Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Şenol Güneş foruma üyeyse ve girerse o açıklar sanırım çünkü Cenk ve Zeki denen arkadaş neden 90 dakika oynadılar onu çözebilen yok.

Alıntıları Göster
    Koskoca milli takımın başındasın, 80 milyonluk nüfustan çıkan 11'de 90 dk tek forvet oynamasını uygun gördüğün kişi takımında 5. falan yedek olan Cenk.

Başka sözüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenk hakan çok kötüydü yaa biride emre mor adem büyük yazmış dalga geçiyor sanırım enesi falan deneseydi bari forvette

burağın dönmesi şart oldu ligimizde hiç forvet yokmu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Manço

Belli kimin trol olduğu. Ben milli takımda renk ayırt etmemekten bahsediyorum bide şuna bak. Sen akıl fikir ver millete Allah'ım.

Alıntıları Göster
    Bloklusun diyorum ona rağmen hâlâ alıntılayıp cevap yazmaya devam ediyorsun Allah akıl fikir versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• boylum kullanıcısına yanıt
    Ya hadi cengizi anlarım tamam da mahmut ve burak nedir nece futbol bilgisidir burakın cenkten zerre farkı yok bugün o oynasa neden cenk oynamadı yazacaktın kesin mahmuta gelirsek adam önlibero ya önlibero olsa ne fark edecek merak ettim adamın görevi defans ofans arası bağ sağlamak ve rakibin topunu kesmek zaten defans ikinci alandaydı bizim ne gerek var mahmuta

• Gördüm kaç haftadır izliyorum saniyede tamı tamına 78 çalım atabiliyor mübarek futbolcu değil sanki bordo bereli o kadar çalım nedir ağzım açık kaldı kesin oynasın ilk 11 beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 8 Eylül 2019; 1:40:10 >
  • Değişiklikler fiyaskoydu.Habire şişirme top oynadığın kapalı defansa diyecekain ki Merih ileri çık ceza sahası içinde bekle.Kafa vuracak adamın yok orta açıyorsun.

Şenol güneş maç içinde uykusu mu geliyor nedir.Böyle saçma değişiklikler akıl alır gbi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dwho

Gördüm kaç haftadır izliyorum saniyede tamı tamına 78 çalım atabiliyor mübarek futbolcu değil sanki bordo bereli o kadar çalım nedir ağzım açık kaldı kesin oynasın ilk 11 beklerim
    Yanlış saymışsın hocam 88 olacaktı biraz dikkat lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: WindRanger

Takım pozisyon almıyor ileride paslar çok dengesizdi defanslarını kıracak düzeyde değildi. Tak tak ezbere bitiriceksin bu tarz takımları adamlar ne pres yapıyor ne birşey senin taktik bilginde pozisyon bilginde rakipten üstün bunu bu maçta gösteremeyeceksen çok yazık harcadığın emeklere paralara. Kişilerle alakalı bir durum değil benim gözümde. 5-0 lık maç kaçtı.

Alıntıları Göster
    Ben bu maçı söylemiyorum. Cenk i izledim. Potansiyel yok. Burak mutlak oynamalı. Bu maç kriter değil. Saçma sapan bir maç oldu bu akşam.

• Saçma sapan yorumlar gir ile gitmiş, hangi maçi izledik acaba, ben Türkiye Andorra maçını izledim, Milli Takım gayette güzel top oynadı, karşınızda 11 kişi kapanan takım var, ona rağmen pozisyonlar bulduk.
    Cenk Tosun mevcut golcüler arasında ilk yazılacak isim, Cenk Tosun bir dakikada yeteneksiz futbolcu olmuş, form düşüklüğü var, o ayrı konu, bu maçta iyi değildi.

Burak Yılmaz yeteneksizini forumda hep aynı kişi gazlayip duruyor, akrabasi falan galiba, Fransa maçında tek aksayan oyuncuydu, Buraga rağmen Fransa maçı kazanıldı, takımın ritmini bozuyor, Fransa maçını staddan izledim.
    Bu ülkede bir Hakan Şükür, bir de Burak Yılmaz kadar şanslı, torpilli ve medya desteği olan başka bir futbolcu daha görmedim.Hakan Şükür de olaylar olmadan önce basinda, sahada dış etkenler tarafından çok desteklenen bir adamdı.Burak Yılmaz'ın da babası teknik direktör. Anladığım kadarıyla, tahmini olarak yazıyorum, futbol piyasasında sözü geçen biri sanırım, babasına dua etsin Burak Yılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 8 Eylül 2019; 8:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Saçma sapan yorumlar gir ile gitmiş, hangi maçi izledik acaba, ben Türkiye Andorra maçını izledim, Milli Takım gayette güzel top oynadı, karşınızda 11 kişi kapanan takım var, ona rağmen pozisyonlar bulduk.
    Cenk Tosun mevcut golcüler arasında ilk yazılacak isim, Cenk Tosun bir dakikada yeteneksiz futbolcu olmuş, form düşüklüğü var, o ayrı konu, bu maçta iyi değildi.

Burak Yılmaz yeteneksizini forumda hep aynı kişi gazlayip duruyor, akrabasi falan galiba, Fransa maçında tek aksayan oyuncuydu, Buraga rağmen Fransa maçı kazanıldı, takımın ritmini bozuyor, Fransa maçını staddan izledim.
    Bu ülkede bir Hakan Şükür, bir de Burak Yılmaz kadar şanslı, torpilli ve medya desteği olan başka bir futbolcu daha görmedim.Hakan Şükür de olaylar olmadan önce basinda, sahada dış etkenler tarafından çok desteklenen bir adamdı.Burak Yılmaz'ın da babası teknik direktör. Anladığım kadarıyla, tahmini olarak yazıyorum, futbol piyasasında sözü geçen biri sanırım, babasına dua etsin Burak Yılmaz.
    Bu takim herkese kapaniyor. Baskalari rahat yeniyor.. Biz hic rahat oynamadik. Surekli ortasahada top cevirdik. Fw yok bizde kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    İyi sattık biz onu ha
  • Bugünkü maçın muhtemel 11'i ;
    2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -|  Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gece Arnavutluk İzlanda'yı yense ne güzel olur

• 11 belli olmuş.

Zeki de bizlerin göremediği ne görüyor Şenol Güneş çok merak ediyorum. Şuana kadar oynadığı maçlarda hiç bir faydası olmadı. Cenk'in dışında da milli takımda oynayabilecek 1 tane forvet yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

11 belli olmuş.

Zeki de bizlerin göremediği ne görüyor Şenol Güneş çok merak ediyorum. Şuana kadar oynadığı maçlarda hiç bir faydası olmadı. Cenk'in dışında da milli takımda oynayabilecek 1 tane forvet yok mu
    Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Ozan Tufan, Dorukhan Toköz, İrfan Can, Deniz Türüç, Kenan Karaman, Cenk Tosun

Onu bırak Cenk ilk 11.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 10 Eylül 2019; 20:58:39 >
  • Kanser olmaya hazır mıyız
  • Cenk'in bir tane olumlu hareketi yok. Tam kısır kadro çıkarmış Şenol.
  • Cenk sen kim o hareketi yapmak kim.

• Cenk yakışmıyor şu takıma

• Cenk resmen saç baş yolduruyor şu an. Çok kötü, ayakta duramıyor, bir topu tut.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.