Çok cıkmıs. Benım 2 adet hısse var , bakalım ne kadar dıyecek. Tesekkur ederım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (442. sayfa)

-
-
Teb kafasina gore once teb yatirim icin 450 tl hesabimdan para kesip bir gun sonra 455 tl olaral geri yatirmis. Herhangi bir kayit olusturmadim itiraz etmedim. Yatirim hesabi isletim masrafi gibi bir sey sanirim. Ama kendi kendilerine geri yatirmalari garip geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özel müşteri statüsündeyseniz yapmış olabilirler.
-
direk muafiyet tanımlamak yerine hesaptan para çekip sonra geri yatırmaları tuhafıma gitti. yıldız müşteri olarak gözüküyorum. bundan kaynaklıdır muhtemelen
-
hocam sistem otomatik olarak herkesten kesiyordur, özel müşterilere iade ediyorlardır. vakıfın kartıyla lounge kullanırken de aynı muhabbet oluyor, öncesinde 1000 lira ücret kesiyor, ertesi gün geri yatırıyor.
-
-
sana özel diye bildirim gönderip, sonra genel o kardeşim çekenin yaptığına bir şey denir de, buraya yazamam. artık vatandaşı bankalar bile gram ciddiye almıyor anlaşılan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana özel bir durum değil bu kampanya
https://www.cepteteb.com.tr/kampanyalar/0-faiz
Şartlarda şöyle birşey var.
- Faiz oranları müşteri özelinde findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebilir. 1850 ve üstü Findeks notuna sahip kredi talepleri bankamız kredi ve tahsis politikaları çerçevesinde müşteri özelinde değerlendirilerek, olumsuz sonuçlanması durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.
Yani anlayacağın boş bildirim atılıyor. Bu işler içok bilmem ama o nota sahip kişi sayısı çok azdır gibime geliyor
-
Arkadaşlar teb kartındaki puanlar nerede gecerli? Onlıne olarak kullanamadım
Bonus posunun olduğu her yerde geçer. İyzico kullanıyorsan orayada yüzde 3,5 komisyonla yükleyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benzin alırken kullanıyorum ben, en yakın shell var, orada geçiyor.
-
Hepsiburada
ben de markette kullanmak istiyorum carrefoursa da geçiyor mu? ya da migros vs.
teb bonusları hangi yerlerde geçiyor bilen var mı?
Carrefoursada kullanıyorum
her yerde geçer. migros,şok ,a101,carrefour vsvs . hepsiburada.n11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 19 Mayıs 2025; 17:30:16 > -
teşekkür ederimm
Hocam yeni müşteriler için olan kampanya değil bu mevcut müşteriye gönderilen bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar carreffourda görmedi puanları. şokta kullandım bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 20 Mayıs 2025; 8:51:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X