Bildirim
★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (220. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
GM daha iyi çekmiş. Bir de GCam ile çekip deneyin -
Zaten gcam -
Duvar rengi hangisinde gerçeğe yakın kaliteyi o gösterecektir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
GM de gcam ile çakilen fotoğraf gerçeğe en yakın olan. hatta aynı gibi -
-
Gcam nasıl yükleyebilirimquote:
Orijinalden alıntı: neyro61
Zaten gcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya root yapacaksın yada android 9 beta yükliyceksin. Ben beta yükledim. Başka kullanamazsın. -
Bilgi için teşekkür ederim
gm 9 pro daha iyi görünüyor her türlü
Bugün GM 9pro aldım bütün güncellemeleri yaptim.birkac telefon görüşmesi yaptım hepsi sesimin çok boğuk geldiğini söyledi.var mi yapman gereken bişey arkadaşlar?telefonu severek aldık böyle bir sorun denk geldi.tek hatlı olan model arkadaşlar
Aynı sorun bende de var. Sesin derinden geliyor diyorlar :) servise gitmesi gerekiyor galiba ama uğraşamam ben ; bu şekil kullanmaya devam :))
Arkadaşlar GM9 da navigasyon tuşlarını iptal edip tam ekran olarak kullanabiliyor muyuz ?
Fluid NG ile yapabilirsiniz.
Pie güncellemesi yapmismiydiniz
Yaptım ama sorun tamamen bitmedi hocam. Hâlâ konuşurken aynı şikayetleri alıyorum.
Eşimin telefonunda aynı sorun vardı pie yukledikten sonra düzeldi ondan sordum bence verin servise belki kısa zamanda cozerler hatta şayet istanbuldaysaniz merkez servise götürün direk
İstanbul'da değilim maalesef. Telefonu nizami tuttuğunuz zaman fazla sıkıntı yok gibi; Ama yatarken konuşmaya çalışınca sesler bayağı sıkıntılı.
Pie yükledikten sonra temiz bi hard format atmayı denedinizmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 30 Mayıs 2019; 21:51:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X