Şimdi Ara

Lightning kablolarda nesil farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anker PowerLine II (3m) ve Belkin Mixit (1.2m) kablo aldım. Her ikisi de MFi onaylı. Forumda bir yerde Apple'ın lightning standardını geliştirdiğini ve 6s serisinde daha yeni bir nesile geçtiğini okunuştum.

Anker'in uyumlu model listesine baktığımda iPhone 7 Plus/7/SE/6s Plus/6s/6 Plus/6/5s/5c/5 yazıyordu. Belkin'de ise liste daha kısıtlıydı. iPhone 7 Plus/7/SE/6s Plus/6s modelleri vardı. Oysa bu kablolar yeni üretim olmalarına rağmen yeni ve eski modellerin yazmaması ilginç. Anker'de iPhone 8 ve sonrası yok. Belkin'de ise iPhone 8 ve sonrası ile iPhone 6 ve öncesi yok.

Lightning standardında nesil farkı var ve bu kablolar bu nesil farkına göre mi üretiliyor sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O senin dediğin hocam eski nesil olan iphone 4s ve öncesinde olan uzun giriş. Anker de yazmamasının sebebi güncellenmemiş olmasıdır. İphone 8 çıkmadan önce çıktıysa uyumlu modeller listesini güncellemeyi unutmuşlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim kastettiğim 4s ve öncesi değil. Yeni nesil 8 pinli girişin de kendi arasında acaba nesil farkı var mı? Eski olması imkansız. iPhone 8’den önce çıktığını farz edelim. O halde Belkin’de niye sadece iPhone 7 Plus/7/SE/6s Plus/6s ismi var? Sonuçta iPhone 6 Plus/6/5s/5c/5 daha önce çıktılar ama isimleri yazmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Burada da sorunuzu birisi cevaplamış:

www.quora.com
    Are all iPad and iPhone lightning cables the same? - Quora
    https://www.quora.com/Are-all-iPad-and-iPhone-lightning-cables-the-same

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.