Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhabalar , düz taban bır ortopedık bır sorundur bizim ürünlerimiz ortopedık degıl anatomık yapıya sahıpdır bundan dolayı dırek bızım ürünlerimizi önermıyoruz bır doktor tavsıyesı üzerine ortopedık bır tabanlık almanız cok daha dogru olacaktır , modellerımız arasında A100 modelı kullanan ve memnun olan düz taban sorunu olanlar var ancak yıne belırtıyoruz bızım ürünlerimiz ortopedik degıldır bundan dolayı hastalıgınızı düzeltme niyetı ıle kesınlıkle önermıyoruz ,geçmiş olsun :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. İlk mesajda göremedim. Güncel link nedir. Nereden alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laider kullanıcısına yanıt
    Amazon da M300 model şu an için uygun onun dışında aktif kampanyamız yok ancak yakın zamanda bir kampanya planlıyoruz 😊

• Geçmiş olsun hocam

• 2kere alışveriş yaptım sizden ikiside çok sert geldi. En son siparşimi iade etmedim ama bişey sorucam. M300 modeli normalde yumuşak mı olur yoksa sert mi?
    Piyasadaki tabanlıklar çok yumuşak ama bu tabanlık ciddi manada taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laofdustin -- 22 Ocak 2022; 9:3:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,sert ürünler yazlık ürünler sizden ricam iki siparisinde sipariş numarasını iletir misiniz dm den yardımcı olalım hızlıca, yaz kış üretim farkı var memory foam yapısından dolayı bu sene itibariyle yeni gectigimiz bir uygulama bizde henüz alışamadık malesef k.bakmayin ancak ürünün uzun ömürlü olması adına bu uygulama şart artık :)

• Sert gelen ürünü kalorifere koyduktan biraz sonra düzeltti, sanırım kargo aşamasında ürün kaskatı kesiliyor :)

M300 çok başarılı oldu.

CAT bot için bir tane daha almayı düşünüyorum, M300 mü yoksa daha üst seri mi önerirsiniz @esnekadim

• x_spg X kullanıcısına yanıt
    Memory foam yapısı itibariyle açık hücreli yapıya sahiptir ,havalar direk yapısına etki eder buzluğa atsanız 5 dk sonra çekiç niyeti ile kullanabilirsiniz,oda sıcaklığında ise ondan yumuşağı yoktur ,bundan dolayı kış üretiminde dansteler ekstra az yapilirki soğuk havalarda sertleşme önlensin diye ,sıcak havalarda ise dansteler yüksek yapılır ki sıcak hava ile hamur olmasın,bu sene bu üretim sistemine geçtik ancak stoklarda kargaşa olmuş bunu geri dönüşler ile birlikte düzelttik ancak öncesinde satılan müşterilerimize sert giden ürünler var onlarda müşteriler dönüş yaptıkça değişimleri hızlıca yapıyoruz:) Bot için 100 modelimizi öneririz daha konforlu olacaktır

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, çoraplar çok güzel, kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon depoya yolladıgımız çoraplarda uygun lojistik ve komısyon malıyetlerı ıle bırlıkte bır calısma yapıcaz toplam stok 200 , talep olması durumunda yenı stoklar ve yeni ürünler ile birlikte yeniden bir kampanya kurguluyoruz hayırlı olsun şimdiden :)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkındaamazon
    Sanus Bambu 6 Çift Erkek Soket Premium Çorap 40-44 Numara ( Özel Kutulu)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09MS3ZNQ6?ref=myi_title_dp

Merhaba,

Çoraplar kalın mı ince mi acaba?

• phantasm P kullanıcısına yanıt

Mevsimlik olarak geçiyor direk soğuklardan korunma niyeti ile almanızı önermem açıkçası

Hocam keşke bir de mix (karışık) paket yapsaydiniz keşke.
    Hepsini tek renk almak istemeyecek benim gibi çok kişi vardır..

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız karışık vardı aslında ancak ilk onların stokları tükendigi için stoklarda yok şu an , yeni parti sipariş geçmemiz için erken az adetleri de üretici firma yapmıyor bundan dolayı tek renklere kaldık :(

• M300 siyah renk Sınırlı stok ile 24,99 TL toplam stok 108 Adet

Sanus M300 Visco Memory Foam Günlük Unisex Tabanlık (45, SİYAH)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09MNG8869?ref=myi_title_dp&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 27 Ocak 2022; 17:4:0 >

• M900 modellerinde bir kampanya düşünüyor musunuz? Gerçekten çok memnun kaldım. Yenilerine ihtiyacım var. :D

• M900 amazon tarafında farklı bır satıcı arkadaşımız satıyor bızden alıp hem ona satıp hemde onun altında fiyat girmek etik olmaz ancak kendısı ile iletişime geçip bilgi verebılırım buradan :)

• SANUS M900 Visco Memory Foam Anatomik Unisex Tek Beden Tabanlık 29,99 TL Toplam Stok 55 Adet

36-40 Numara 24 Adet

41-45 Numara 31 Adet

Not: Numara numara olan bedenlerde diğer satıcı arkadaşın onayı olmadığı için indirime gidemiyoruz sonraki kampanyada eklenecektir mutlaka .

Sanus M900 Visco Memory Foam Anatomik Unisex Tabanlık Siyah (36-40, siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09JHV2XT2?ref=myi_title_dp&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 27 Ocak 2022; 17:36:5 >

Tek renk almak işime yaramıyor. Mix olsa 2 set alirdim.
    Hayırlı işler dilerim.

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    normal soket herlade bildiğimiz tipteki
    çoraplardan

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.