Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
507.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon siparişim meğer onaylanmamış çünkü kredi kartı limitim yeterli değilmiş. ben de diğer karttan geçmek için hesaba girdim ki iptal edilmiş sipariş, üzerine de zam gelmiş ürüne. müşteri hizmetlerine yazdım ama herhangi bir yardımları olmadı. amazon.com'da olsa hemen yardım ederlerdi. burada amazon türkiye'nin yetersizliğini görmüş oldum.

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

edit: forumdan 200/25 hediye çeki alıp hepsiburada'dan 2.884,80 TL'ye sipariş verdim. Amazon'dan da ucuza gelmiş oldu. Hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 21 Ağustos 2019; 15:44:38 >

• arkadaşlar merhaba a70 sahibiyim. Şöyle bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Telefondan bilgisayara gün içinde sıkça resim aktarımı ihtiyacım olduğundan typc usb kablosu aldım kablo geldi bilgisayara taktım sadece sarj ediyor diğer veri aktarımını yapmıyor. Daha sonra bi arkadaşında samsung telefonu vardı a70 değil onunda typc girişli onda denedim onda veri aktarım olayı da oldu. Acaba bir ayarlama mı yapmam gerekiyor bilemedim yardımlarınızı bekliyorum.
  • dangel_11 D kullanıcısına yanıt
    bazı kablolar sadece şarj yapar ,kablo demişken kutudan çıkan kendi kablosunun daha uzununu internette buldum toptancı bunlar fiyatı iyi gibi merak eden olursa link bırakıyorum [url =
    www.akilliphone.com
    Baseus cafule series type-c pd2.0 60w qc3.0 2m şarj kablosu catklf
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-cafule-series-type-c-pd2-0-60w-qc3-0-2m-sarj-kablosu-catklf-101042
    ] url [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 21 Ağustos 2019; 17:34:50 >

• 06anil06 kullanıcısına yanıt
    evet var bende daha önce yazmıştım cevap veren olmadı ama her otg girişi olmuyor bilginize
    www.hepsiburada.com
    TX Type-C - USB 3.0 OTG USB Flash Dönüştürücü (TX-AC-U01) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tx-type-c-usb-3-0-otg-usb-flash-donusturucu-tx-ac-u01-p-HBV00000IIAVH?magaza=Hepsiburada

bu aparatta sorunsuz çalışıyor bilginize

• Telefonu dün aldım. Almadan önce a50 ile a70 arasında kalmıştım. A70 donanım olarak daha ıyi ayrıca 4k video çektiği için benim için tercih sebebi idi ama ekranın büyüklüğü biraz beni düşündürmüştü. Neyse sonunda a70 aldım ve çok ıyi bir karar vermişim. Ekran gerçekten büyük ama insanı rahatsız etmiyor sebebi ise ekranın uzunluğu fazla genişliği ise dar. Yanı eski telefonum note 4 ten bile kolay ele oturuyor. Ancak telefonda beni hayal kırıklığına uğratan nokta şu oldu. Fotoğraf makinesi çok güzel fotoğraf çektiği halde fotoğraf makinesinin ayarlarına çok fazla müdahale edilemiyor. Ayrıca fotoğraf modları çok fazla değil. Bu anlamda 5 yıl önce üretilen note 4 'ün bile gerisinde. Meselâ sesli yada hareketli fotoğraf çekmek mümkün değil. Fotoğraf çözünürlüğünü değiştiremedim. Acaba harici bir yazılımla fotoğraf makinesini daha verimli bir hale getirebilirmiyiz? Samsung aplikasyonlarından fotoğraf makinesi mod ları eklenebiliyor mu? Çünkü note 4 te mod lar sonradan ekleyebiliyordu. Konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olacak varsa sevinirim. Teşekkürler.

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    1080p 240 fps video kaydı var. 4k 30 fps

• Arkadaşlar belki daha önce bahsedilmiştir veya daha güzel uygulamalar da vardır bilmiyorum ama şimdi kurcalarken buldum. Eğer samsung smart tv'niz varsa smart things uygulaması ile ister telefonu tvde ister tvyi telefonda kullanabiliyorsunuz. Bide telefon kumanda oluyor.

Galerideki video ve resimler gayet güzel bir şekilde tvde oynatabiliyor. Fakat, online bir yayın yada video izlerken kalite nedense düşüyor. (Tv ve telefon wifi ile bağlandığından belkide böyle bir kayıp yaşanıyordur.)

Genel olarak benim hoşuma gitti paylaşmak istedim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mufape

Arkadaşlar 1 hafta olmadı telefonu alalı. Dün gece Usb bağlayıcı takıldı çıkartıldı hatası almaya başladım her saniye tekrarlanıyor. Ne yaptıysam gitmedi sıfırladım bir sürü şey denedim. Biraz araştırdım hiçbir sonuç yok sadece şikayetvar a70 bölümü bu sorunla dolmuş, kronik bir sorun olmalı. Ekranı kilitliyorum bildirim olduğu için tekrar açıyor ve asla kapanmıyor ekran şarj gidiyor ısınıyor telefon. Daha önce başına gelen birisi varsa yardım edebilir mi?

https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/70

Samsung A70 USB Bağlayıcı Çıkarıldı, Takıldı İkazı Alıyorum!https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-a70-usb-baglayici-cikarildi-takildi-ikazi-aliyorum
    Arkadaşlar bana yardım edin lütfen servise de gönderemiyorum şimdi çözüm önerisi olan var mı

• servise niye gönderemiyorsunuz?

• Temassızlık var muhtemelen. Şarj soketi veya şarj kablosu kaynaklı. Farklı kabloyla denediğinizde düzelmezse, Garantiye göndermek istemiyorsanız garanti dışı bırakmayı göze alıp merdiven altı telefoncularda tamir ettirebilirsiniz.

• dr_divx D kullanıcısına yanıt
    Telefona ihtiyacım var

• etkinus kullanıcısına yanıt
    6 günlük cihaz böyle yapmamalı. Bir de herkeste aynı sorun var İnternette. Kablo değiştim olmadı. Sürekli takıldı çıkarıldı oluyor telefon ekranı 1 saniye kapanmıyor kilit tuşuna bassam bile.

• saçmalık, eğer engelli ve yerinden kalkamayan birilerine ulaşmak için gerekli değilse telefon, bahsettiğin saçmalık! garantiye götürulmeli

• söylersin ikame telefon veririler telefonsuz kalmazsınız korkmayın

• bende A70 alarak aranıza katıldım ama cihaz arızalı çıktı WiFi problemi var hiç bir ağa bağlanmıyor 5 farklı yerde denedim hiç birine bağlanmadı yazılımsal bir sorun ola bilir belki bugün servise gidip yazılım yükletecem düzelmezse aldığım yere geri iade ecem

• Tr garantili sıfır cihazın içinden kılıf çıkıyor muydu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul-15

Hayır hocam çıkmıyor.
    teşekkürler, ekran koruyucu takılı geliyordur heralde?

kılıf olarak da bunu aldım, umarım iyi bişidir:
    urun.n11.com
    Samsung A70 Nitro Anti Shock Darbe Emici Kılıf Şeffaf Silikon Tam - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-a70-nitro-anti-shock-darbe-emici-kilif-seffaf-silikon-tam-P341030649

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Evet takılı gelmekte hocam,hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.