Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.535
Cevap
28
Favori
109.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. speedtest'i yapıyorum, ping birinde 150 birinde 44 birinde 39 çıktı sanırım patates olduk
  • Aynı Sorun Sakarya da olmaktadır. Teknik bilgileri ekledim. Normalde 75mbiti tam alıyordum.

Teknik Bilgiler - ERENLER-5 - 8814408951
    Devre Numarası 8814408951
    Durum Kullanıcı 24 dakika ONLINE
    Fiziksel Durum (VAE) AÇIK
    Ip Adresi 95.70.135.199
    İndirme Hızı 74.97 Mbps
    Yükleme Hızı 3.99 Mbps
    Santral ERENLER-5
    YAPA mı? HAYIR
    Transmisyon Tipi VAE ADSL
  • normal profilde maksimum 1 mgbit download var, ekim ayında düzelir gibi olmuştu 1 haftadır başa döndü yine.
  • Selamlar, dün gece bu ping ve performans sorunlarını çözebilmek için bir planlı çalışma gerçekleştirdik. Ana santraldeki internet çıkışlarında yaşanılan yoğunluğun azaltılması için yeni bir cihaz ekledik. Bu sorunları bu işlemle çözüme ulaştırdık diyebiliriz. Tabii konuyu tekrar sizlerle takip edeceğiz. Akşam saatlerinde tekrar bu sorunlar yaşanırsa farklı bir aksiyon alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Selamlar, dün gece bu ping ve performans sorunlarını çözebilmek için bir planlı çalışma gerçekleştirdik. Ana santraldeki internet çıkışlarında yaşanılan yoğunluğun azaltılması için yeni bir cihaz ekledik. Bu sorunları bu işlemle çözüme ulaştırdık diyebiliriz. Tabii konuyu tekrar sizlerle takip edeceğiz. Akşam saatlerinde tekrar bu sorunlar yaşanırsa farklı bir aksiyon alacağız.
    Bu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz?

2 aydır çözüldü diyorsunuz ama sorun çözülmüyor.

Türknet ile aboneliğimi bitirmek istemiyorum , umarım bu sefer düzelir.
  • Bu akşam deneyeceğim eğer olmazsa net Speed e geçiyorum yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 8 de denedim hız normal görünüyor. Diğer sonuçları saat başı atmaya çalışacağım işe yaramışsa benziyor

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

• [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)

Evet Sakarya da bugun saat 22:12 durum bu 3 gundur böle geceleri bişi izlenmiyor sabahları ping ve hız düzeliyor gece 20:00 da balsıyor bu sorun

gayrettepe pop noktası gümlemiş bi fatiha alırız artık
  • Yok bunların uslanacagı yok saat 8 de 25 mbt 9 da 10 mbt 11 de 5 mbt git gide düşüyor hemen net speed e geçmeyi düşünüyorum bıktırdılar çözülen bir şey yokmuş anlaşılan

• Hocam aynen Sakarya da da bu sorun baş gösteriyor dediğiniz gibi ve bugün itibari ile 3 adet abonelik var arkadaşlarla birlikte bugün cgn ıp havuzuna atıldık ıp adreslerimiz 100. İle başlıyor bu daha da kötü bir duruma getiriyor bizi sizde durum nedir cgn ıp havuzuna mı attılar sizide?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 27 Ekim 2018; 0:13:19 >
  • evet benim ıp de 100 le baslıyor
  • merhaba dün hiç bir sorun yok iken, bugün hızım 75'ten 46ya düşünürülmüş aynı şekilde bu durumda olan varsa bilgilenelim turk.net kaynaklı mı acaba
  • Major Meto kullanıcısına yanıt
    olur öyle şeyler turknette kafaya takmıcan

• Major Meto kullanıcısına yanıt
    Benim 1 mbit'e düştü. 20 gündür aynı sıkıntı var ve hala çözemediler. Yaklaşık 3-4 gündür 4 mbit'e yükselmişti, bu sabah yine 1 mbit olmuş. Normalde olması gereken en az 10 mbit.
  • -Chimaera kullanıcısına yanıt
    sizin ki baya tatsızmış geçer umarım

Devre Numarası 8820885177 , sayın türknet yetkilisinin dikkatine her akşam böyle, normal ide hızım 55-60 arası civarı

• Akşamları bende de oyunlarda ping oluyor son birkaç gündür.

• Aynı DSLAM üzerinden hizmet alıyoruz bu TNAP Çerkezköy santrali bağlantısından sonra İstanbul içinde Gayrettepe farklı ISP dönüşlerinde bile ping yükseldi acaba buradaki mantık ne merak etmiyor değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşımız ilk mesajı güncellemiş kendi hızı yine düştü heralde. 😂😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.