Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.297
Cevap
235
Favori
306.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar kurunu söyleyen kestirme değeri söylemiyor. 1 dolar tl diyor , kaç tl olduğunu söylemiyor. Düzeltmek mümkün mü acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Hazırlıyorum şimdi yenisini.
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    draconist kullanıcısına yanıt
    akmesek kullanıcısına yanıt
    Dolar ve Euro Tek bildirim altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 5 Mart 2019; 12:31:3 >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Teşekürler, bir de bunu söyletebiliyorduk onu nasıl yapacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube dan video veya MP3 indirme kestirmesi kaç tane denememe rağmen olmuyor boş beyaz bir sayfa gibi galeriye atıyor yani anlayacağınız olmuyor . Sıkıntı neden kaynaklanıyor yada herkes te böyle mi

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt

Ses olarak indirildiğinde "convert videos" seçeneğini kullanmak lazım, ondan sonra sonucu DOSYA olarak iCloud'a veya onun gibi bir yere kaydetmek (camera roll ses dosyalarını görmez).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShortcutsMaster -- 8 Mart 2019; 17:49:26 >
  • Media Grabber artık instagramda çalışmıyor. Ayrıca güncellemişler sanırım kullanımı berbat olmuş. KEstirmeler uygulamasını açıyor orada çalışıyor.

Alternatif var mıdır?
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Media Grabber olması gerektiği gibi çalışıyor bence. Herhangi bir kestirmelere yönlendirme yapmıyor. Ayrıca instagramda da çalışmaya devam ediyor. Sizin İndirdiğiniz yerde bir sorun olmasın.

Buyrun geliştiricinin linki ;

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Media Grabber olması gerektiği gibi çalışıyor bence. Herhangi bir kestirmelere yönlendirme yapmıyor. Ayrıca instagramda da çalışmaya devam ediyor. Sizin İndirdiğiniz yerde bir sorun olmasın.

Deneyeyim.

• quote:

Bi kaç soru soruyormuş kurarken. Onları cevapladım okuyup dediğiniz gibi düzeldi. Teşekkür ederim.

Fakat instagram hala indirmiyor. Linki kopyalayıp deniyorum da hatalı link mesajı alıyorum.

Ben o sorulara değiştirmeden tamam diyerek geçiyorum.

Ayrıca şimdi denedim bende bir sorun yok çalışıyor. Sizde sorun olmasın hocam?

Kestirmeyi manuel olarak tetikleyin bir kere. Belki düzelir

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Duzeldi sonunda. Anlamadim nasil oldu. Tesekkur ederim ilgin icin.

Yukarıdaki yorumum yanlış anlaşılmasın lütfen, sizde sorun olmasın derken telefonun kast ettim.

Sorununuzun çözülmesine de sevindim.
  • Şu ekrana ulaşmak için bir kestirme yapılamaz mı? Ayarlar>WiFi. mevcut ağlarını görmek istiyorum sadece. Nasıl bir yol izlenmeli?
    iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

• quote:

Yukarıdaki yorumum yanlış anlaşılmasın lütfen, sizde sorun olmasın derken telefonun kast ettim.

Sorununuzun çözülmesine de sevindim.
    Yok yahu anladım ben onu, estağfurullah :)
  • Merhaba arkadaşlar kestirmeleri az önce öğrendim. Youtubeden video indirmeyi hemen denedim herseyi yapiyorum fakat indirme aşamasında hata veriyor
    Downloading and converting video dedikten sonra bir iki dk yukluyor gibi oluyor sonra su hatayi aliyorum
    Failed to convert. Possible issues
    Longer lenght time
    Server on full storage or server on high usage
    Please contact u. Owningcurtx
    Telin hafizasi 3 gb bos alan var hatayi bilen var mi?

• Youtubeden indirilen videolari izlerken altyazi seçemiyoruz varmi bir yolu

• Arkadaşlar merhaba ben şöyle bir kestirme arıyorum. Smsbomber olayını bip ye yapacağımız bir kestirme yapılabilirmi

• ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Benim araç direk sportfy ile başlıyor. Apple müzik kullanmıyorum ve hiç şarkı yok.

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Bendede apple müzik yok fakat müzik uygulamasında yüklü 3-5 şarkı var. zamanında ücretsiz olanlardan indirdiğim. onları da silip bir deneyeyim o halde. Teşekkürler cevap için.

ekleme: şimdi silip denedim. Bu sefer araç hiç şarkı çalmamaya başladı. telefon otomatik olarak müzik programını da başlatmadı. araç modelinden de kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConCarnage -- 15 Mart 2019; 13:38:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.