Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçen maç ve bu maç 2. yarı hiç gol olmaması ilginç gerçekten
  • Adamlar kaos futbolu oynamamizi istedi ve basardilar. Fransa macinda iyi oynayanlar kotuydu, ozan'i oynatmak intihardi. Her zaman diyorum calhanoglu balon oglu balondur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir ne çektik anlamışsınızdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Supernova1071

    Herkes hakana çatıyor ama ozan dorukhan burak yılmaz çatlağını gören yok
    ozan da dorukhan da burak da mücadele ettiler

    hakan çalhansson: koşmaz, pas atamaz, çalım atamaz, savunma yapamaz, korner atmaya tenezzül etmez, 50 metreden frikik olursa atar.
  • Ozan Tufan ikinci yarının en iyilerinden. Çocuğun adı çıkmış sahadaki diğer çöpler dururken gündemde 1.sirada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak
    Ozan

    Bu ikisi tamamen boşuna duruyor takımda. Burak ayağına her gelen topu kaybediyor. Ozan anca geriye oynasın. Bunları hangi düşünceyle oynatiyorlar allah aşkına ?
    Hakana laf atıyoruz hakan yine bunlara bin basar. En azından top surmeyı biliyor. Burak anca yere yatsın. Takımda cengizin eksikliği kendini çok belli ediyor ayrıca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam ya 88 de oyuncu degistiriyor yada zamaninda degistiriyor ama cikip girmesi gereken oyuncular istedigimiz oyuncular olmuyor hiç şaşmıyor cidden. Hakan ve ozan 90 dakika oynadi inanilmaz gercekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yarım saat tam bir felaket oldu bizim için. Sonra toparladık ama geç oldu. Halbuki çok potansiyelimiz vardı bu maç kazanabilirdik.
  • Duran toptan bu kadar basit 2 gol yemek rezalet. Abi altı pas içinde nasıl yan topu sektirirsiniz anlamıyorum.
  • Hocam çoluk çocukla karşılaştırmayın bizi Allah aşkına

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevincent

    Ozan ve hakan yüzünden gitti guzelim mac
    Saha kenarında 90 dakika maçı izleyen vatandaş yüzünden gitti. Teknik adamlık hayatı boyunca kritik hiç bir maçı kazanamama gibi bir ünvana sahip ve bu maçla da sürdürdü o ünvanı nı.
  • Hakan ve burak ne yaptınız 90 dk boyunca bizi içeri almıyolar 3 saattir bekliyoruz diyen adam maçta nasıl oynuyor bi Beşiktaşlı olarak nefret ettim güven daha iyi oynardı. Adamı son 10dk oyuna alıyorsun şansa gelirse atacak izlanda da forvet giriyor girer girmez poziyon yakalıyor bizim burak efendi 90 dk pozisyona giremiyor.
  • Hocam spiker takım çöm iyi yardımlaştı diyor ama benim gördüğüm orta sahamızın hep toptan saklandığıydı. Topu alan pas verecek adam bulamıyor, hepsi en yakın İzlandalı’nın arkasına saklandı. Benim izlerken en nefret ettiğim şeydir toptan saklanan adam. Bak Yusuf’a Abdulkadir’e her topu istediler her topa koştular. Adamlar haketti kazandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsizim sinirden ağlıcam. Lanet olsun lanet. fransadan 5 yiyip şunlaraı yenmeyi tercih ederdim
  • Hakana Milli Takimi secmesi icin bence zamaninda sozler verildi, seni ilk 11 oynatiriz diye, iste bu söz kac yil gecerli, ona bakmak lazim, sanki hala devam ediyor gibi, yoksa Senol Gunes bunu çıkarırdı bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara

    ozan da dorukhan da burak da mücadele ettiler

    hakan çalhansson: koşmaz, pas atamaz, çalım atamaz, savunma yapamaz, korner atmaya tenezzül etmez, 50 metreden frikik olursa atar.

    Alıntıları Göster
    burak konusuna katilmiyorum, burak etkin degildi bu macta bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah herkese Hakan şansı versin ben başka hiçbir şey demiyorum. Böyle kayıp, hatalı, yokları oynayan koskoca bir çöp daha görmedim.
  • Abdulkadir Parmak varken adam gitmiş Ozan Tufan'ı milli kadroya almış.
  • Bu çalhanoğlu nasıl avrupada top oynayabiliyor akıl alır gibi değil. 90 dakika adamın bir tane olumlu bir hareketi olmadı. Ayağına gelen bütün topları kaybetti. Bir maç seyredip Fatih Terim-Şenol Güneş karşılaştırması yapanlar 90 dakika Çalhanoğlu ne diye sahada durdu. Bunun bi izah edin dinleyelim.
  • Biz gidip Portoyu yenip Akhisara yenilirken biz de anlamıyorduk
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.