Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
511.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır ambalajlı kutuda ve sıfır samsung garantili olarak gelen A70'in sol köşelerinde çok dikkatli baktığımda aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi siyah noktalar tespit ettim normal mi arkadaşlar sizde de var mı acaba bu sorun?
    ürün dün elime ulaştı ve hiçbir şekilde evden çıkmadı düşmedi darbe vs görmedi.

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!
    SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

• Bu telefonu almak istiyorum. Fakat sar değeri yüksek geldi gibi. Siz incelediniz mi. Ne dersiniz? Bir de şu an m20 kullanıyorum. Değiştirmeye değer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 24 Ağustos 2019; 14:34:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boylum kullanıcısına yanıt
    M20 ile fark var bariz şekilde. Geçmen için çok sebep var pişman olmazsın aradaki farka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Sar değeri nasıl

Bilgi olsun diye şuraya ss bırakayım

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

• Teşekkürler. Alayım o zaman

• Beyaz olan nasıl yanar döner mi

Beyaz yanar döner gibi gelmedi bana ama kalitesiz hissiyatı veriyordu. Mercan rengi orjinal fakat karakter ve yaşım o rengi kaldıramazdı :)
    Siyah iyidir siyah...
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    yinede iphone ların çok çok altında ama amiral gemisi samsung modellerinden yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 25 Ağustos 2019; 20:11:14 >
  • mi9t mi a 70 mi

• Arkadaşlar merhaba, güç ve ses tuşlarının üzerinin kaplı olmadığı, ince bir kılıf arıyorum. Internette baktıklarımda bu tuşların kaplı olduğu kılıflar bulabildim sadece, ince kılıf tavsiyeniz varsa memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

mi9t mi a 70 mi
    Mi9t guzel telefon fakat arttirilabilir hafiza yok 64gb ve xiaomi arayuzu kullaniyor reklamlardan ve arayuzdan cok sikayet eden var. Ben A70den yana kullandim tercihimi gelmesini bekliyorum

• Instagramda bazen ekrandaki beyaz alanlarda böyle kararma oluyor elektirik gel git yapar gibi. Herkeste var mı bu sorun?

• Beyaz aldık artık. Güzel bir Kılıf tavsiyesi...

www.hepsiburada.com
    Spigen Samsung Galaxy A70 Kılıf Rugged Armor Matte Black - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-a70-kilif-rugged-armor-matte-black-620cs26386-p-HBV00000KJI4M

ben üsttekini kullanıyorum sanırım ikisinin yapısı aynı sert kauçuk

• Arkadaşlar merhaba kamerasü iyi yeni bir telefon alma arifesindeyim. A7 2018 den geçıs yapacağım. Malesef a7 nin kamerasi leşti. Bütçem max 3500 tl. Tavsiye edermisiniz bu telefonu?

• Arkadaşlar merhaba kamerasü iyi yeni bir telefon alma arifesindeyim. A7 2018 den geçıs yapacağım. Malesef a7 nin kamerasi leşti. Bütçem max 3500 tl. Tavsiye edermisiniz bu telefonu?

• Bugun eşimle beraber hepsiburada üzerinden 2 cihaz aldik ve ürünler geldi sorunsuz şekilde
    3 sorum olcakti kullanana arkadaşlara yardimci olabilirlerse çok memnun kalicagiz
    Xiaomi cihaz mi max3 kullaniyordum
    bu cihazda 3 şey çok kullandiğim şeyler bu cihaza göremedim
    1=telefon görüşme sirasinda konuşma kaydi diye tuş vardi burda göremedim varmidir?
    2= Cihazi tam ekran moduna alinca navigasyon tuşlari yeri aşağida oluyor sorun yok lakin ben onlar yerine örneğin ekranda bir uygulama açik çikmak istiyorum
    o tuşlarin yerine soldan sağa çeksem ekrani direk ana menüye atsa gibi bir durum varmidir ? xiaomi cihazimda o şekilde vardi
    3=En önemliside arka plan uygulama çikmasi şöyleki:
    3 4 5 uygulama açtim diyelim direk kapatmadan çiktim arkaplanda açik oluyor ön bellekte yani
    cihazin ekranini kapatinca bu uygulamalar da direk 1dk içinde arkaplandan ön bellekten yok olma gibi bir durumu yokmudur?
    çok teşekkürler

• Arkadaşlar telefondan memnun musunuz S7 Edge den geçilir mi? 2 seneyi geçti sıkıldım biraz fiyatlar uçmuş 0 alırsam anca A70 ikinci el falan bakarsam Note 8 falan var hangisi mantıklı olur?

• Tt a70 i böyle görüyor

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.