< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4316. sayfa)
1 Mobil
-
-
Yeni CEO üst yönetimi ikna etmiş, bundan sonra Microsoft Gaming olmayacakmış yeniden Xbox ismine geri dönülüyormuş, ufak bir isim değişikliği gibi gözüksede aslında önemli bir gelişme.
Microsoft brings Xbox back, scraps Microsoft Gaming | The Verge
_____________________________ Xbox Live : Ashes2Bashers
PSN : Spartan117-TR
Switch FC: SW-2311-2158-8916
-
Bu kadını harcamazlar umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ablanın gözünden ateş çıkıyor kafa koymuş belli ki
_____________________________ -
Exclusive en azından timed olayı gelmeli, bir de pc’den devşirme model yerine gerçek konsol işini getirmeliler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Abla kafayı takmış bu işe, şimdi de resmi açıklama geldi, şu şekil kendine ve güvenen ve Xbox'ı merkeze alan bir yaklaşım 10 yıldır göremiyoruz, hep bir belirsizlik ve negatiflik durumu vardı, resmen kendine getirdi koskoca markayı bu abla, yeni açıklama;
Exc. olayını da yeniden değerlendireceğiz demişler açık açık.
_____________________________ Xbox Live : Ashes2Bashers
PSN : Spartan117-TR
Switch FC: SW-2311-2158-8916 -
Açıkcası ilk geldiğinde ön yargılarım vardı ama Xbox'ın yeni iletişim dili çok hoşuma gidiyor. Belki bazıları için sadece gaz alma gibi gelebilir ama kısa sürede yaptıkları gelecek için tekrar umutlarımı yeşertti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Asha Sharma hakkındaki görüşlerimi daha önceden yazmıştım. İlk başlarda baya olumsuzdum ama şu anda yaptıklarını olumlu karşılıyorum. Yine de exc. oyun yapacaklarını sanmıyorum fakat bekleyip göreceğiz. Açıkcası ben rekabet görmek istiyorum. Aynı xbox 360 ve ps3 döneminde olduğu gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ XBL Gamertag: SkyfallTR
Steam: starkiller -
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendwarior3 -- 23 Nisan 2026; 23:38:36 >_____________________________
-
Luna Abyss - Xbox Game Pass(Ultimate/PC)

Kwalee Gaming youtubeLuna Abyss is a single player story driven action-adventure with fluid platforming and bullet hell combat. Follow the journey of Fawkes, a prisoner of Luna caught between a cryptic prophecy and their prison sentence. Wishlist Luna Abyss Now: https://store.steampowered.com/app/1933000/Luna_Abyss/https://www.youtube.com/watch?v=qUnsaw1NkPg_____________________________
-
-
Sallaya sallaya geziyor ablam ilk başta getirdiler gene bir hintli demiştik ama şaşırttı. Hatta markanın ölüm fermanı göstermelik bir ceo getirdiler diye yaygara kopardılar. Ama yön çok iyi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
-
_____________________________ Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
-
quote:
Orijinalden alıntı: brnbryThis is xbox saçmalığını bitirmesi
logoyu köklerine uygun olarak tekrar değiştirmesi
gamepass indirimi
exc'lerin önemine vurgu yapması
İlk izlenimleri çok olumlu şavarma ablanın hadi hayırlısı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Outlaw -- 24 Nisan 2026; 11:57:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
forza horizon 1 var bende ama vermem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dolap uygulamasından bakayım dedim, adam toplu ilan açmış baktım forza horizon 1 var, fiyatını sordum 800 dedi. İlan aç alayım dedim bir daha yazmadı. Geçen hafta Gardrops üzerinden biriyle Forza horizon 2 için anlaştım 1750ye, ertesi gün kargoya vereceğim dedi 1 hafta geçti üzerinden cevap bile yazmıyor artık. Ne oluyor anlamadım, satılacağı zaman kıymete biniyor herhalde. Ya da çoluk çocukla muhatap oluyorum. Anlayamadım kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt