Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.049.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktınız mı bilmiyorum youtubede baktım bi kaç çözüm var ama sizinkiyle aynı problemmi tam emin değilim. En son yükleme tarihine göre videoları sıralayın arama ayarlarında bi ayar var bi ona bakın isterseniz videoda gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oldu hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Baktınız mı bilmiyorum youtubede baktım bi kaç çözüm var ama sizinkiyle aynı problemmi tam emin değilim. En son yükleme tarihine göre videoları sıralayın arama ayarlarında bi ayar var bi ona bakın isterseniz videoda gösteriyor.
    https://www.youtube.com/results?search_query=samsung+a50+call+problem+&app=desktop
    Bişeyler yaptık ama bakalım ne olacak.
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Resmi tarih ama guncelmiyiz.com da yok nisan mayis denilmis nisamda verirler mart guncellemesinden sonra

• a50s e android 10 çoktan geldi, böyle olacağı belliydi. samsunga güncelleme konusunda asla güvenmedim, güvenmem de.
  • Ayarlardan geliştirici seçeneklerini aktif edip animasyonları kapatırsanız cihazdaki uygulama geçişleri vesaire çok daha seri oluyor
    Video bana aittir

recep topakyoutube
    Samsung telefonlarda arayüz performansı nasıl arttırılır
    https://www.youtube.com/watch?v=RkdJMT_wTrc&feature=youtu.be

• Normalde 6 saat ekran süresini zar zor alıyorken adaptif parlaklığı kapadım ekran sürem baya uzadı ilginç
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Sonda çıkarken en ustten G. Seçeneklerini kapatirsan tekrar kapanır.

• esklc E kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin teşekkür ederim

• Hindistan romundaydım. Bir iki haftadır malezya romunu kullanıyorum geçişler animasyonlar daha akıcı nedense.

• Az önce ön kamerayı kırmak suretiyle ekranı çatlatmış bulunmaktayım. Ekran kırık idare ederim de bu servis ön kamerayı değiştirebiliyor mu acaba ? Nasıl becerdiysem tam ön kamera parçalandı tuzla buz oldu ..
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı hatası deyip ücret talep eder.

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    yok hocam zaten seve seve ödeyeceğim de acaba ekran değiştirmeden sadece camera değiştirirler mi merak ettim.
    Ekranı değiştirmeleri şart.

https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/ Ekran değişim ücretini de senden alırlar çünkü o da kırık. Garanti öyle malesef. Mesela diyelim cihazın kasası kırık ama pili ölmüş vs der ki önce kasayı yapacaz fiyat şu sonra pili takacaz. Mesela a50 için 400 tl imiş. Kamera fiyatını da alırlar bu arada o ne kadar bilmiyorum ama bir 500 liran temizinden gider.
  • Bir arkadaşımla gideceğiz tanıdığı servise, bakalım belki uygun fiyata yapar bilmiyorum. Bu samsung ürünleri çok pahalı xaomi falan olsa 250 liraya çözerdik.
    Tanıdıkla tabi ne olur bilemiyorum. Samsung üründe olsa xiaomi'de olsa yada herhangi bir marka ekran amoledse bil ki her zaman ekran olayı ekstra pahallıdır. Sadece ön kamerayı tamirci yapacaksa parça 80 küsür liraymış. Ha telefon tamircisi falan diyorsanız parça fiyatını alır o kadar. Dahada belki indirim yapar mı ? bilmiyorum.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    Malezya en iyisi

• Bugün itibariyle aranızdan ayrılıyorum telefonu sattım. Sebebi de pil yüzünden önceki telefonum m30du ve pil fazlasıyla memnun ediyordu. Sanırım biraz bekleyip m31 alacağım ram i de iyi 6 gb ram ve 6000 mAh li-po batarya var. Her şey için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 15 Mart 2020; 23:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Bugün itibariyle aranızdan ayrılıyorum telefonu sattım. Sebebi de pil yüzünden önceki telefonum m30du ve pil fazlasıyla memnun ediyordu. Sanırım biraz bekleyip m31 alacağım ram i de iyi 6 gb ram ve 6000 mAh li-po batarya var. Her şey için teşekkürler
    Hocam ben pilinden çok memnunun yav. Günlük nasıl kullanıyorsunuz ki ?

• 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.