Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 lacivert, 1 antrasit aldım. Limit olsa biraz daha alıp stok yapmak isterdim ama kötü zamana denk geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, çabuk deforme olan kişilerde var yıllarca kullananlarda var , deforme oranı ne derseniz Onbinlerce satışta %1 bile değil toplam aldığımız şikayet iade ve değişimler ancak bu yinede oluyor malesef %100 sorunsuz ürün olmuyor , sattığımız ürünün her zaman olduğu gibi arkasındayız sorunsuz ulaşabilirsiniz 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakan kullanıcısına yanıt
    Ayaklar taraklı değil ise 40-44 numara daha doğru olacaktır

• Merhabalar ürünler Amazon depoda malesef müdahale edemiyoruz karışık kutular standart şu an

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Merhabalar nasip bugüneymiş Bambu coraplarda son bin tane stok kaldı mevcut stoklar bittikten sonra yeni stoklar artık olmucak malum fiyatlardan dolayı kampanya pazar gecesine kadar devam edicek şayet stoklar bitmez ise son bir kampanya daha olucak sonrasında olması gereken fiyatlardan satışa devam edilecek şirket politikası bu yönde son bir kampanya da daha sizlerle olucam sonrasında "görevimden affımı isticem" :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt

Bu şekilde alırsam 6 çift siyah mı gelecektir?

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğrudur 1 kutu =6 çift çorap oluyor siyah renk diğerlerine göre +10 TL daha pahalı sebebi ise her kampanya önce siyah renklerin tükenmesi dengeli gitmesi adına fiyat farklı oluşturduk ki şu an oldukça güzel dengede gidiyor stoklar sona kalan arkadaşlara da siyah renkler kalmış olacak görünüyor:)

• Sonuna kadar beklemeden siyah alayım ben, tabanlık gibi toplu olarak biter falan riske gerek yok.

Tabanlıkta başkasının ticaretine zarar verdik onlarda daha fazla piyasa bozulmasın diye elimizdeki tüm ikinci kalite tabanliklari topladı satışa kapattırdı , çorap için olur mu bilmem ancak bambu çoraplarda bizim ürettiğimiz kalitede şu an alış fiyatları duzeni de 200₺ olmuş durumda kutusu karı kargosu derken satış fiyatını siz düşünün , devam etmicegimiz için eski fiyatlardan DH ile faydalandirmak istedik 😊

İyi adamsın. Muhabbetimiz olmuştu iki sefer.
    Keşke şartlar iyi olsaydı da böyle olmasaydı

2 gri 2 lacivert 2 antrasit gibi bir paket yapamaz mısınız?

Aynı fiyat grubu olduğundan böyle yazdım.

• 3 kutu aldım, önceden de kampanyadan almıştım. Teşekkürler

• İlk defa aldım sizden. Umuyorum ki memnun kalırım. Defalarca deneyip sadece aytuğ tencel ile memnun kaldım. Umarım bundan memnun kalırım. Yorumları sonra buraya tekrar yazarım.

• zeroone kullanıcısına yanıt
    Siyahta eklenebilir hatta sorun yok ancak mevcut kutuların açılıp tekrardan asorti haline gelip görsellerinin hazırlanması gerekiyordu zaman olmadığından son stoklarda malesef mevcut Stoklarla çıkış yaptık

• AjanHaKaN kullanıcısına yanıt
    Aytuğ yılların firması oldukça başarılı bir firma çok fazla çeşitle insanı alışverişe çekiyor severek takip ettiğim bir firma , marka olarak değilde ürün bazında kıyaslama yaparsanız çok daha doğru olacaktır yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

Not:Tencel dair bilgim yok yazmak istemedim.

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Katılım için teşekkürler,hayırlı olsun 😊

Peki o şekilde gönderebilir misiniz sipariş numarasını iletsek

• Ben de 40 numara giyiyorum. Soketlerde 40-44 aldım ilk defa ama sneakers çorap da almak istiyorum 36-40 mı almalıyım 41-44 mü karar veremedim. Hem beden çekincem var hem de 36-40 olacaksa onun fiyatı daha uygun. Daha önce giyen arkadaşlar var mı?

• Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında 2 tanede ben sipariş geçtim bakalım bilek üstü Bambudan. Önceki kampanyada da 1 tane 6 lı altında sanus yazan pamuk grubundan almıştım. Bu bambu olan bilek üstü daha mı kaliteli acaba ? 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Siyah 44-47 girecek mi stoğa?

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.