Şimdi Ara

KG 200 JAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kg200 aldım 3 gün falan oldu...
    Fakat buna nası java yüklicem bazı arkadaşlar java yüklemek için program falan
    gerekio yazmış yeni yazılım gerekiryormuş yüklemek için
    Fakat benim telefon yeni bu yüzden içinde java programı oldugunu düşünüyorum
    bu jar dosyasını nereye atıcam ve telfonda nası yüklicem onu
    nasıl oyun haline getircdem?

• bak tlefonun pc ile bağladıktan sonra pc kard ve telfon olmak üzere ikti tan bellek görücek bunlardan herhangi birine gir reviceid diye bi dosya var jar bağlantılı oyunu onun içine at sonra telefondan öğelerim telefon ya da carddı seçiyosun ( jarlı dosyayı hangisine attıysan) sonra burdan revicied dosyasını buluyosun seçenekler yükel diyosun bu kadar
  • bunu yaptım ama bazı oyunlarda jad diye bir dosyada war bide mario ve çakmaktaş oyunu nu yükledim
    mario ve fred çakmaktaş görünmüyo neden acaba=?
  • KG 200 ve KG300' de java olayı yılan hikayesine döndü. Telefonda java özelliği var ama program veya oyun yüklenemiyor. Telefonun yazılımı güncellendiğinde bu problemin ortadan kalktığı söyleniyor ama işin aslı nedir bilmiyorum tam olarak.
  • peki arkadasalar kg200 ümüzün yazılımının ne oldugunu nasıl anlarız yani tlfnun yazılımı yeni mi eski mi aydınlatırsanız sevinirim bide msn olayı olabilir mi
  • LG' nin teknik desteği zayıf.

KG300' ü kurcaladım biraz ama versiyon ile ilgili bir bilgi bulamadım. Bu konuda servise baş vurmak gerekiyor herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.