|
Bildirim

1 Mobil
|
|
bu mesaj silindi
|
|
Bugün huawei mate 20 lite siparişi verecektim ama bu telefon çok fena aklımı çeldi.Telefonun çıkış tarihi ve TL olarak fiyatı hakkıda tahmininiz var mı arkadaşlar?
|
|
Şu vakitten sonra 2000 altı olsa bile 5G'siz ve ekrandan parmak izi okumasız telefon kısa sürede değer kaybedecektir.
|
|
Çinden getirip getirip satanlar olacaktır.Onlardan alırım.4-64 versiyonu 177 dolar.Üzerinde 50 dolar koyup satsa 1200 küsür lira yapar yine uygun olur.
|
|
Bir an yine mi sd660 dedim sonra fiyatına baktım ve şunu söyledim piyasadaki kullanıcıların yarısı için sd660 fazla bile en azından yeterli.
|
|
150 dolarlık versiyonun üzerine %40 koysak bile 1600 lira etmiyor max 1300 lira olmalı. Telefon kötü demiyorum bence daha çok eder ama 150 dolar deyip türkiyede 1600 liraya satamazlar.
|
|
|
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 10 Ocak 2019; 13:49:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|