Hem Xbox 360 hem de Ps3 kullanmış birisi olarak Xbox 360 nasıl Ps3 ü alt etti? Nesil sonunda Ps3 'ün satış rakamları Xbox ın biraz önündeydi. Xbox Series X işe çok çok sağlam, güzel konsol ama satış olarak Ps i geçmesi pek mümkün değil gibi. Geçen nesildeki kadar fark olmayacaktır ama yine de Ps5 önde olacaktır muhtemelen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1547. sayfa)

-
-
Konsolda özünde çok satan değil en çok harcama yaptıran kazanır o dönem xbox360 hem.oyun hem hizmet satışında ps3'ün önündeydi bunu daha az konsol satıp başardı bu yüzden xbox360 döneminin kazananı xbox oldu nesil kazananı daha çok satan değil daha çok para kazanan olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyada stok yokken turkiyede cayir cayir stok bulunan konsol. Xbox türk firmasi bizim mi haberimiz yok abi? Avrupada stok falan yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: fitamino
Dünyada stok yokken turkiyede cayir cayir stok bulunan konsol. Xbox türk firmasi bizim mi haberimiz yok abi? Avrupada stok falan yok.Nedeni belli değil mi? Alım gücümüz düşük ve PS5 kadar talep yok.. %50 gümrük olmasaydı stok kalmazdı, ben dahil çoğu kişi Avrupa'dan almak için uğraşmazdı
Yok valla hocam alakasi yok bence bizim ulkede de cerez gibi satiliyor. Bence turkiyeye asiri fazla stok gelmis. -
quote:
Yok valla hocam alakasi yok bence bizim ulkede de cerez gibi satiliyor. Bence turkiyeye asiri fazla stok gelmis.Katılmıyorum çok satılmıyor fiyattan dolayı.
Nereden almıştınız
Bence birçok insan yılsonundaki ek gümrük vergisi haberini bekliyor. Ben de o gruptanım. Düşme ihtimali çok çok az. Ama umut işte şimdi alıp yılsonunda düşerse de üzülürüm. o yuzden 1 ay daha beklemek istiyorum. Tabi herkesin kendi tercihi.
-
Hayırlı olsun, Vatan Bilgisayar'dan mı aldınız? Evet ise sipariş saatinizi söyleyebilir misiniz
-
Değerli dostum, cevap verip de uzatmak istemiyorum. Ancak piyasada ismi duyulmamış bir konsol gelip de piyasanın hakimi olan konsol kadar satılıyorsa; ürünleri, servisleri, oyunları daha fazla alınıyorsa... Bence kimin üstün olduğu belirlidir.
Daha fazla uzatmayacağım, buraya daha fazla zaman harcayamam :)
quote:
Yok valla hocam alakasi yok bence bizim ulkede de cerez gibi satiliyor. Bence turkiyeye asiri fazla stok gelmis.Turkiyeye asiri stok falan gelmedi arkadas hakli alim gucu dusuk ve ps5 kadar ulkemizde ragmet gosterilmiyor..bu yuzden microsoft turkiyedeki stoklari tek seferde acmiyor 3-4 aciyor bitince stok kalmadi diyor 1 hafta sonra birdaha aciyor..turkiyeyede oyle cok fazla stok gelmedi
Vatan'dan xbox Series x satın alanlar, siparişiniz hâlâ onay aşamasında mı? -
evet hala onay bekliyor. keşke erken gelebilse
-
Xbox360 ın piyasadaki bomba etkisi unutulmaz. Ne günlerdi be. Ps3 1 yıl sonra piyasaya çıkmasına rağmen xbox360 karşısında ter dökmüştü
Loadingler x360da yarı yarıya kısaydı. Mesela ps3de pes2013 loading 1.5 dakika sürerken xbox360 da 30 saniyede maça başlıyordunuz.
Grafikler xbox360 da daha iyiydi . Ayrıca hdr+ AA yapabiliyordu. Pürüzsüz grafikler.
Çözünürlük ve Fps değerleri daha iyiydi.
Xbox360da çoğu oyun dahili hardisk gerektirmeden sadece dvd üzerinden çalışabiliyordu.
Online oyun servisi daha iyiydi.Ama ücretliydi.
Gamepad çok dahah iyiydi. ps3 dualshock 3 kütük gibi kalmıştı. Titreşim bile yoktu ilk çıkanlarda.
vss.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 28 Kasım 2020; 11:8:10 >
-
N11 üzerinden aldım, sanırsam unutup stoğa gelince kargoladılar -
AC Valhalla için çıkan yeni güncelleme ile XSX'de yaşanan sorunlar giderilmiş.
Kaynak:VG Techyoutube
Assassin's Creed Valhalla Patch 1.04 PS5 vs Xbox Series X|S Frame Rate Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=CgduK684mVo&feature=youtu.be
-
Az para gitmedi bu dl verbatimlere. Her gün ban dalgası korkusuyla açıyorduk makineyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 28 Kasım 2020; 12:54:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X