Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (21221. sayfa)

5 sn
424.536
Cevap
9.120
Favori
91.108.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1725 oy
Giriş
  • Saçmala kardeşim ne fırsatı ya 14 bine 2tb ssd güzellemesi yapıyorsun burada. Aldıysan hayırlı olsun sana...

Orijinalden alıntı: speedycihan

Saçmala kardeşim ne fırsatı ya 14 bine 2tb ssd güzellemesi yapıyorsun burada. Aldıysan hayırlı olsun sana...

paylaştığım ürünlerden %30 daha ucuz ürün varsa link at. boş yapma.

Ayrıca, 2tb ssd'ye 14 bin vermenin güzellemesini yapmıyorum. ben de isterdim 2024 fiyatından almak.

ihtiyacı olan diğerlerini de alabilir. ssd fiyatları arttı.

amazon'da 1 aydır kendi satıcısı olduğu ürün yoktu. paylaştık alan alsın. birisi kolpa der, birisi saçmalama der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskhaad -- 30 Ocak 2026; 0:44:27 >

dizüstü sıkıntılı iş, ben darkın bi soğutucusu vardı, onu almıştım. yukardaki arkadaşın dediği gibi kapak kapanmadı. amazonda yurtdışı glotrend di sanırım ondan aldım oldu, kapak kapandı. sonra burda paylaşılmıştı jeyi saf bakır soğutucu. Ona niyetlendim, baktım hepsiburada da grafenlisi varmış, satıcı grafenlisini önerdi, onu aldım. içinden de 0.2, 0.5 ve sanırım 2 mm birsürü pad çıktı. ince 0.2likleri hem 2230 hiksemi ssd ye hemde 2280 samsung 980 pro önceki dark soğutucuyla takınca laptop kapağı kapandı.

uzun yazdım ama pad kalınlığı da önemli. aldığım grafen soğutucu bu. saf bakır alt ve üstten grafen katman arasındaymış. şimdilik sorun yaşamadım

app.hb.biz
    JEYI Co- Graphene M.2 SSD M.2 NVMe SSD Soğutucu (Dizüstü ve Fiyatı
    https://app.hb.biz/zzpz8K8sSbNx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 30 Ocak 2026; 0:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crowler C kullanıcısına yanıt
    Değerlendireceğim bende şuna bakıyordum

Thermal Grizzly Minus Pad 8 Isı İletken Macunu 8 W/m·K - Isı İletken Macun (120 mm, 20 mm, 0,5 mm,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: XanthiN

Samsung 990 PRO 4TB olan 16k'ya satıldı bugün, onun yanında 2TB 14k soğuk fırsat kalıyor ve fiyat biraz normal gibi.

Ayrıca ürünlerin hiçbirinde fiyat yazmamışsın, şu manüplatif dönemde neyi kaçtan gördün de fırsat diye paylaştın bilemeyiz.

iyi fırsatmış, keşke haberimiz olsaydı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 30 Ocak 2026; 1:6:12 >

evet kaliteli ve ince termal pad alın. ayrıca laptop spesifikasyonlarında ssd yüksekliği gibi bişey var mı bakın. yoksa youtube da takanların kullandığı soğutucuları bulun. sonuçta ssd sığutucusunun açıklamasında illa en x boy x yükseklik bilgisi olur. biraz hesap kitap yaparak laptop kasasına sığacak ürünü bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Boşu sen yapıyorsun yumulun yamulun diye buralarda milleti gazlama, stoğa girmiş olabilir ama fırsat değil yani kafan basıyorsa biraz anlarsın. Yoksa yoktu napalım çok aciliyeti yoksa aklı olan almaz bu fiyattan ssd ram falan.

diğer tarafı 0,8 milim toplamda 1.08 milime = yuvarlak 3 mm ilave olucak gibi gözüküyor hesapa göre

sen önce uslubunu düzelt. kuduran yok. terbiyesiz bir şekilde hala yazıyorsun.

muhtemelne 4tb için gün içerisibde fiyatlama hatası oldu. zaten ilgii forum mesajlarında bazı kişilerin ürünü sepete eklemesine rağmen alamadığına dair ssler var. varsayalım ki gerçekten de vardı. son 1 ayda 14 bine amazon.com.tr'de bu ürün satılmamış. satılınca paylaşmışız. kaldı ki başka ürünler de paylaşmışız ve hiçbir karım da yok. satıcı amazon. insanlara yardımcı olmak için yazdım. 2017 de açmışım hesabı. (2000 lerin başında beri de takip ediyorum.) maksimum 3-5 mesajım var. yani hiçbir kar amacım yok. kalkıp ağzın bozuk şekilde, hala emekli yönetici vasfıyla utanmadan "kudurma" şekilnde yazı yazıyorsun. köpek miyiz ki kuduralım? yazık ki ne yazık... forumun düştüğü hale hale bak.

tamam güzel kardeşim sen alma.

1 sene sonra 1090 pro çıkar onu indirimle alırsın güzel kardeşim.

benim gibi aciliyeti olanlar alıyor zaten. aciliyeti olmayan adam gecenin bi vakti neden gidip ssd kovalayıp alabilir ki?

ssd'yi 1 tl den satmasını bekleyeceğiz.

%30 dan düşük fiyat linklerini hala göremedim ama neyse. belli ki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskhaad -- 30 Ocak 2026; 1:16:1 >

Alıntı

metni:
    Paylaştığım linklerde fiyat yazıyor.

Hani nerede linklerdeki fiyatlar? Sadece 1. linkte çıkmış "attım" diye ancak onu gösterebiliyorsun. Kibir yüksek, "kusura bakma unutmuşum ekliyorum" bile diyebilmek yok. 1) Forum önizlemeleri düzgün çalışmıyor 2) Çekilen fiyat her zaman doğru olmuyor 3) Forumu farklı sürümlerden ziyaret edenler linkleri bu şekilde göremeyebiliyor. Herkese atar gider yapacağına önce paylaşım formatı nasıl olmalı onu öğren.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Alıntı

metni:
    Sizin attığınız linkteki ürün satışa kapalı, bitmiş, soğuk bir fırsat.

Burada paylaşılmadı ama sonuçta henüz birkaç saat 4TB 16k'dan satılmış mı ve alan olmuş mu, evet. Tekrar stoklara gelir mi, belki. 4TB 16k'ya satılabilen yerde 2TB 14k soğuk fırsat ve tepenin tepesinde normal bir fiyattır sadece bunu belirttim. Trendyolda da 14k mesela ve Vatan gibi yerlerde geçtiğimiz günlerde akşam indirimlerinde 11-13k bandına düştüğünü anımsıyorum.

Emekli yönetici arkadaştan değil de senin tavrından rahatsız oldum ben. Devam ettirirsen bloğu da yiyeceksin.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    20 yılda forumunuzunu her cihazda çalışacak şekilde optimize edememişseniz, burada sorun sizde gibi.

Gidip başka forumlardan link taşıyorsunuz benim attığım linklere dahi tıklayıp fiyatları görmeye tenezzül etmiyorsunuz. Kaldı ki ben aldığım ürünü zaten siparişiyle paylaştım. Diğer forumda 4 tb ürünü alamayanlar da çoğunlukta.

İstediğiniz şekilde bloklayabilirsiniz. Kudurdu diyen yöneticinin üslubundan rahatsız olmayan bir yöneticinin böyle tehditlerine boyun eğecek değiliz.

Ben de amazon.com.tr’ye bizzat emekli yöneticinizin mesajlarını, sizin de (emekli yönetici) olarak bunları tasvip eder tarzda, rahatsız etmeyişini belirtip marka algılarına nasıl zarar verdiklerini, reklam alıyorsanız ilişkilerini de gözden geçirmeleri gerektiğini belirteceğim. Takdir onların.

• baskhaad kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    benim attığım linklere dahi tıklayıp fiyatları görmeye tenezzül etmiyorsunuz

Olay linke tıklayıp şuanki fiyatını görmek değil, "yumulun" diye paylaştığın ürünlere fiyat belirtmediğin için, 2 gün sonra tıklayan birinin değişen fiyat üzerinden yanılgıya düşüp o fiyatı fırsat sanması. Tabi bu kadar ileriyi düşünemiyorsun ve hatalarını kabul edemiyorsun o yüzden normal. Bak, önizleme üzerinden fiyat paylaşamadığını gösteriyorum ama "evet öyle olmuş" bile diyemiyorsun.

Alıntı

metni:
    20 yılda forumunuzunu her cihazda çalışacak şekilde optimize edememişseniz, burada sorun sizde gibi.

Modlar forumun tasarım yada kodlama tarafında görev almaz, bunu yapanlar kimlerdir bilmez. Mod'ların DH ile resmi hiçbir bağı yok, ne maaş alırlar ne altyapısal olaylardan sorumludurlar. Ben de gönüllü ve basit bir forum moderatörüydüm sadece ve bu değişiklik ben görevi bıraktıktan yıllar sonra gerçekleşti. Bunları da akıl edememiş olabilirsin. Yine hatanı kabul etmemek için abuk sabuk saldırgan tavırlar.

Alıntı

metni:
    marka algılarına nasıl zarar verdiklerini, reklam alıyorsanız ilişkilerini de gözden geçirmeleri gerektiğini belirteceğim.

CIA, Mossad, NSA ve MİT'e de ihbar etmeyi unutma. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Sandığımdan da sıkıntılı biri çıktın, neyse ki yarın işim gücüm var erken kalkmam lazım. Bloklamak zorunda bıraktın beni. Allah yakınlarına sabır versin. Diğer arkadaş da muhattab olmamak ve senden kurtulmak için yazdığı tüm mesajları silmiş muhtemelen. Forumda sarabileceğin daha güzel bölümler var, biraz da oralara bak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 30 Ocak 2026; 2:26:48 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• truckerdriver kullanıcısına yanıt

Hocam bazı laptoplarda M2 SSDler için soğutma bloğu var termal pad atarak bu bloğu kullanabilirsiniz.

Paylaştığın yerde yazan fiyat "fırsat" fiyatı değil. O an benim gördüğm fiyat. Sen 12k'ya düştü diye atıyorsun ama ben onu 16k olarak görüyorum bu yüzden alttaki gibi link atmak gerekli.

204 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    NPO UTC12 60W 1.2m TPE USB to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu (4)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVLN5VWH/?th=1

Orijinalden alıntı: baskhaad

Gidip başka forumlardan link taşıyorsunuz benim attığım linklere dahi tıklayıp fiyatları görmeye tenezzül etmiyorsunuz. Kaldı ki ben aldığım ürünü zaten siparişiyle paylaştım. Diğer forumda 4 tb ürünü alamayanlar da çoğunlukta.

İstediğiniz şekilde bloklayabilirsiniz. Kudurdu diyen yöneticinin üslubundan rahatsız olmayan bir yöneticinin böyle tehditlerine boyun eğecek değiliz.

Ben de amazon.com.tr’ye bizzat emekli yöneticinizin mesajlarını, sizin de (emekli yönetici) olarak bunları tasvip eder tarzda, rahatsız etmeyişini belirtip marka algılarına nasıl zarar verdiklerini, reklam alıyorsanız ilişkilerini de gözden geçirmeleri gerektiğini belirteceğim. Takdir onların.

Dostum sakin yahu bak o linki koyunca altta anında fiyat görünmüyor bak örnek olarak alta paylaşıyorum sadece görselin üstüne fiyatı yazacaksın ki senin kaça aldığın anlaşılsın malum amazon dakika başı fiyat değiştiriyor bu kadar uzatmaya gerek yok yazmak zor geliyorsa kopyala yapıştırAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

14.039,80 TL

Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD, 7.450 MB/sn Okuma, 6.900 MB/sn Yazma , ‎ MZ-V9P2T0BW
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B9C4DKKG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• Anthony Jackson Likralı 5'li Kutu Premium Uzun Paçalı Erkek Boxer ShadowLine

689 TL

Anthony Jackson Likralı 5'li Kutu Premium Uzun Paçalı Erkek Boxer ShadowLine (AJ-350 A, XL)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVZS4SH4

235 TL

Belkin 2'li Örgülü USB-C - USB-C Kablo, 1,5 m, 60 W – Yumuşak, Esnek ve Hızlı Şarj Kablosu, iPhone 17 ve 16 Serisi, Galaxy S25, Pixel 10, iPad Pro ve Daha Fazlasıyla Uyumlu, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0F3JSB8PX

polar tech australia
    Lenovo ThinkBook 16 G6 IRL Series - Laptop CPU Cooling Fan Cooler
    https://www.polartech.com.au/products/lenovo-thinkbook-16-g6-irl-series-laptop-cpu-cooling-fan-cooler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.