Bildirim
Sıfır araba mı? Legaraj.com 'da! (13. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
ilk mesajda gelen tüm teklifler paylaşılabilir mi?
2018 passat 1.6 tdi dsg impression 159,999 TL gibi_____________________________ -
kadjar 1.2 torucroof otomatik 151.700 teklif geldi.
honda ve passat bekliyorum_____________________________ -
Sistem üzerinden teklifin hatalı olduğunu mesaj attım, düzeltildi. _____________________________ -
ÖTV indirimi öncesi liste fiyatı 177 bin olan araca 155 bine kadar teklif geldi.
ÖTV indirimi sonrası liste fiyatı 152 bin oldu gelen teklifler liste fiyatı ile hemen hemen aynı.
Ne anladım ben bu indirimden?_____________________________ -
İndirimli liste fiyatından yüksek teklifler geliyor legaraj bayilerle iletişim sorunumu yaşıyor bayiler fiyatları bildiği halde dalga geçer gibi fiyat vermiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Renault Megane Sedan İcon 1.5 Manuel için 146.600 TL.
-
-
-
bir üstteki gibi mail bana da geldi. teklif yok _____________________________ -
güzel teklifler alamadım kullanmıyorum liste fiyatının üzerinde teklifler geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu an baktığım araçlarda genellikle 2 teklif var, bazılarının zamanı geçtiği halde yeni teklif gelmiyor 1 haftadır. Bu teklifleri silip yeniden teklif almaya başlamak istiyorum. Telefondan kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Size yine teklif gelmiş bana hiç bişe gelmedi
ÖTV indirimi geldi, az buçuk satışlar arttı. Bayiler sallamaz artık le garaj filan. Ben de teklif istedim öylece duruyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gayet faydalı uygulama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X