< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 19 Temmuz 2025; 23:23:35 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 19 Temmuz 2025; 23:23:35 > |
Sevgili dostlar, Ülke ekonomisinin geldiği son durum ve bundan kaynaklı yaşadığım ekonomik sıkıntılar sebebiyle, artık buralarda olamayacağım. Sizlerin cebinden üç beş kuruş dahi eksik çıkmasına olanak sağlayıp, -dolaylı yoldan da olsa - ekonominize biraz da olsa katkı sağlayabildiysem, ne mutlu bana. Gerek konudan gerekse de özel mesaj yoluyla çok teşekkür eden oldu. Hepinize "emeğe saygı" olarak göstermiş olduğunuz hassasiyet için, çok teşekkür ederim. Umarım bir gün, "temel ihtiyaçlarımızın dışında" özgürce alışveriş yapabildiğimiz bir ülke haline gelebiliriz. Kırdığım veya üzdüğüm birileri varsa, hakkını helal etsin. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, mutlu ve de huzurlu bir ömür dilerim. Saygılarımla, |
Arkadaşlar selam, öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim.
Burada tekrardan çiçekler açtırtmak istiyorum. Ancak aktifliği ve konunun takibini analiz etmek adına, sizlerden bir ricam var; bu mesajı beğenmeniz. Yarın akşama kadar gelecek olan beğeniye göre tekrardan aktif olup, paylaşımlara başlayacağım. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. |
Sizlere faydalı olmak adına açmış olduğum bu konu, an itibariyle 2.000.000 görüntülenme sayısına ulaştı. Umarım az da olsa katkım olmuş ve sizler için bir şeyler yapabilmişimdir. Tek beklentim; güzel dilek ve dualarınızda benden de bahsetmenizdir. Sağlıklı ve mutlu günler dileklerimle. |
Fırsat falan yok daha kur indirimini kimse yansıtmadı indirim diye yutturacaklar
|
Konu bana ait. Rahatsız olduğunuz bir durum varsa belirtin hocam. Sonuçta ben burada keyfi paylaşım yapıyorum. İnsanlara üç beş kuruş dahi olsa ucuza ürün aldırmak yani faydalı olmak adına. Fiyatları da diğer sitelerle karşılaştırıp paylaşım yapıyorum(ha arada gözümden kaçanlar oluyor, uyarılıyorum, düzenlemeyi yapıyorum).
|
Paylaşımlardan memnun muyuz❓ Eğer memnunsanız, lütfen bu mesajı beğenin. Memnun olmadığınız bir husus varsa mesajı yanıtlayarak belirtmenizi rica ediyorum. Gerekli aksiyonları alıp, o doğrultuda paylaşımlara devam edeceğim. Teşekkürler. Sevgilerle, - rasiTR |
4-5 aydır hemen hemen her gece giriyorum. DAHA BİR TANE ALMAYA DEĞECEK İNDİRİM GÖREMEDİM.
Kardeş kendini yorma boşver. |
Bugünlük de bu kadar. Umarım paylaşımlardan memnunsunuzdur. Cebinizden daha az miktar çıkarak ihtiyaçlarınızı karşılamanıza vesile olabiliyorsam, ne mutlu bana. Kendinize iyi bakın, sevgilerle. Hayırlı geceleriniz olsun. |
Selamlar, Biliyorsunuz memlekete yıllık izine gelmiştim. Prime Day sonrası aileme vakit ayırmak için burada çok fazla aktif olamadım(zaten indirimler de muhtemelen ay sonuna kadar bu şekilde stabil ilerleyecek). Ayrıca süreç içerisinde de çok kötü hasta oldum. Gecikmelerin sebebi bunlardır. Pazartesi gününe kadar toparlanmayı ve kaldığımız yerden devam etmeyi diliyorum. Umarım biran önce iyileşir, sağlığıma kavuşurum. Paylaşımlar birkaç gün bu şekilde devam edecek, bizi takip etmeye devam edin Sevgilerle, |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 9 Kasım 2018; 19:5:28 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |