Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MozaikYöresel kullanıcısına yanıt
    sipariş tamam
  • ibrahimdnzz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yoğurt da söylenmezki netten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli tüketicimiz,

Gittigidiyor platform yetkilileri açısından bir sorun olmuyorsa ise bizim açımızdan da bir sorun teşkil etmeyecektir.

Bu konuyu platform destek birimine danışmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,

bana da böyle yazmış sütaş
  • wilkinson klasik yaprak jilet ve makine isteyenler. g.gidiyor10/20 çekle 10,90,a gelir
    GittiGidiyor
    Wilkinson Klasik Tıraş Bıçağı Makinesi Ve 5 Yedek Bıçak - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/wilkinson-klasik-tiras-bicagi-makinesi-ve-5-yedek-bicak-434574987

Berberbeyyoutube
    Ustura İle Sakal Traşı - Wilkinson Sword jilet
    https://www.youtube.com/watch?v=qzcUGSOtyHQ&list=PLqv9lJjBC1V_Waz7frARz5_edSx9yIg3u

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Değerli tüketicimiz,

Gittigidiyor platform yetkilileri açısından bir sorun olmuyorsa ise bizim açımızdan da bir sorun teşkil etmeyecektir.

Bu konuyu platform destek birimine danışmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,

bana da böyle yazmış sütaş
    Bana da aynısını yazmışlar. Dedim onlar için sorun olmuyor alsam gönderecek misiniz ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

USB fan alıp memnun olan varmı arkadaşlar pc başında kullanmak için.
    2 sene bundan aldım. çok işe yarıyor. kötü yanı biraz gürültülü
    GittiGidiyor
    Hadron Usb Masaüstü Serinletici Metal Fan Soğutucu Fan 18*18cm - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hadron-usb-masaustu-serinletici-metal-fan-sogutucu-fan-18-18cm-450150540

• Araç için telefon tutucu almak istiyorum markası Baseus nasıl acaba kullanan yorum yapabilir mi. 6 inç telefon ve kalın kılıf ile mıknatıslı düşüyordu.ben ızgara takılan fakat telefonu yanlarindan kilitleyen modelden istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 13 Haziran 2019; 1:45:27 >
  • MozaikYöresel kullanıcısına yanıt
    6 tane sipariş verdim sizden şuan ikisi ücretsiz kargo değil. hepsini tek ücretsiz kargo olarak yollarsınız diye umuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

Araç için telefon tutucu almak istiyorum markası Baseus nasıl acaba kullanan yorum yapabilir mi. 6 inç telefon ve kalın kılıf ile mıknatıslı düşüyordu.ben ızgara takılan fakat telefonu yanlarindan kilitleyen modelden istiyorum
    aliexpress den vantuzlu manyetik telefon tutucu çekiliş ile kazandım.. manyetik kafa kare telefona koyulan metal plakada da büyük..
    bnmde önceden ufak ızaraya takılan manyetiklerden kullandım ufak bir çukurda düşüyordu..
    bu çok sağlam şimdiye kadar hiç düşmedi..
    j7 pro kullandım şimdide a7 2018 zırhlı kılıf ile kullanıyorum.. ağırlık 220 gr.. tel oynamıyor bile.
    ızgaraya takılanlar da pratik, dediğiniz marka iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

aliexpress den vantuzlu manyetik telefon tutucu çekiliş ile kazandım.. manyetik kafa kare telefona koyulan metal plakada da büyük..
    bnmde önceden ufak ızaraya takılan manyetiklerden kullandım ufak bir çukurda düşüyordu..
    bu çok sağlam şimdiye kadar hiç düşmedi..
    j7 pro kullandım şimdide a7 2018 zırhlı kılıf ile kullanıyorum.. ağırlık 220 gr.. tel oynamıyor bile.
    ızgaraya takılanlar da pratik, dediğiniz marka iyidir..

Alıntıları Göster
    Hangi modeli bir resim falan yollarmisiniz

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.