Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1 den beta sürümüne geçtim. Burada konuşulan sorunlardan dolayı ve de Google Kamerayı tecrübe etme istegimden dolayı. Betayi kullanıyor olup gcam kullananlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim. Hangi sürüm ve de nereden indirebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9 da Real racing 3 ü gamepad olarak algıliyor ve bir türlü sorunu çözemedim. Konuda bilgisi olan var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 6 Nisan 2019; 21:15:59 >
  • Android pie yükleme mi tavsiye eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Yıllardır Launcher olarak Nova Prime, müzik çalar Poweramp, kulaklık Xiaomi Hybrid Pro HD (ve şarkılar mümkün mertebe flac formatında), YouTube uygulaması için NewPipe kullanıyorum. Hepsinden memnunum ve tavsiye ederim. Bir tek düzgün bir kamera uygulaması bulamadım onu da araştırıp bulduğum uygulamaları peyderpey deniyorum.
    New pie nedir?

Herr mannelig sarkisinin .flac i var mi sizde?

• osassuna O kullanıcısına yanıt
    7-8 sayfa önce sanırım bir arkadaş gcam linki paylaşmıştı onu indirip kullanabilirsiniz

• ahmtkrts58 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bakayım bir şeyler bulurum umarım.

• NewPipe bence en kullanışlı YouTube uygulaması. İndirme, mp3e çevirme, arka planda ya da küçük yüzer ekranda oynatma gibi özellikleri var.

NewPipe
    NewPipe - a free YouTube client
    https://newpipe.schabi.org

Ve maalesef, bahsettiğiniz parça bende yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hilter

Açıkçası bahsettiğiniz kişilerden biriyim,güncelleme konusunda yorumlarda kafam karıştı.

Pil düşüklüğü
    Ekran parlaklığı

gibi olumsuz yorumlar kafamı kurcalıyor ?
    Hocam dediğiniz iki durumda yok Pie'da. Uyarlanabilir parlaklığı anlaşılmayınca ekran ışığının kademelerinde değişim olduğunu aktardı arkadaşlar. Yani direkt parlaklık azaldı gibi bir durum yok. Olması da ço komik olur zaten
    Pil süresini de sürekli paylaşıyor ben dahil arkadaşlar. Pilde de değişim yok aynı devam ediyor. Uyarlanabilir pil ve uyarlanabilir parlaklık özellikleri çok işe yarıyor bence belli oranda iyileşmeler görüyorum.

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Hocan bir de şu mesajimda bahsettigime bak istersen. Senin bahsettiginden eksik yani mp3 indirmiyor, onu da linkini kopyalayinca otomatik cikan tubemate ikinuna basip direkt gecis yapiyorum.

Özgün yutub arayuzu, yutub red uyeligi ozellikleri ve de cesitli ozellestirmeler sunmasi sebebiyle en iyisinin bu oldugunu dusunuyorum.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137800802

• Camera2Api'yi ROOT etmeden etkinleştirme yöntemi :https://www.forumandroid.com/konu/no-root-oreo-pie-camera2api-etkinlestirme.14533/

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısır Hamide

Hocan bir de şu mesajimda bahsettigime bak istersen. Senin bahsettiginden eksik yani mp3 indirmiyor, onu da linkini kopyalayinca otomatik cikan tubemate ikinuna basip direkt gecis yapiyorum.

Özgün yutub arayuzu, yutub red uyeligi ozellikleri ve de cesitli ozellestirmeler sunmasi sebebiyle en iyisinin bu oldugunu dusunuyorum.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137800802
    Furkan verdiğin linkte microg nerede? YouTube Red ülkemizde açık değil henüz

EDİT : microg kurdum ama yine de hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 7 Nisan 2019; 9:33:3 >

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler,bir de unutmuşum sormayı parmak izi okuyucudaki geç algılama meselesi doğru mu :)
  • Arkadaşlar Android 9 sonrası Ekran parlaklığı kısılmış gibi geldi bana sizin yorumunuz nedir

• tr1903 T kullanıcısına yanıt
    Parlaklık kisilmamis sizi yanıltan eski sürümde %50 ile %100 arasındaki ışık şiddetinin pie güncellemesi sonrası %70 ile %100 arasına alınmasından dolayı sanki parlaklık azaltılmış hissi uyanmış ama aslında eskiden en kisik ayarda ekran net gorunebilirken pie güncellemesinde ekranın kararması arttirilmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osassuna O kullanıcısına yanıt
    www.celsoazevedo.com
    Google Camera Port: Tolyan009 aka TlnNeun apks
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-tolyan009/#apk773

Bunu kullanın hocam. Ağır çekim yok, portre modu için belli bi mesafede olmak gerekiyor.

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bu modelde şarj sorunu varmi? Gm4 illallah ettirdi 5/6 ay once yaptırmıştım simdi gene dolmuyor. Garanti sureside bitti

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yok. Bir tane bile şikayet eden olmadı bu hususu.

• Parmak izi okuyucu güncelleme daha geç algılıyor ancak bunu herkes fark edemez kabul edilebilir seviyede

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.