Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.071
Cevap
389
Favori
867.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün hiç gözükmüyorlar bende 2 hat daha taşıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161672428

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 9 Temmuz 2025; 17:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayis 2000 dogumlu olan biri selfyli olabilir mi ?

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

Geçmeyi denemedim ama arada yine görünür

bende uygulamada görünüyor  

• Taahütünüz bitmiştir diyor sanırım yeni teklif gelmeyecek son teklif bu. Arayıp faturasız ile %20 indirim alınca 40gb 420 diyor
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Başka teklif gelmedi hocam 45gb+3gb 420TL + vergi olarak onayladım gece 00:01 de. Muud u yenüleyğm dedim şuanda şöyle gözüküyor

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Taahhüt bitimine 77 gün, EGM30 için web sayfasında gelen teklifler:

Bu arada EGM'nin şu anda sattığı/taahhüt aldığı yeni tarife listesi var mı arkadaşlar elinizde?

• Bu tarife nedir arkadaşlar bilen var mı? Mevcut müşteriye sadece diyor. Fiyat bayağı uygun

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturali-tarifeler/gold-4gb-tarifesi

• Emeğiniz için teşekkürler sormak istediğim şu taşırken sadece faturasıza taşıyıp selfy i vs. hat açıldıktan sonra mı hallediyoruz yoksa hattı taşırken tc yi vs. vermek gerekiyor mu

• BiBeR10x kullanıcısına yanıt

Hat açıldıktan sonra üye olabilirsiniz

ilk sayfada bilgisi mevcutTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Faturasizdan gectim ruya20 tarifesi anlik cikti 159tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altmisbir61 -- 10 Temmuz 2025; 12:37:48 >
  • altmisbir61 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun geçilmiyor sistem izin vermiyor diyen vardı  

Hayırlı olsun. Faturasızda ne kadar kaldınız?

• Turktelekomu cozdum artik, cift hat kullaniyorum, bu hat gecen sene faturaliydi teklif gelmeyince faturasiza gecirmistim, su anki hattima yine yuksek teklif gelince bu ay onu faturasiza ceviriyorum, operator degistirmeyle ugrasmak istemiyorsaniz 2 hat kullanin :)

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Bi egm 40 gb tarifesi daha hanemize hayırlı olsun

Diyen bendim hocam. Şuan tekliflerde kayboldu. Şaşmaz 40 kaldi sadece tt destek hesabina yazsam işe yarar mı ? 70-75 gün falan oldu tt'ye geçeli.

Düzeltme web oim'e saşmaz tarifelerde düşmüş tavsiyeniz hangisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 10 Temmuz 2025; 14:12:14 >

bu nee... aşırı iyi, hayırlı olsun.

acaba ilk gelen teklif bu mu oldu yoksa sonradan mı yakaladınız?

konu sahibi sağolsun onun sayesinde tt'ye taşıdım da hattı, az önce işlemler yapıldı. bana da gelirse hemen kabul ederim ama gelen teklifin kaybolduğu da olmuş o sebeple merak ettim.

• teknoyms kullanıcısına yanıt

Rüya tarifeler varken şaşmaz geçilmez tabi reddedin rüya tarifeleri sunarlar muhtemelen

• Cok teklif geldi reddettim hep sasmaz geliyordu onceden ruya tarifeleri cikinca kabul ettim

TtDestek hesabina yazsam işe yarar mı ?

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.