Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: casper04 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
190.976
Cevap
1.626
Favori
10.575.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15181519152015211522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cevap vermiş aslında. Dün Playstation Dev'lerinden birisi bu iddianın asılsız olduğunu açıklamıştı.

- Said the 4K rumor is pure bullshit and some devs have been playing with even 8K resolution.

- 4K söylentisinin saf bir saçmalık olduğunu ve bazı geliştiricilerin 8K çözünürlükte bile oynadığını söyledi.
  • Bence son bir oyun duyurusu daha gelir sürpriz olur Bloodborne 2 gibi...birde çıkış oyunu oluyormuş üstüne Türkçe dublaj neyse sakin olalım
  • güzel haber

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

Bence son bir oyun duyurusu daha gelir sürpriz olur Bloodborne 2 gibi...birde çıkış oyunu oluyormuş üstüne Türkçe dublaj neyse sakin olalım
    Silent Hill ve God of War 2 duyurusu bekliyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent hill remake bile yeterli olur, god of war 2 yide saklıyorlardır en önemli koza, ama hala bir duyuru eksikliği var rekabet üst düzey olsa görürdük bir şeyler daha neyse çok fazla kalmadı Spiderda harika başlangıç için inşallah Türkçe Altyazı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: malchik

4k da sıkıntı yaşayacak yazmışlar bakalım
    webtekno
    PlayStation 5'in 4K Çözünürlükte Yetersiz Olduğu Konuşuluyor
    https://www.webtekno.com/ps5-4k-cozunurlukte-yetersiz-iddia-h98120.html
    bunu söyleyen adamın xbox series x in kötü pr ı yüzünden böyle uydurduğu ortaya çıktı. reseteradaki konusu kitlenip hesabı sınırsız ban yedi. güvenilir bir kaynak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

pandemiden dolayı umarım göndermemezlik yapmazlar
    ohoo black friday'de ps5 güzel bir indirime görene kadar daha en az 2 sene var zaten
  • Proyu satisa koyup üzerine eklemeye başladım bende çıktığı gibi almak istiyorum bakalım ne olacak

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Digital versiyon 5000 olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Biri Ray tracing mi istedi? Bizde yapılmışı var hemde Ps4 Pro da , The Last of Us Part 2 de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• En çok merak ettiğim bu oyun Ps5 nasıl duracak PS4 bile müthiş grafik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

En çok merak ettiğim bu oyun Ps5 nasıl duracak PS4 bile müthiş grafik var.
    Ps5 te bu oyun şaha kalkar, zaten bu haliyle Ps5 oyunu gibi duruyor. Hele ben Naughty Dog un Ps5 te neler yapacağını merak ediyorum. Herhalde artık gerçek hayat gibi olacaktır grafikler the last of us part 3 te

• ND'nin Ray Tracing ile yapacaklarını merak ediyorum. Çünkü yeni IP yptıkların da bu FPS yada TPS artık ne olursa bunu CGI'ya yakın bir hale getirmek için baya efor sarf edeceklerdir.
    Ama şöyle bir söz konusu da var bu adamlar PS4 nesline de Kendine Has Ray Tracing'li oyunu yapmışlar zaten. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

ND'nin Ray Tracing ile yapacaklarını merak ediyorum. Çünkü yeni IP yptıkların da bu FPS yada TPS artık ne olursa bunu CGI'ya yakın bir hale getirmek için baya efor sarf edeceklerdir.
    Ama şöyle bir söz konusu da var bu adamlar PS4 nesline de Kendine Has Ray Tracing'li oyunu yapmışlar zaten. :)

Neil Druckmann söylemişti bizim yaptığımız Naughty Dog engine denen motor , yapay raytracing gerçekleştirebilecek seviyede diye. Bunu Last of us 2 de görüyoruz.Bu neslin zirvesi teknik anlamda the last of us part 2 dir.

Ps5 ile birlikte bu stüdyonun önünü kimse alamaz iddia ediyorum.

• mnybjk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Digital - 5999 ve Disc - 6999 diye tahmin yapmıştım hesaplarıma göre fakat bunu yaparken Euro 8,25 idi. Şu an TL hala paraşütsüz düşüyor, Euro 8,80'e gelmek üzere bence 5000 gibi rakamlardan ümidi kesmekte fayda var.
  • PlayStation 5 hakkında yabancıların yorumunu okuyorumda biri şahsen ben Microsoft un Halo İnfinite i ertelediğini duyurduğu gün Ps5 çıkış tarihini ve fiyatını aciklardim diyor acayip olurdu keşke o gün aciklasaydilar hakikaten.

• teen wolf kullanıcısına yanıt
    Halo Infinite o kadar büyük, gündemi titretecek bir oyun değil ki hocam.. Ps5’in çıkışı veya fiyatı falan öyle cevap vermeye ne kadar gerek var ki

• Söylentiler artıyor , kop gel be

• Gelecek hocam artık kaçışı yok bunca söylenti , sızıntı yalan ise çıkaranların.. yani
  • 
Sayfa: önceki 15181519152015211522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.