Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 de üretim fazlası tabanlık ilanı var ama 41 numara stokta yok diyor, eklenir mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • webumut kullanıcısına yanıt

merhabalar ,yalnızca N11 özel açtıgımız üründür , stoklarda A100 model dışında nerdeyse hiç yok bilginize , 40-41 numara stoklarda güncel olarak eklendi

• treking botları için hangi modeli öneriyorsunuz?birde tam ayakkabı numarasımı alcağız?

• Merhaba Arkadaşlar Amazonda Eylül Okula Dönüş Kampanyasına Katılım Yaptık Faydalanmak İsteyen Arkadaşların Dikkatine , Donanım Habere Özel Kampanyamız Henüz Bende Saklı Son Kampanyam Olacağından Güzel Stoklarla ve Güzel Fiyatlarla Doğru Zamanda Sizlerle Olucam Kampanya Vaktine Kadar Sağlıcakla Kalın :)

• Kampanya vs bişeyler olacak mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

merhabalar , şu an 5-10 Ekim arası amazonda kampanyamız var kasım öncesi oradan faydalanabılırsınız :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    tabanda sanus yazmayan normal (diz alti)bambu corap varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt

Kasım kampanyası için stoklarımız bitmesine ragmen 500 kutu siyah renk bambu soket çorap yaptırdık üretimi devam ediyor orada logo yazı vs yapmadık çorap altında , yalnızca markanın bize ait oldugunu anlamak için üst lastik tarafında marka logosunu kullandık yanı görünürde direk göze çarpmıcak bu şikayeti dikkate alarak son üretimi yaptık , kasım kampanyasından sonra yeni çorap üretimi ve satmaya ara veriyoruz artan fiyatlardan dolayı , sanus tabanlık olarak yalnızca internet satışlarımız olucak

Kasımda fiyatlar ne olur acaba şuan ki amazon fiyatından uygun olur mu

• döviz çok fazla uçmazsa (20 TL Üstü) şimdiki fiyatlardan %10 daha aşagı yapmayı hedeflıyoruz amazon desteklerı orada çok önemli tabi mümkün mertebe uygun fıyatla cıkıp gerçek bir indirim olsun istiyoruz 4 senedir bu şekilde kampanyalara katıldık yine aynısı olsun istiyoruz

Hocam 2 ay sonra askere gidicem de bot için hangi tabanlığınızı tavsiye edersiniz

• mert969 M kullanıcısına yanıt

Nacizane tavsiyem bizim ürünlerde M900 almanız, askeri botlar oldukça sert yapısı var ne kadar yüksek tabanlık atılsa o kadar iyi olur, Başka markalarda da Kolemens memory foam tabanlık öneririz onun yüksekliği M900 göre biraz daha yüksektir konforu biraz daha fazla olacaktır ,hayırlı tezkereler şimdiden :)

Teşekkür ederim hocam, Amazondan sipariş veriyorum M900 den

• Kadın Yaşamdır Yaşama Dokunma !!!

N11 Özel 1-2-3 Kasım Özel Fiyatlar İle 5 Al 4 Öde

37.90 TL https://www.n11.com/urun/sanus-m900-visco-memory-foam-anatomik-unisex-tabanlik-22459497?magaza=esnekadim

32.90 TL https://www.n11.com/urun/sanus-m300-visco-memory-foam-gunluk-unisex-tabanlik-22459465?magaza=esnekadim

Not:Satış Sonrasında Yaşanan Sorunlar için Lütfen İletişime Geçiniz Magduriyet Oluşturmadan Hızlıca Yardımcı Olunacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 2 Kasım 2022; 11:50:26 >

• 38.5 bayan Adidas spor ayakkabı için hangisini almamız gerekir ? Ve ayakkabıya koyduktan sonra yüksekliği ne kadardır ? Normal ayakkabıcıdan aldıklarımızı koyunca, ayağı sıkıştırıyor.

3 adet sipariş verdim hocam inşallah iyidir

sip no : 204837841618

• cehili C kullanıcısına yanıt

Merhabalar yabancı marka ayakkabılarda dil altı dedıgımız bölgede ürün cm cinsinden uzunluk yer almakta oraya bakarak alırsanız daha dogru olacaktır , M900 model ürün yüksektir aynı şekilde daraltma yapar M300 model alarak şansınızı deneyebılırsınız ancak sıkmama garantısı veremeyız mutlaka yükseklık saglıcaktır başka türlü ayak agırlıgını alıp konfor saglaması mümkün degil :)

• helsloot kullanıcısına yanıt

Denemeye değer beklenti yüksek degilse diyelim :)

Bambu çorap kampanyası olacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 60 tl olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.