Tertemiz. Hayırlı olsun. Koskoca konsolda aldığımdan beri oynadığım exc sayısı: 4. Horizon, Ratchet, Spiderman Miles Morales ve GT7. Yakında aleti satacak gibiyim. Series X'e geçme zamanı geldi gibi. A oyunu Xbox Store'da 700 TL, PSN'de 1799 TL. Bunun mantıklı bir açıklaması YOK. PSN Mağazada sadece Microsoft yerel fiyatlandırma yapıyor. Sony bizi hepten görmezden gelmeye başladı. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9542. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim. Ben de Elite olan modeli düşünüyorum. Explore kulak içi olması yönünden ilgimi çekmişti, ama daha uzun süre kullanabilmesi açısından elite almak daha mantıklı olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 11 Ağustos 2025; 12:21:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4 sürümünü ne kadara ps5 e yükseltiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 12 Ağustos 2025; 17:39:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkrose511
PS4 sürümünü ne kadara ps5 e yükseltinizÜcretsiz.
-
Bilek destekli olan bir model arıyorum bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son PlayStation Store indirimiyle daha az ödeyerek yeni bir macera keşfedin, şimdi başlayın!
Store: https://store.playstation.com/tr-tr/category/8ebe50d0-bab2-48f1-9ef0-8de417592bc4/
x (formerly twitter)
PlayStation (@PlayStation) on Xhttps://x.com/PlayStation/status/1955600295217738122
-
Ağustos ayı PlayStation Plus Oyun Kataloğu listesi:
- Mortal Kombat 1
- Marvel’s Spider-Man
- Sword of the Sea
- Earth Defense Force 6
- Unicorn Overlord
- Indika
- Harold Halibut
- Coral Island
PlayStation Plus Premium
Resident Evil 2 | PS5, PS4 (PS)
Resident Evil 3: Nemesis | PS5, PS4 (PS)
Blog : https://blog.playstation.com/2025/08/13/playstation-plus-game-catalog-for-august-mortal-kombat-1-marvels-spider-man-sword-of-the-sea-earth-defense-force-6-and-more
-
Biraz önce 660'a buldum aldım hemen..
Arkadaşlar plus indirimi Kasım'dan önce gelir mi sizce ?
Alınır mı bu fiyattan ne diyorsunuz daha önce oynamadım oyunları ?
-
İyi fiyat. Steam kontrol ettim arada 200 lira fark var bir şey değil.
Bilim kurgu korku gerilim seviyorsan, merak duygusu seviyorsan çok iyi seridir. Yağ gibi akar.
Abonelik indirimi genelde yeni üyelere yapılıyor. Düzenli üyelere niyeyse sony yapmıyor . En son zamlardan önce yaptılar 27sene üyelik alan arkadaş yüzünden olabilir :))
-
Biraz daha fotoğrafı incelersen zam değil indirimin bittiğini anlayacaksın
Telaffuzu yanlış yapmışım indirim bitmiş çokta önemli bir ayrıntı değil fiyat sebep ne olursa olsun yükselmiş. Ozaman cümlemi düzelteyim. Fiyat tekrardan yükselmiş🤭🤭
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 17 Ağustos 2025; 16:58:15 >
İndirim vardı, bitti.
-
fazlasıyla yeter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X