Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1529. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
83.338
Cevap
835
Favori
4.229.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler kampanya bitmeden alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wireless ise zaten kablo takin Türkiye deki modemler yan odaya bile adam gibi sinyal veremiyor.

• Bir şey soracağım, Vatan 5 Aralık teslimat diyor. Aralık başı gibi arasak ürün neredeyse gidip alabilir miyiz?

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt

Aldım şimdi kol da alıcam o da 919 TLye geliyor, sadece mavi mi siyah mı ona karar veremedim, Bir de 12 aylık gold üyelikte de indirim var alsak olur mu? Bir arkadaş 36 ay game pass ultimate yapılışını anlatıyordu onun için lazım olabilir

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Xbox'u Phil spencer değil Digital Foundry kurtaracak diyesim geliyor. O inceleme videoları olmasa Ubisoft kılını kıpırdatmazdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: pasha2626

Aldım şimdi kol da alıcam o da 919 TLye geliyor, sadece mavi mi siyah mı ona karar veremedim, Bir de 12 aylık gold üyelikte de indirim var alsak olur mu? Bir arkadaş 36 ay game pass ultimate yapılışını anlatıyordu onun için lazım olabilir

Evet lazım olur 2 yıllık almanız lazım onun için

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt

sizin sipariş onaylandı mı? benim konsol hala onay bekliyor görünüyor, eş zamanlı yaptığım kol siparişi ise onaylandı.

• Bende de öyle görünüyor

• Hepsiburada dan aldığım 9299TL lik xbox series x iade talebi oluşturdum. Yarın aras kargoya vereceğim.

Kampanya bitmeden alabilirsem vatanbilgisayar dan alıcam.

Ne uğursuz geldi bana bu nesil xbox yahu huzurum kalmadı

• Elden Ring için targette sızıntı olmuş çıkış tarihi 30.6.2021 olarak görülüyor , daha oyun hakkında ufak bir şey dahi çıkmadı

• Ac valhallaya patch gelecek

series x/s 5.3 gb , sorunları düzeltilip , series s e 60 fps modu ekliyor

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Starwars Squadron a da patch gelmiş 120 fps e kadar destek 4k ve performans modları , değişken kare hızı desteği

• danavar5 kullanıcısına yanıt
    Yazan arkadaş saçmalamış sende saçmalamışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş oynanmiyordu oyun yirtilmadan
  • MechWarrior 5 2021 de xbox a gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 26 Kasım 2020; 9:40:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Dun Mediamarkt’tan siparis gecmistim ama az once burayi okuyunca o siparisi iptal edip Vatan’a yoneldim.
    Bilgi veren arkadasa tesekkurler. :)

Ücretin iade edilmesi herhalde 10 günü bulur diyordum ama dün siparişi iptal ettikten sonra tüm tutar kredi kartıma iade edilmiş.

Mediamartk'taki sipariş konusunu sorunsuz hallettim şu an.

• Arkadaşlar 1 dakikadan fazla oyun kaydı almak için cihaza 128gb flash bellek taksam olur mu ? Usb 3.0 NTFS ve 128gb olmalidir yaziyo xbox ayarlarda. Bu ozelkikte hdd yada ssd degilde flash taksak olur mu ? Deneyen yada kullanan var ise bilgilendirirse sevinirim.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Adamlar yine yarım oyun çıkarmış resmen ya. Bu Ubisoft geçen nesilde de yarım oyun çıkarmasıyla hatırlandı hep. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• 36 ay gamepass ultimate üyeliği nasıl alabilirim yakın zamanda alan var mı?

• 
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.