< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, Üç gündür "transmission" indirmeyi durdurdu. (Dune HD 3D kullanıyorum) Ağ, player vs normal çalışıyor ama indirmiyor. Zidoo'yu açtım "Web Install"da çalışmıyor. Ne olabilir? Teşekkürler. |
Merhabalar arkadaşlar, Ben de X9S'ten Z9S'e geçerek yeniden zidoo dünyasına girmiş oldum. Cihazı henüz internete bağlamadım, eğer bir güncelleme verirse yapmamı önerir misiniz? X9S'lerde yaşanabilen güncelleme sonrası açılmama gibi sorunlar bu cihazda da oluyor mu? Cihazı sadece film izlemek için kullanıyorum. Home theater uygulaması bile benim için gerekli değil zira nadir filmler hariç arşiv yapan biri de değilim. Bu cihazda en iyi oynatıcı hangisi? Teşekkürler... |
-- Samsung 65Q80R QLED TV
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar, bilgilileri için teknik bir sorum olacak; Avr ile cihazımı kullanıyorum. Avr cihazımdan çıkan hdmi out (üzerinde monitor yazıyor) kablosunu tv'ye bağladım. Zidoo'dan çıkan hdmi kablosunu da avr'de bulunan mediaplayer bölümüne taktım. Burada sorum şu; Televizyondan ses menüsünde harici hoparlörleri seçmezsem avr devreye girmiyor. Seslerin tv ile ne bağlantısı var? Media player çıkışına bağladım hdmi ile sesleri de aktarması gerekmiyor mu? Eğer bu durumda ses önce tv'ye gidip oradan avr'ye geliyorsa seste kalite kaybı oluşmaz mı? |
|
Yanıt için teşekkür ederim. Tv'de bulunan diğer hdmi girişlerini de denedim ama sonuç değişmedi. Tv'de bulunan harici ses sistemi seçeneğini aktif etmezsem avr'den ses alamıyorum ve bu hiç mantıklı gelmiyor. Bir yerde bir hata yapıyorum ama uzun yıllardır (son 15 sene en az) sadece son kullanıcı olduğum için bu tarz işlemlere de uzak kaldım. Bu arada; bana destek verebilecek, avr bağlama, zidoo ayarları, tv, ses vb. konularda evde de servis hizmeti verebilecek bir tanıdığınız varsa destek almak isterim. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor26es -- 26 Aralık 2022; 21:34:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avr'yi açsam dahi sonradan tv'yi açtığımda bir şey değişmiyor. Avr'yi tanıtmam gerekmedi. Bu arada ben tv'yi her açtığımda avr devreye girsin istemiyorum. Tv izlerken sistemi kullanmıyorum çünkü. Samsung (Bu kısmını anlamadım, samsung cihazım yok) Zidoo ile film izlemek istediğim zaman tv hoparlör menüsünü neden değiştirmem gerekiyor bunu çözemiyorum? Ses doğrudan zidoo üzerinden hdmi kablo ile avr'ye gitmiyor mu? Avr'de bulunan hdmi out (monitör yazıyor üstünde) sadece gelen görüntüyü tv'ye aktarmak için değil mi? Bu kısmı bir türlü çözemiyorum. Tv arkasında bulunan 3 ayrı çıkışı da denedim, sonuç değişmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 6 Ocak 2023; 15:2:3 > |
|
Tv Vestel 55UA9800 android... Cihazın kullanım kılavuzunu kurcaladım ve cec bölümünün nereden kapatıldığını öğrenince gerisi kolay oldu. Henüz film izlerken zidoo'da denemedim ama uydu cihazını bağladığımda tv haporlör seçimi yapmamış olmama rağmen avr'yi kullanabildim. Bir son kullanıcı derdi daha çözüme kavuşmuş oldu. Destek için teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 12 Ocak 2023; 13:2:25 > |
|
merhabalar, zidoo z9s kullanıcısıyım, enteresan bir problem yaşıyorum, cihazı açtığımda ekranda zidoo yazısı geliyor ve cihazda hello yazısı geçtikten sonra ana ekrana geçecekken ekran kararıp kararıp açılıyor, bu esnada cihazın displayinde saat bilgileri görünüyor, yani cihaz boot etmiş, ekran kararıp kararıp açılırken cihaza usb hard disk taktım, ekranın ortasına yeni cihaz bağlandı yazısı geldi, aç dedikten sonra hard disk içeriği göründü ve film oynattım sorunsuz oynattı, sonrasında çıkış yaptığımda yine kararıp açılan siyah ekrana döndü, cihaz bu durumdayken network üzerinden bilgisayarla openwrt de çalışıyor ama ana ekran bir türlü gelmiyor. |
|