|
Bildirim
Kendi arayüzünü yükleterek yapacaksa lütfen yapmasın.
|
Bükemediğin bileği öpeceksinin farklı bir yorumu.
|
selamlar. windows 10 güncelleştirmesi dağıtılmaya bugün başladı. ama windows update sitesinden isteyen erkenden alabilir.
iki uygulama eklenmiş, "your phone" ve connect" your phone.. resim galerisi ve mesajları gösteriyor. galeride sürükle bırak mevcut. hatta resimleri direk başka windows uygulumalarına bile sürükleyip bırakabiliyoruz. kopyalayabiliyoruz. mail olarak ataçlayabiliyoruz. hayat kurtarır cinsten.. mesajları denedim. çalışıyor ama ben pek kullanmıyorum. çünkü whatsapp desktop yetiyor. connect ise, screen mirror.. evet telefon ekranını bilgisayara pencere içinde yansımış görüyorusunuz. evet hafif lag var, ama sanırım bu modem ve wifi ile alakalı... android için esc, ok tuşları, ve boşluk çubuğu ile kontrol edilebiliyor.. yazı da yazılabiliyor ama, fare desteği yok.. veya ben bilmiyorum. bilen varsa lütfen yazsın. yani fare ile, instagramı açıp scroll yapamıyorum... ancak ok tuşları , space, instagram space.. aşşağı tuşu kaydır.. vs ... şunun 2018 yılında gelmesi çok utanç verici ama umarım, fare desteğini de koyarlar. masaüstünde çalışırken, telefonu alıp bakmamız gerekmez artık... |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|