Bu kombiden almayı düşünenler için n11'de mobile özel indirim var. İnceleyebilirler. 3900TL |
** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları (15. sayfa)

-
-
Hocam merhaba ben de cosa kullanmaya başladım da oda sıcaklığını 22 derece yapıyorum fakat bu kombide su sıcaklığını ne yapmak gerekir? Bir bilgisi olan varsa cevaplayabilirse sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ilık havalarda 42-43 soguklarda 50-53 arası ayarlanabilir. Ev durumuna göre çok dalgalanma olmayacak şekilde ayarlayabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
kazan ve sıcak su kullanım ayarları baymak idee o.t den yapılır normal çünkü opentherm iletişim protokolüyle bağlantı kurar oda termostatınız on/off değil modülasyonludurmerhaba
Hocam Baymak Duotec'e modülasyonlu termostat kullanıyorum
menüleri baya karışık
sormak istediğim servis menü şifresi nedir?
aslında öğrenmek istediğim kazan sıcaklığı nasıl ayarlıyoruz termostat üzerinden
kullanım suyu sıcaklığını ayarlayabiliyorum ama kazan suyunu menülerden bulamadım
-
menü şifresini bilmiyorum baymak idee o.t nin hangisini kullanıyorsunuz programlı programsız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationmenü şifresini bilmiyorum baymak idee o.t nin hangisini kullanıyorsunuz programlı programsız?
baymak idee programlanabilir kablosuz oda termostatı kullanıyorum ..
servis menüsü için pin kodu istiyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumit -- 7 Kasım 2020; 11:57:3 > -
servise sormanız lazım kablosuz baymak idee de normalde kazan sıcaklığı o.t üzerinden ayarlanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationservise sormanız lazım kablosuz baymak idee de normalde kazan sıcaklığı o.t üzerinden ayarlanıyor
termostat üzerinde servis giriş var. ama pin kodu istiyor default vardır bir kodu diye düşündüm .
4 haneli ama ne ?
kullananlar bilir belki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationservise sormanız lazım kablosuz baymak idee de normalde kazan sıcaklığı o.t üzerinden ayarlanıyor
servis sağolsun 4 digit kod için ücret talep ediyor kayıt yaptırmak istiyor. bende vermemek için direniyorum.
şifreyi bilmiyorum demişsiniz ama belliki forumda gördüğüm kadarı ile bu işlerin kompetanısınız.
ve bir sürüyü bilgiyi ücretiz olarak insanlara sunmuşsunuz. hemde birçok servis elemanından kat e kat akademik olarak
bilmiyorum etrafınızda sorup öğrenebileceğiniz birilerinin olabileceğini düşündüm.
yardımcı olursanız çok sevinirim .
alakanız için şimdiden çok teşekkürler ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumit -- 13 Kasım 2020; 14:11:17 >
-
inanın bilgim yok servisleri de tanımam etmem yoksa size yardım etmek isterdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationinanın bilgim yok servisleri de tanımam etmem yoksa size yardım etmek isterdim
yardım etmiş kadar oldunuz yinede çok tşkler
-
Merhaba,
Ayarlar-Sistem-Isıtma sistemi-Maks ısıtma sıc menüsünden kazan sıcaklığını ayatlayabilirsiniz. Ben 55’e ayarlamış durumdayım. Bu durumda kazan sıcaklığı 55’i geçmiyor.
Tavsiyeniz üzerine cihazı aldım Bi ara arayıp nasıl kullanacagımı anlatırsanız cok sevinirim özelden numaranızı atın yada ben arayım
sadece buradan yazıyorum
Demirdöküm nitromix alacaktım tavsiyeniz uydum baymak duotec compact aldım sizce iyi mi yaptım
-
Arkadaşlar bende bu kombiden var oda termostatı alıcam ama servis honeywell yada baymak dışındaki termostatların kombiyi garanti dışı bırakacağını söyledi 7 yıl garantisi var diye aldık sıkıntı yaşamak istemiyorum sizce hangi marka alıyım termostat
-
Bende düşünüyorum nasıl yapacağız neden garanti dışı kalıyor ki
Valla ben cosa taktim. Servis cagirmadan once sokerim termostati. İnsallah cagirmam da gerekmez.
Anlamazlar demi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X