Şimdi Ara

Koltuklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı satılık honda sedanlarda(2007) özellik olarak elektrikli yada elektrikli hafızalı koltuk denmiş.Böyle bir özellik var mı?Ben ilk defa duydum da.Ayrıca yok diye biliyorum ben.İsteyenler arabam.com'dan bi baksın

• bence de galericilerin ilan verirken, bilerek veya yanlışlıkla o özelliği işaretlemeleriniden kaynaklanıyordur. civiclerde elektrikli koltuk yok, hybrid'lerde ısıtmalı koltuk var sadece. ben de bir ara mondeo almıştım galeriden (arabam.com'dan bulmuştum) ilanda cd çalar yazıyordu ama yoktu. oluyor maalesef böyle şeyler
  • Teşekkürler.Aklıma gelmişken birşey daha sormak istiyorum yeni civiclerde kafalıklar 2 şekilde.Birinde kafalıkların ortası boşluklu.Bu fark neden kaynaklanıyor aracın donanımı ile mi alakalı( dream,premium elegance)
  • civic'de elektrikli ayarlanabilir koltuk yok, accordda var
    quote:

Orjinalden alıntı: corkan

Arkadaşlar bazı satılık honda sedanlarda(2007) özellik olarak elektrikli yada elektrikli hafızalı koltuk denmiş.Böyle bir özellik var mı?Ben ilk defa duydum da.Ayrıca yok diye biliyorum ben.İsteyenler arabam.com'dan bi baksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia Koltuk Klipsi
    geçen yıl açıldı
    Renault Clio Kol Dayama Kolçak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.