Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Arkadaşlar adaptif güç tasarrufu nasıl çalışıyor bilgi verebilecek olan varmı ben optimize seçili kullanıyorum adaptif güç tasarrufunu açınca bir süre sonra telefon kendisini orta düzey güç tasarrufuna alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt
    Geç gelmesi benim içinde önemli değil ama bir tarih belirlense Haziranda da gelse olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polonya Romuna mart güncellemesi gelmiş
    Değişiklikler genel olaeak wi-fi kalitesi ve fotoğraf kalitesi üzerinde yoğunlaşmış, kameranın stabilitesi arttırılmış, ek olarak da stabilite ve güvenlik üzerine bir minör güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 12 Mart 2020; 0:18:6 >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Likit kaplamalara güvenmiyorum. Gercek oldugunu düşünmüyorum bunların. Bu fiyata son kullanıcıya verilebilecek boyle bir teknoliji olmuş olsa firmalar cihaza fabrika çıkışından koyardı

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Arama spam engelleme turkiye romunda da var. Arama kaydi olamaz cunku turkiyede bildirmeden ses kaydi almak yasal degil.

• A serisine gelmeyecek mi acaba?
    Webtekno
    Samsung, One UI 2.1 Güncellemesini Yeni Cihazlara Getiriyor
    https://www.webtekno.com/samsung-one-ui-2-1-guncellemesini-getiriyor-h87684.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

A serisine gelmeyecek mi acaba?
    Webtekno
    Samsung, One UI 2.1 Güncellemesini Yeni Cihazlara Getiriyor
    https://www.webtekno.com/samsung-one-ui-2-1-guncellemesini-getiriyor-h87684.html
    Hocam yazıda 2.1 var. Şu an biz 2yi bekliyoruz. Bize geleceği kesin de zamanı belli değil işte.

• 2.1 bizw gelmeyecek.
    S serisine yani s9 ve üstü cihazlara gelecek.

• Bu telefon gerçekten iyi değil

• Arkadaşlar bu aralar telden iyice soğumaya başladım, küçük bir sorun yüzünden teli değiştirmemek için zor tutuyorum kendimi.

Mesela birini aradığımda yada biri beni aradığında, konuşmaya başlayınca, birden ses gidiyor, kulağımdan çekip baktığımda kendi kendine aramayı beklemeye alıyor, artık paranoyak oldum, ne zaman biriyle konuşsam sürekli kulağımdan çekip bakıyorum, sinir olmaya başladım. Bu sorunu yaşayan varmı aranızda, hangi yazılımı ve custom romu denediysem aynı, bu küçük orta kameralı olanlarsa sensör koymuyorlar galiba, gerizekalı samsung. Böyle giderse satacağım direk.
    Hattınız nedir. Ben hindistan romundaydım sonra malezya romuna geçtim. İkisindede böyle bir probleme rastlamadim. Konuşurken telefonu yanağıma tam yanaştırmadığımdan dolayı ekran açık kalabiliyor ama dediğiniz problemlere rastlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Hattınız nedir. Ben hindistan romundaydım sonra malezya romuna geçtim. İkisindede böyle bir probleme rastlamadim. Konuşurken telefonu yanağıma tam yanaştırmadığımdan dolayı ekran açık kalabiliyor ama dediğiniz problemlere rastlamadim.
    Hattım vodafone, onunla alakası olduğunu sanmıyorum, telefonu yanağıma çoğunlukla yakınlaştırıyorum, unutuyorum hep, lakin bu can sıkmaya başladı, bu sorunu samsunga mail attım, bakalım ne cevap verecekler.
    Hocam kulaklıkla konuşmayı deneyin eğer sorun çıkmazsa büyük ihtimal sensörden dolayı ekran kapanmıyor ve sizin yanağınız çarpınca beklemeye alıyordur.

• Gece modunda olmama rağmen play store beyaz arayüzle açılıyor. Başka böyle olan var mı ?

• bişey B kullanıcısına yanıt
    Google play store ayarlarından değiştirebilirsin.
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Eskiden otomatik oluyordu sanırım. Bi değişiklik yapmamıştım çünkü.

• bişey B kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle, ama benim telefon Xiaomi mi 6

Sensör testleri vardı onları denediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.