Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.048.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hayalci

Ayarlar ekran yerinde dokunma hassasiyeti açabilirsin.
    Donma felan hiç olması telefonda. Yüklediğiniz uygulamaları kontrol edin isterseniz

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim kardeşim ya kılıf ile kullanıyordum dedim acaba kiliftami problem var diye sayende dahada hızlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hepsinde oynadım ısındıkça donma yok.

Alıntıları Göster
    hocam iphone x kullanıyordum aşırı ısınma vardı ama donma yoktu , iphone 7 plus kullandım ne yazık ki ısınınca ciddi sorunlar takılmalar oluyordu ve özellikle şarj durumunda yaşanıyordu

bu telefonda ki gpu pubg mobile da iphone 8 plus ile aynı ayarlarda açıyor cidden şaşırtıcı ,sırf oyun için kısmetse bugün alcam

• quote:

Orijinalden alıntı: MR_

hocam iphone x kullanıyordum aşırı ısınma vardı ama donma yoktu , iphone 7 plus kullandım ne yazık ki ısınınca ciddi sorunlar takılmalar oluyordu ve özellikle şarj durumunda yaşanıyordu

bu telefonda ki gpu pubg mobile da iphone 8 plus ile aynı ayarlarda açıyor cidden şaşırtıcı ,sırf oyun için kısmetse bugün alcam

Alıntıları Göster
    Ben alırken donanıma önem veririm.
    A50 de
    4 çarpı 2.35 ve 4 çarpı 1.75 işlemci mevcut.
    Birde ekran kartı s10 cihazla neredeyse aynı tutup sadece işlemciyi biraz kısmışlar. O yüzden oyunlarda en yüksek ayarı açma sebebi budur. A70 den daha yüksekdir a50 işlemcisi. Oyun için hep a50 öneriyorum. Birde ben tele rot çaktım sistemden tam 50 den fazla uygulama sildim tel dahada hızlandı. Hindistan romunuda çaktım tele gece modu felan bir sürü özellik geldi.

• quote:

Koskoca samsung bunu düşünmüşte telefona aod (always on display) diye bir özellik koymuş, bir zahmet açıp kullanmayı denediniz mi acaba.

Alıntıları Göster
    İnsanların alıştığı ve sevdiği bir düzen neden evrilip başka bi şekilde insanlara dayatılıyor?Ki ayrıca herkes sürekli açık bi ekrandan hoşlanmayabilir.Ben sadece bildirim var mı yok mu onu bilsem yeter.Olaya birazcık daha tarafsız bakarsanız sevirim.Telefona sahip olmanız,koşulsuz şartsız o telefonu savunmanızı gerektirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

İnsanların alıştığı ve sevdiği bir düzen neden evrilip başka bi şekilde insanlara dayatılıyor?Ki ayrıca herkes sürekli açık bi ekrandan hoşlanmayabilir.Ben sadece bildirim var mı yok mu onu bilsem yeter.Olaya birazcık daha tarafsız bakarsanız sevirim.Telefona sahip olmanız,koşulsuz şartsız o telefonu savunmanızı gerektirmiyor.

Alıntıları Göster
    Haklisin biraz abartmış olabilirim. Kusura bakma
    Lakin hiçbirşey yokmuş gibi davranan insanlara karşı biraz atar yaparız maalesef

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Yok kardesim onunla alakasi bulunmamakta. Benim ekranda fpsde düşük. Anlamsiz bir titreme oluyor menu gecislerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 12 Temmuz 2019; 14:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaylioglan

Yok kardesim onunla alakasi bulunmamakta. Benim ekranda fpsde düşük. Anlamsiz bir titreme oluyor menu gecislerinde.
    Ayarlar gelişmiş ayarlarda animasyonları azalt seçeneği var onu bir dene istersen

• Telefonu alalı 20 gün oldu,bugün aniden telefon dondu 10 saniye sonra res attı neden yapmış olabilir, sizde bu olay oldumu hiç

• Iphonedan bu telefona geçiş yapacağım yarın. Whatsap sohbet yedeğini alıp nasıl aktarabilirim.
  • aydogankrbk A kullanıcısına yanıt
    kullandığınız telefondan whatsapp ı açın ayarlarında yedekleme seçenekleri var, aylık, günlük vb gibi. onu değiştirin 1 seferliğine ve anlık yedekleme yaptırın bu kadar yeni telefonda sadece açmanız yeterli olacaktır
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    arkaplanda gereksiz çalışan çok program var mı? hiç kullanmayacağımız türden
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Spigen Slim Armor 59.90 ihtiyacı olan kaçırmasın.

www.amazon.com.tr
    Spigen Slim Armor Serisi Kılıf Galaxy A50 ile Uyumlu / TPU AirCushion Teknoloji / Ekstra Koruma -Metal Slate: Amazon.com.tr: Spigen Türkiye
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PCP6217/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
    Teşekkür ederim son 1 tane kalmıştı hemen sipariş ettim.

• quote:

Ben alırken donanıma önem veririm.
    A50 de
    4 çarpı 2.35 ve 4 çarpı 1.75 işlemci mevcut.
    Birde ekran kartı s10 cihazla neredeyse aynı tutup sadece işlemciyi biraz kısmışlar. O yüzden oyunlarda en yüksek ayarı açma sebebi budur. A70 den daha yüksekdir a50 işlemcisi. Oyun için hep a50 öneriyorum. Birde ben tele rot çaktım sistemden tam 50 den fazla uygulama sildim tel dahada hızlandı. Hindistan romunuda çaktım tele gece modu felan bir sürü özellik geldi.

Alıntıları Göster
    A70, cpu ve gpu olarak a50'den daha üstün bir cihaz. Sahip olduğunuz malı gerçeklerden bu kadar da kopmadan övebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

A70, cpu ve gpu olarak a50'den daha üstün bir cihaz. Sahip olduğunuz malı gerçeklerden bu kadar da kopmadan övebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hocam honor play ve a50 alıcam oyun için ve gün itibari ile xs aldım fakat oyun için büyük ekran çok keyifli

a70 ve a50 inceleme fırsatım oldu yalnız arkadaşın deşiği doğru a50 hdr aşırı yüksek açabiliyor ama a70 hdr yüksek olarak açıyor ne yazık ki gpu daha fazlasına izin vermiyor , şaşırtıcı ama a50 pratikte daha iyi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MR_

hocam honor play ve a50 alıcam oyun için ve gün itibari ile xs aldım fakat oyun için büyük ekran çok keyifli

a70 ve a50 inceleme fırsatım oldu yalnız arkadaşın deşiği doğru a50 hdr aşırı yüksek açabiliyor ama a70 hdr yüksek olarak açıyor ne yazık ki gpu daha fazlasına izin vermiyor , şaşırtıcı ama a50 pratikte daha iyi görünüyor

Alıntıları Göster
    Antutu
    A70: 167518
    A50: 142788
    A70'in ekran çözünürlüğü daha yüksek olmasına rağmen antutu'da fark atıyor.
    www.antutu.com
    Ranking - AnTuTu Benchmark - Know Your Android Better
    https://www.antutu.com/en/ranking/rank2.htm

• Arkadaşlar A50 ye gcam kurulabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

Antutu
    A70: 167518
    A50: 142788
    A70'in ekran çözünürlüğü daha yüksek olmasına rağmen antutu'da fark atıyor.
    www.antutu.com
    Ranking - AnTuTu Benchmark - Know Your Android Better
    https://www.antutu.com/en/ranking/rank2.htm

Alıntıları Göster
    evet hocam baktım hepsine , a50 hdr aşırı yüksek iphone 8 plus ile aynı ayarlar

a70 hdr yüksek iphone 7 plus ile aynı ayarlar

bütün testlere videolara da baktım .

• Arkadaşlar telefonda çift tıkla uyandırma var da çift tıkla ekranı kapatma özelliği var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S8+ alarak aranızdan ayrılıyorum.Yardımda bulunana herkese çok teşekkürler.
    Bu arada yukarıda bazı arkadaşlar mobil veride hız sorunu hakkında konuşuyorlardı.Bunun sebebi telefonun bant genişliğinden kaynaklıyor.A50'de 15 mb alarken aynı yerde aynı hat ile s8+ ile 50 mb kadar hız alabildim
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.