Şimdi Ara

Yağlanma Kapasitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 17 bin kalori yedik diyelim.Bunun 3 binini de yakalim.7 bin kalori 1 kg diye hesaplarsak 2 kg gercekten yağlanmiş mi oluyoruz?

Mesela bir insan istese, bir ayda 20 kg yağlanabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz hesapla bakmamak lazım. Evet kilo alırsın ertesi gün yağlanmazsın ama bir hafta devam ettir su tutumuyla fazlasını dahi alırsın. Ama 17 bin kalori yiyemezsin. Ben geçenlerde ekstradan 7 bin kalori aldım sabah 6 ya kadar mide ağrısından yatamadım. Belki bir gün iki gün alırsın üçüncü gün tıkanırsın.
    MSI GTX 1080 Ti, Intel i7 8700, Samsung 970 Evo NVM.e SSD,Z370-A Pro, Kingston Hyperx Predator 16GB (2x8GB) 3000MHZ, Aerocool KCAS 650W 80 Gold, Mouse: Razer Deathadder Chroma, Ekran: MSI MAG27CQ Laptop: MSI GE70 NOTEBOOK CORE İ7 4700 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3
  • Ani kilolar yağ değil genelde su tutumu şeklinde gerçekleşir, bi kaç gün beslenmene dikkat edersen zaten çok abartmadığın sürece vücudun eski haline döneceğini görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.