TEB Infinite kartın Plus avantajlarından yararlanmak için gereken 500k varlık şartına hisse senetleri de dahil mi acaba? https://www.teb.com.tr/infinite-card// Ayrıca az önce müşteri temsilcisi ile görüştüğümde kredi kartı avantajları için yıldız bankacılıkta olmanız lazım, bunun için de 1 milyon mevduat şartı gerekiyor dedi, ancak benim mobil bankacılıkta yıldız bankacılığa hoşgeldiniz diyor her seferinde, acaba beni yıldız bankacılığa kabul etmişler mi bunlar, daha önce 1 milyon mevduat olmadı hiç ama emin olamadım. https://www.teb.com.tr/tebyildiz/hakkinda// Şimdi ben hesaba 200 binlik hisse, üzerine TL, döviz karışık toplamda 500k para atsam infinite kartın plus avantajlarını kullanabilecek miyim? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 15 Mayıs 2025; 12:0:21 > |
CEPTETEB [ANA KONU] (441. sayfa)

-
-
-
Infinite ve signature kartım var hocam. 500k yeterli olur mu diyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Attiktan 1 gun sonra plus olarak degisir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki aydır kartım nadasta. Bir lira harcamadım. Kişiye özel kampanya filan gelmiyor. Troya özel kampanya da yok artık. Bonus grubunda Garanti ve Denizbank işe devam şimdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman ben hisseleri buraya aktarayım. teşekkür ederim.
-
Üst segment kredi kartı teb infinite kart ve teb infinite özel kart galiba değil mi ? Bu teb infinite özel kredi Kart metal oluyor sanırım. TEB aidat muafiyeti tanımlıyor mu acaba ? Başka tavsiye olabilecek üst segment kredi kartlarından ne tavsiye ederseniz. Axess wings black plus , işbank black maximiles , hsbc premier , Vakıfbank reserve kart veya platinium plus , yapı kredi crystal kart aklıma gelenler.
Denizbank afili bonus platinum var. Black yaptılar onu sanırım değişti.
Ben varlık olması gerektiğini düşünmüyorum. Ha 500 bin varlığı olan alıyor ama olmayanda alıyor. Kredi puanın iyi olsun ( benim 1900 daha üstü yok zaten) bankalarda limitlerin yüksek ise varlıksız da alırsın o kartı. Bana her gün mesaj geliyor teb den 500 bin tl limiti kredi kartin hazır hemen başvur diye. Mobil uygulamaya giriyorum kart başvurusu na giriyorum sadece infinite çıkıyor başvuru için. Hiç bir varlığım da yok 30 bin tl faizsiz yeni müşteri kredisi çekmişim hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 15 Mayıs 2025; 21:41:16 >
hocam önceki mesajımda da belirttiğim gibi hem infinite hem de signature kartım var. ancak bu varlık şartını yerine getirmediğim için otel ve restoranlarda %20 yerine %5 indirim alabiliyorum.
bugün müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ayrıca yıldız bankacılıkta olmanız lazım dediler, o kafamı karıştırdı. mobil bankacılıkta yıldız bankacılık müşterisi gibi görünüyorum, ancak emin olamadım.
-
Teşekkürler Denizbank black inceledim. Pek avantajlı gelmedi. Beğendiklerim teb infinite , Vakıfbank reserve veya platinum veya axess wings black avantajlı gözüküyor. Diğer üst segment kartların pek avantajlarını göremedim.
reserve kart icin 15milyon varlığınızın olması gerekmekte.
çok bi avantajı da yok o kartın
-
ayn platin plus metal alın aktif ve düzenli kullanıldığında aidat iptali de yapiyorlar
bana bu yıl telefonda 2 saniyede iptal ettiler.
hocam uygulamadan mı yazdınız,müşteri hizmetlerini mi aradınız?
-
Teb yatırımda hissesi olan varmı? Akbankta olan hisselerimi buraya almak istiyorum. Tavsiye edermisiniz?
Teb'in sunduğu avantajlar için varlık bulundurmak için geçeceksiniz herhalde yoksa bankaların komisyonları aracı kurumlara göre çok yüksek kalıyor.
-
Evet hocam. Varlık sartı ıcın gececgım.
Uygulamadan oluyor. Burada çoğu kişi biliyor bunu.
-
Vakıfbanktan aktarmak istedim bugün, bana 900 küsür lira masraf çıkarttılar. Fazla lot hisse var diye. 60 tane falan farklı şirketin hissesi var elimde. Eğer sizin de fazla hisseniz varsa yüksek masraf ücreti çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X