Berkan gönüllülere geçtiğinde iyi karşıladıkları halde adamın performansı düştü. Belki sakatlığı vardı ama şu an iyi olmasına rağmen eski formunda değil.

Rakiplerin değişmesi de bir etken. Üstüne Yasinin takımı düşürmesiyle bir sinerji yakalayamadılar.

Son zamanlarda Yasin eski çıkışlarını yapmayınca nasıl seriye bağlayıp oyun kazandıklarını gördük.

• Evrim haftalar önce Berkan'a şunları söylemiş. Yani orada birinin samimiyetini sorgulayacak son insan sensin, Evrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonGenesisEvangelion2 -- 10 Mayıs 2020; 14:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

O BİR JOKER!!

• Makbule corona virüse yakalanmış.
  • Birisinin ailesi kesin koronaya yakalandı
  • MaDJeRo kullanıcısına yanıt
    Köpeği söylemiyolarsa bunu da söylemezler bu da yrışmacıyı etkiler çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Evrim haftalar önce Berkan'a şunları söylemiş. Yani orada birinin samimiyetini sorgulayacak son insan sensin, Evrim.

Röportajların kraliçesi Evrim daha önce Berkanla ilgili bir şeyler söylemiş olsaydı en azından daha samimi olurdu.

Konsey'de Berkanın konuşmasını tekrar izledim. Adam sadece beklemiyordum demiş.

Yasin hemen atlayıp takımca konuştuk benim ismimin yazılmasını istedim ama Berkan istemedi demiş. Ayrıca kimin onu yazacağını biliyordu demiş.

Düşünün takımca toplanıyorsunuz ve Yasin benim ismimi yazın diyor ve sadece Berkan ben yazmayacağım diyor. Bu durumda Berkan dışında herkesin Yasin yazmasını beklemez misiniz?

Yasin takım hemfikir olduğu halde sen istemediğin için böyle oldu diyor. O zaman neden Evrim Ardahan ve Barış Berkan'ın ismini yazdı?

Evrim ise şöyle diyor. Herkes hemfikir olursa olur ama hayır diyen kişiler oldu? O zaman sadece Berkan hayır dememiş. Ne yani Yasin ismini yazdırmak istiyorsa neden herkesin onayı olmak zorunda?

Ortada büyük bir saçmalık var veya ben çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 10 Mayıs 2020; 17:19:13 >

• Köpeği söylemeyecek bence. Ersin bir daha toparlayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsey analizine devam :)

Evrim konseyde şöyle bir şey söylüyor. Oturdum sadece 1 gün onu (Berkan'ı) izledim neler yapıyor diye baktım.

Bu bana Barış ilk geldiğinde Yasinin onu izledim demesini hatırlattı. Şöyle demişti.

Ben ilk başta biri geldiği zaman 2 gün 3 gün otururum böyle bakarım ne yaptı ne etti ne var ne yok. İzledim ve gördüm yani demişti.

Bunun dışında Evrim Berkan'ın ismini yazarken şöyle söylüyor.

Benim doğrularım, benim aklım, benim kararım. Canım kimi yazmak isterse onu yazarım. Burada delirmemek bazen içten değil ama bana kalan aklımla halen doğru kararlar verdiğimi düşünüyorum.

Madem Yasin'in beni yazın demesi sana mantıklı geliyor niye Berkan yazmadığında Yasin'i yazamıyorsun

• quote:

O BİR JOKER!!

• vahşi kediler, gladyatörler, aslanlar, kaplanlar falan

Başkan gönüllüleri kudurtmak için iyi trollüyor

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Evrim yanar dönerin teki. Dün kendi sonunu hazırladı.

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam iddialı değiller Barıştan,Berkandan hatta Evrimden korkuyor 4 lü grup.Ama Evrim dün hata yaptı tek bir hamle ile gönüllüler takımında son 4e kalırdı şimdi 2-3 hafta içinde elenir gider.Sonuçta o grubun Evrimi sevdiğini zannetmiyorum.
  • quote:

Köpeği söylemeyecek bence. Ersin bir daha toparlayamaz.
    Ersin başını ellerinin arasına koyarken arkadaki kimse elini bacağına alkış tutar gibi vuruyordur . acurun yine abartma fragmanlarından biri boş çıkacak yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

vahşi kediler, gladyatörler, aslanlar, kaplanlar falan

Başkan gönüllüleri kudurtmak için iyi trollüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Alıntıları Göster

• quote:

O BİR JOKER!!

• KOCA YÜREKLİ BAŞKANIM

• FITRAT DEĞİŞİR SANMA KAN YİNE O KANDIR

İŞTE GELİYOR ÖZEL HAREKAT
  • 
Sayfa: önceki 30923093309430953096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.