Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
511.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar içinizden bu işlerden iyi anlayan bir cengaver konumuza imza yapabilir mi acaba?? hep beraber onu kullanalım bende ilk mesajı editleyeceğim

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIDYMA

sizce arkadaşlar a70 kaç Android sürümünü daha alır
    telefon direkt olarak android 9 la geldiği için samsung un daha önce yaptığı android uygulamalarından yola çıkarak 11'i görürüz
  • Laniakea kullanıcısına yanıt
    amiral modeller kadar güncelleme almış olucaz ozman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrademirtaas kullanıcısına yanıt
    telefonlardan hotspot açınca vb. sıkıntı yok ama evde aynı oda içerisinde modemden uzak köşede full çekmesine rağmen sık sık kopmalar oluyor (ağ listesinden kaybolup geri gelmesiyle birlikte ). Modemin yakınındayken sıkıntı olmuyor
  • Beyler bu finder aramasını kapata biliyormuyuz

• Arkadaşlar güzel-sağlam kılıf önerisi olan var mı ? İnternetten almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife

Arkadaşlar güzel-sağlam kılıf önerisi olan var mı ? İnternetten almayı düşünüyorum da
    bütçeni bilmiyorum ama buna bir bak derim
    urun.n11.com
    Samsung A70 Kılıf Mıknatıslı Arkası Cam Koruyucu-dvr - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-a70-kilif-miknatisli-arkasi-cam-koruyucu-dvr-P293832008?cid=700501

• Normal şartlarda pil ekran süresine takılmam. Lakin, bilgilendirmek amaçlı bende paylaşmak istedim.

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

Ekran oto parlaklık. Ortalama 30dk telefon görüşmesi ve gün boyu aralıklı whatsapp, twitter ve facebook kullanımı.

Edit: kablosuz kulaklık sürekli cihaza bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 24 Ağustos 2019; 1:23:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonla konuşurken kulağıma dayadığımda ekran sürekli yanıp sönmeye başladı bende ve de ayrıca parmak izi okurken sanki cihazda ufak bir kasma var gibi herhangi bir öneriniz tavsiyeniz varmıdır cihazı alalı 3 hafta oldu öyle oyun falan yüklü de değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

bazı kablolar sadece şarj yapar ,kablo demişken kutudan çıkan kendi kablosunun daha uzununu internette buldum toptancı bunlar fiyatı iyi gibi merak eden olursa link bırakıyorum [url =https://www.akilliphone.com/incele/baseus-cafule-series-type-c-pd2-0-60w-qc3-0-2m-sarj-kablosu-catklf-101042] url [/url]
    Hocam bu sitedeki kablonun fiyatı aliexpress ile oldukça yakın bu beni biraz şüphelendirdi sitenin dolandırıcı olabileceğine yönelik sence site güvenilir midir ?

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    Sanırım Olmuştur
  • teknoalem T kullanıcısına yanıt
    hocam site güvenli ! dediğim gibi telefoncu toptancısı bunlar ,yerlerine de bizzat gitmiştim .birkac alışverişim de oldu

• Bu telefonda kullanmak üzere kulaklık bakıyorum da.Tavsiye edeceğiniz kulaklık var mıdır?Acaba S serilerindeki Akgler uygun ve iyi olur mu?

• dr_divx D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sipariş vericem haftaiçi

• www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Hybrid Pro 2 HD Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-hybrid-pro-2-hd-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-p-HBV00000ING42?magaza=Hepsiburada
    bunu deneyin buna bir de TRY 293.95 | FiiO Spor Bluetooth amplifikatör 5.0 BTR1K Ses Alıcısı APTX/AAC/APTXLL Desteği, NFC Eşleştirme, USB DAC, ve Tip C Portu
    aliexpress.com
    US $49.99 |Tüketici Elektroniği'ten Bluetooth Kulaklık & Kulaklıklar'de FiiO spor Bluetooth amplifikatör 5.0 BTR1K ses alıcısı APTX/AAC/APTXLL desteği, NFC eşleştirme, USB DAC, ve tip C portu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32833590528.html?mb=3Zewq71pB8XWqN7&srcSns=Copy%20to%20Clipboard&tid=white_backgroup_101
    bunu alırsanız daha da başka birseye gerek kalmaz

• dr_divx D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yardımınız için.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.