Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
229.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigit_dark

İptal ettiğim sipariş oldu dün. Bugun de hesabıma para geçmiş fakat. Kupon tekkrar aktif olmadı. Kodu kullanmaya çalıştığımda kullanılmıştır hatası alıyorum. 1 seferlik mi kod'lar iptaller işleme alınmıyor mu ?
    benim siparişim kargolanmadı ama adam kargo takip numarası sallayarak girmiş karşılığı yok tabii. İptal ettim, çözüm merkezine de yazdım kod tekrar tanımlandı.
  • Canlı desteğe yazdım durum bu şekilde.

Osman: SC74513978 satış kodlu işlemde 10 TL indirim çeki kullandığınızı görüyorum.
    Osman: Normalde iptal işlemlerinde indirim çeki tekrar tanımlanmamaktadır Yiğit Bey, ben memnuniyetiniz için bir defaya mahsus tekrardan tanımlanması için ilgili departmana bilgi aktarıyorum.
    Osman: Bundan sonraki işlemlerinizde bu süreci dikkate alarak işlem yapmanızı rica ederim.
  • quote:

Canlı desteğe yazdım durum bu şekilde.

Osman: SC74513978 satış kodlu işlemde 10 TL indirim çeki kullandığınızı görüyorum.
    Osman: Normalde iptal işlemlerinde indirim çeki tekrar tanımlanmamaktadır Yiğit Bey, ben memnuniyetiniz için bir defaya mahsus tekrardan tanımlanması için ilgili departmana bilgi aktarıyorum.
    Osman: Bundan sonraki işlemlerinizde bu süreci dikkate alarak işlem yapmanızı rica ederim.
    hukuki dilekce yazar gibi yazdım canli destege iptal siparislerimnin hepsine altlimitsiz 10 tl verdiler son kullanma tarihi temmuz 31 i elimde 5 tane filan var saklıyorum suanda =)
  • bu yeniden tanımlanacak olan kodlar bir(1) haftalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Canlı desteğe yazdım durum bu şekilde.

tekrar yazın hocam benim bir hesabıma iade sonrası 2 tane tanımladılar artık tanımlıyorlar eskiden tanımlamıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

tekrar yazın hocam benim bir hesabıma iade sonrası 2 tane tanımladılar artık tanımlıyorlar eskiden tanımlamıyorlardı

Alıntıları Göster
    Tanımlacağını söylediler. Şuan hareket yok belli bir süre beklemek mi gerek yok ? Yoksa salladılar mı beni
  • quote:

Tanımlacağını söylediler. Şuan hareket yok belli bir süre beklemek mi gerek yok ? Yoksa salladılar mı beni

Alıntıları Göster
    Tekrar mesaj at hocam başka bir müşteri temsilcisi denk gelir yükler büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

Tekrar mesaj at hocam başka bir müşteri temsilcisi denk gelir yükler büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Tamamdır yazıyorum hemen.

• Konuyu çok takip edemedim. Elimde 3 adet kod vardı birini harcadım. Kalan 2 kodu aynı hesapla aynı adreste kullanabiliyor muyum?
    Şimdiden teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psu

Gittigidiyor ilan patlamazsa 0.10 tl.

https://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/dh-logo-tasarim-454068507
    sağol hocam sayende siparişi 20 liraya tamamlayıp çeki kullandık, eyvallah.
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Bunlar önümu kapatıyor tamamen.benim aradığım klima hava ızgarasına takilanlardan ama sonuçta baseus kaliteli deniliyor deneyip gorucez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige95m

Konuyu çok takip edemedim. Elimde 3 adet kod vardı birini harcadım. Kalan 2 kodu aynı hesapla aynı adreste kullanabiliyor muyum?
    Şimdiden teşekkürler cevabınız için.
    Farklı hesap aynı adrese kullanabilirsiniz

• Kod tanımlı hesaplarvar ama kodları kullanamıyorum bi sorun mu var acaba
  • sasomelih kullanıcısına yanıt
    bir kaç cevabı var aldığınız üründe geçmeyebilir ya da mobil site/normal siteden deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

Bunlar önümu kapatıyor tamamen.benim aradığım klima hava ızgarasına takilanlardan ama sonuçta baseus kaliteli deniliyor deneyip gorucez
    onlarda havalandırmayı veteybi kapatabiliyor..tercih sizin

• Yakın saatlerde kupon kullanabilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kupon nasıl alınıyor?

Neden diger sitelerde oldugu gibi alışveriş yaparken kargoyuda ödeyemiyoruz?
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    sabah kullandım 2 tane, şimdi başka hesaptan baktım düşüyor hala. sorun ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Yakın saatlerde kupon kullanabilen var mı?
    mobil uygulamadan kullanılmak istendiğinde ödeme aşamasında indirimsiz fiyat görünüyordu kupon kullanılmıyordu sanırım, halen düzeltmediler galiba kaç gündür bu şekilde eğer halen mobil uygulama hatası düzelmediyse bilgisayardan deneyin, 2-3 saat önce kullandım.
    bilgisayardan da kuponu kullanamıyorsanız sebebini bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.