Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.410
Cevap
510
Favori
2.746.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
60 oy
Giriş
  • Bu arada ben de bir şey sormak isterim.Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama aracı çalıştırdıktan sonraki yaklaşık 30 saniye boyunca çok tatlı ve keyifli bir egzoz sesi geliyor ve sonra bir valf kapanıyor sanki ve ses daha yumuşak geliyor.Bu arada araç çalıştıktan sonra sport moda falan alsamda değişmiyor bu ses.Her neyse gerçektende böyle bir şey var sanırım yabancı forumlarda araştırdım çok şey buldum örnek link bırakmak isterim görüşlerinizi merak ediyorum;

https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1676653

ve buna benzer birçok video var youtubeda.

Kendi aracımda da bu iki farkı gösteren videoyu çektim fakat çok aceleye geldiği için valf açma kapama soketi göremedim büyük ihtimallede yok çünkü yurtdışındaki 320i araçlarda da olmadığını söyleyen şeyler okudum yabancı forumda.Bizim araçlardaki egzozun videoyu aşağıya bırakıyorum.

AÇILDIKTAN YAKLAŞIK 30 SANİYE SONRA:

İLK AÇILIŞ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKaptaan -- 18 Aralık 2020; 21:51:15 >

• AliKaptaan A kullanıcısına yanıt

g30 da kullanıyorum onda hiç böyle olmuyor ya da hissettirmiyor benim araçta mı sıkıntı var diye sormak istedim şans eseri değildir siz bende de var diyorsanız hepsinde vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam doğru diyorsunuz ama arabayı bir süre kullanıp 25dk şehir trafiğinde falan daha sonra denediğimde -ki videoda öyleydi- bu ses yine oluyor.Dediğim gibi exhaust valve olayı 330i lerde varmış yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla ve benzer durum benim araçtada olunca sormak istedim.Malum 320i 1.6 motor yaygın değil daha doğrusu hiç yok amerikada avrupada(yunanistanda vardı sanırsam.) o yüzden çok fazla kaynak yok bu konu hakkında BMW 3 serisi (G20) 

performans tartışmalarını gördüm ama henüz 200 km de olduğundan sakin kullanıyorum, yorum yapamam. Ancak aracın hem sürüş özellikleri hemde konfor özellikleri olarak bambaşka bir araç olduğunu söyleyebilirim. Sanki farklı model bir araç almış gibi alışma sürecindeyiz ailecek.

egzos sesi olarak, soğuk çalışmada f30 da olduğu gibi devir rolantiye düşene kadar bekliyorum ancak bu araç motor sıcak olsa dahi her çalıştırmada yüksek devir başlayıp sonra rölantiye düşüyor. Bu değişik geldi bana.

ecopro da kullansam bile sanki araç hala sert gibi geliyor. Dediğim gibi alışma sürecindeyiz hala. Ancak ses izolasyonu ve konfor müthiş olmuş. 140 ı geçmedim daha ama sessizliğine şaşırdım f30 dan sonra. Koltukların rahatlığıda çok hoşuma gitti. Farların aydınlatmasını beğendim. Viraj aydınlatması çok faydalı oluyor. Sağ aynanın karartma olmaması biraz ayıp olmuş.

en kötü tarafı f30 jantları g20 ye uymadı. Yeni bir şeyler düşüneceğiz artık.

biraz dağınık yazdım kusura bakmayın. Sonuç olarak aracı çok beğendim. Allah kimsenin tekerine taş değdirmesin.

• fth1907 F kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın evet konfor ve sessizlik bambaşka bir olay olmuş bu araçta,tekerinize taş değmesin BMW 3 serisi (G20) 

Çok teşekkürler. Cümlemizin inşallah.

• Arkadaşlar bu sunroof trim sesi için teroson vr 620 silikon sprey aldim. Uzerini okumadım daha ama siz nasıl uyguladınız. Ne kadar sıkılıyor, nereye sıkılıyor, kenarlara bulaşmaması için bez felan kullanımı, uyguladıktan sonra bekleme süresi, daha sonra ne ile siliyorsunuz, verim oranı, yorumlarınız ve kac ay süre idare ediyor.

Teşekkürler şimdiden.

966 ya da var. Motor yağı. 1666 ya da. Teknik oto 2900 tutan bakım otomolde 2000 tutuyor.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasqar -- 20 Aralık 2020; 10:8:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Kaparo kabul etseler ne değişecek sizin için? Ben sorununuzu anlamadım açıkçası.

Yakın zamanda araç gelmeyecekse bekletmeleri çok normal. Marttan sonra gelecek araç için şimdiden bir işlem kabul etmek zor.

Elde 3 serisi yokken de aynı şekilde davranıyorlardı. Araç gelince normal şekilde pazarlamaya başladılar. Online’de bir sürü araç var şuan.

Belki bizim yazışmalaramız açıklayıcı olmadı ya da siz anlamadınız bilmiyorum.Araçlar geliyor gelmeye de devam ediyor.Sarı siteye bakarsanız yeni ilanlar eklendiğini görebilirsiniz sürekli.Ben ekim gibi gittiğimde yine kapora almamışlardı aralıkta gelin demişlerdi.Şimdi aralıkta gidiyorum şubatta arayın diyorlar.4 serisi teslim alan galeriler bende önce aradığı için mi alabildi hayır.Bu sahibindene girilen araçlar gökten mi düştü?Tamamen el altından para ve ahbapçılık yüzünden.Dünya devi kurumsal markanın distrübitörü olsan da burası Türkiye işte farketmiyor.

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum. Çünkü aynı şeyleri banada yaptılar. Ne kapora aldılar , ne de sözlerinde durdular. Ama her ne hikmetse sarı sitede araçlar çoğalmaya başladı. Nasıl ve ne şekilde sattıklarını tahmin etmek çokta zor değil açıkçası. Tüm markaların satış temsilcileri araç satmak için her türlü yalanı söylerler kabul ediyorum ama Borusan’ın temsilcilerini ayrı tutuyorum. Onlar artık başka bir boyutta. İnsanı araçtan soğutuyorlar resmen. Bu kafayla devam etsinler.
  • selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt

Hocam ilana düşenden çok daha fazlası satılmıştır da daha göremiyoruzdur.Daha yolda olan arabaya bile ilan açanlar var.Kim bilir kaç ay boyunca ambargo koyacaklar az araç geldiği için.Bayi ismi vermiyim daha önce temasım olan bir bayideki st ile konuşurken sanırım istemeden ağzından kaçırmıştı.Dedi ki araç geldi ancak müdür beyin arkadaşına verdik.Ne alaka yani.

• herkese aynı yalanı söylüyorlar ben araç tanıtıldığı gibi ayırtmaya çalıştım sürekli temastaydım açılmadı satışa aralıkta 3-4 tane gelecek onu da bize vermezler dediler özgörkeye her gün 1-2 tane 4 kasa geliyor birkaç gün işim vardı gittim kendi gözümle gördüm bayiye geldiklerini. sordum tabi hani yoktu gelmeyecekti ? cevap aynen şu patron arkadaşlarına verdi biz sadece evrak ayarladık ben bir tane bile satamadım patron buna vereceksiniz dedi biz de verdik bizlik bir durum yok.

24000 km bakim kapsam içeriği bu mu? Rakam 7500 tl görünüyor? Çok fazla degil mi bu?

Birde son 1 ayda 15000 bakıma giden oldu mu? Fiyatları paylasir misiniz?

Alayı sahtekar dostum bunların. Makyajlı 5 için aynı şeyleri bana yaptılar. 3 ay beklettiler, tabi bu arada ÖTV zammı, kur artışı, sarı sitede onlarca, hatta yüzlerce araç. Sonuç bıktırdılar. Kendi aracım 320d M Sport’a binmeye devam. Hepsini Allah’a havale ediyorum bu sahtekarların.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.