|
Bildirim

|
1 bana 2 devlete
|
|
Üretenden çok kazanan vergi sistemi. Esas soru nereye gidiyor bu vergiler?
|
|
Olay rayından çıkalı çok oluyor. Önemli şekilde vergi adı altında soygun yapılıyor. Vergi adaletinden bahsetmek mümkün değil. Ciddi olarak trajik boyutta bir hal almaya başladı. Sadece otomobilde değil satılan her şeyde. Toplam verginin %10-15 olması gereken yerde toplam vergi %80-90 lara çıkıyorsa bunun artık ciddi olarak sorgulanması lazım. Gerçekten idrak edemiyorum bu oranları artık.
|
|
Avustralyada Boyacilik yapiyorum orta gelirli bir bireyim. Ama 4 gunluk maasimi verirsem 20 yil odeme planiyla bu arabaya sahip olabiliyorum. ( suanda 3 aylik maasimla 14000$ 2008 model ML500 Kullaniyorum.) artik akillanin arkadaslar Reis ne derse dogrudur demeyin peynir ekmek yemeyin.
|
|
"Audi Q8, 1 milyon 207 bin TL’lik fiyatıyla dudak uçuklatıyor. Aracın vergiler hariç net fiyatı ise 391 bin 700 TL."
Yuhh! 815.000 TL vergi mi olur? |
|
Vergisiz fşyatı 57 bin euro yani bir sıkıntı yok. Sıkıntı vergi sisteminde.
|
|
Vergilerin bir yere gittiği yok, bu aracı maaşlı adam almıyor, tesettürlü bacılar alıyor veya badem abiler.
Has Müslüman aracı yani |
|
Haramsız Alınmaz.Net :)
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 20 Mayıs 2019; 18:0:41 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |