Bildirim
Şu Parçalar Ne kadar eder?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam bu elimdeki sisteme 900Tl fiyat biçtiler anakart fiyata dahil etmedim. 2. nesil işlemci piyasası nasıl acaba yani satmaya kalksam alan çıkarmı malum 6 senelik bir işlemci hala talep varmı? -
O CPU yeni Ryzen'leri örneğin oyunda geride bırakıyor. Altı değil, altmış yıllık olsa kaç yazar?quote:
Orijinalden alıntı: fosocu
hocam bu elimdeki sisteme 900Tl fiyat biçtiler anakart fiyata dahil etmedim. 2. nesil işlemci piyasası nasıl acaba yani satmaya kalksam alan çıkarmı malum 6 senelik bir işlemci hala talep varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uzun süredir piyasadan haberim yok bu sistemi topladıkdan sonra 1 yıl kullandım maksimum sonrası yattı denebilir excel dosyaları açıldı :) -
Ben soğutuculu gSkill 4GB RAM'leri 125'ten veremiyorum. RAM'ler 250 eder. Monitör de 150 eder. Gerisine katılıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben birde bunun üstüne anakartı ekleteyim en iyisi. 2. El önerebileceğiniz bir dizüstü varmıdır acaba 2500tl ye kadar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X