Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: yaman43
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.315
Cevap
835
Favori
4.228.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis oyunları bana hep mükemmel görünen ama ruhu olmayan oyunlar gibi gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bence 2'nin vardı ruhu. Müzikleri özellikle o etkiyi vermiştir büyük ihtimalle de bence serinin en iyisiydi. Hans Zimmer bestelemişti boru mu . Crytek bence bir de senarist tutsun eğer yeni oyun yapacaksa. En zayıf olduğu kısım senaryo bu adamların.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Ultimate demek hepsini kapsar demek, yani oynayabilirsiniz.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ps konusunda neden ps5'i seçtiğini söyleyenle bu arkadaşın mesajını karşılaştır ondan sonra fanboyluk nasıl olurmuş görürsün.

• Bu kadar milleti hazırlayıp fos çıkarsa, Crysis'i unutun. Bir daha kimse yüzüne bakmaz :)
  • Yeni nesil cihazlarda en fazla gelişmeyi, kontroller lag sıkıntısında bekliyorum. Metro Exodus dahil bir çok oyunu pc de oynama sebebim, kontroller kısmındaki gecikmeler. Xbox one X de Hdr ile muhteşem gözükürken daha alt grafikler de pc de bitirdim. Önce oynanabilirlik.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Gamepadde gecikme oluyor mu ya? Şuana kadar hiç bi oyunda yaşamadım bunu. Metro yükleyip deneyeyim.

• Playstation konusuna baktım da artık orada pek yorum yazacağımı sanmıyorum. "O parçaladı" "bu yendi" "bu kadar sattı o yüzden en iyisi" "yeni nesilde yine tokatlayacak" "ps exc oyunları xboxı döver" gibi gibi yorumlar var. Böyle yazıyorlar sonra da diyorlar ki "Xboxcılar konuya gelip milleti tahrik ediyor." Bunlar zaten Galatasaray Fenerbahçe gibi bizi "Xboxcı" yapmışlar, sonra da bizi "yendiklerini, ezdiklerini, parçladıklarını" yazıyorlar en sonunda da konuda bir kaç Xbox öven yorum gördüklerinde "Xboxcılar konuya gelip Xbox övüyorlar yea" diyorlar. Konu popülerdne inmiyor yeni bir şey var mı diye giriyorsun hep aynı tipler aynı yorumları yapıyorlar. Gerçekten bu insanların motivasyonu nedir anlamlandıramıyorsun. Arkadaşlar bu konuyu o şekile getirmeye çalışanlar olursa lütfen şikayet edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 15 Nisan 2020; 12:39:29 >

• Birisi siz Xbox konusuna gidip Xbox'ı eleştirin sizi kıtır kıtır keserler yazmış : D Ona yanıt vermiştim yanıtımı silmişler : D
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    İnsanlar eleştiri yapar her eleştiriye cevap vermek zorundalar mı öyle mi hissediyorlar kendilerini? Sony'nin bunların savunmasına ihtiyacı mı var? Zaten 110 milyon satmış hepsinden fazla satmış, oyunlarını çıkartmış ben Sony'i eleştirdiğim zaman Sony'e bir şey mi olacak? Playstation 4 başkaları iyi değil dedi diye alacak adamın fikri mi değişecek? Enteresan ya konuyu içinden çıkılmaz hale getirmişler en ufak bir şeyi büyüttükçe büyütüyorlar. Her sayfa kopya yorumlar sonuca bağlanmayan "benim ki seninkini döver" muhabbeti var. Sayfaya giriyorum sayfanın 4'te 3'ü bloklu gerçekten bilgi alamıyoruz, iyi üyeler de onlar yüzünden yazmıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Birisi siz Xbox konusuna gidip Xbox'ı eleştirin sizi kıtır kıtır keserler yazmış : D Ona yanıt vermiştim yanıtımı silmişler : D
  • Konsolun fiyatı ne olur arkadaşlar?
  • ElTurko1 E kullanıcısına yanıt
    Bu sistemin iddiası 8ms tepki süresini 2ms'e indirmek. Hani bu pratikte anlar mıyız? bilemedim. Ama tabiki bunu farkedecek oyuncular olacaktır.
  • yeni jenarasyonda bummaping kaplamalar niyayet istediğimiz gibi gelicek
  • Xbox'un ozel oyunlari 2160p/30fps ile iyi oyunlar dilerim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende sayenizde paylaşımlarla heyecanla series x bekliyorum.

Bu nesil başlarında gow oynarız diye çıktığı sene ps4 alıp uzun süre bişey oynayamayıp sattım dayanamayıp ps4ü , xbox one alıp uzun süredir mutlu mesut kullanıyorum.

Şuan konsolun wifi kartı bozuk kol bağlantı sorunlarım var , sipariş ettim bakalım gelsin parça onu da çözücem umarım. :)

3 senelik gamepass ultimate yaptım , bunu kısmetse series x kullanırım diye 3 sene alayım aradan çıksın dedim dolar kuru ebesine el sallarken

Şimdi güncel bilgilerle dolu arkadaşlar size bir sorum var.

1080p lcd eski bir 46" samsung tv var elimde.

Series x verim alamam diye düşünüyorum.

4k bir tv almam şart sanırsam değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.