Şimdi Ara

6 yıldan sonra taksim’in hali. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
48.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iran berbat durumda bir ülkedir. 10 yıllardır ekonomik olarak süründükleri gibi cahil bir yönetim tarafından yönetildikleri için kültürel ve ekonomik olarak potansiyelinin çok altında ciddi bir şekilde gerilemiş durumda.

İran'dan insanlar tatil için Van gibi Türkiye'nin en kötü yerlerine kaçıyorlar gerisini sen düşün. Türkiye şu an göçmenler yüzünden içini pislik götüren herkesin soğuduğu bir ülke konumunda ama daha İran seviyesine düştük diyemem.
    Ben Sakarya'da askerliği yaparken hastanaye yolum düşmüştü. Dolmuşa bindim ve dolmuştaki insanların yüzde 75inin Suriyeli olduğunu görmemle küçük bir şok yaşamıştım. Kaç yıl öncesiydi birde. Artık kokuşmuş bir şekilde yerleştiler heryere bir an önce savaş bitsede en azından bir bölümü defolup gitse zaten ekonomik anlamda da parlak durumda değiliz ne diye burada duruyorlarsa !!!

Orijinalden alıntı: Gringo_

Zaten ulus, kizilay merkez vs hep kotuydu simdi rio’nun favelalarina dondu resmen, cok onemli bir isim olmadikca kesinlikle gitmiyorum o taraflara. Ankara’da yasanabilecek rahat, huzurlu bir tek koru metro hattindaki semtler kaldi.

Alıntıları Göster
    Bizde Ulus'a Anadolu Medeniyet Müzesine gitmek için gitmiştik. Orada daha gezmek istediğim bir sürü müze var ancak sırf etrafının rezilliği yüzünden gidesim hiç gelmiyor artık. Ankara da koru tarafları güzel olabilir ancak ben etrafı tamamen bozkır olan yere dikilen 20 katlı binalarda oturmak istemem :). 2-3 katlı apartmanların olduğu küçük düzenli mahalleler olsa keşke her yer. Aslında ülkede düzgün şehir bölge planlaması yapılsa bu mümkün ama tek amaç kar-rant olduğu için bu ülkede asla gerçekleşmeyecek bu.

• Türkiyede ki müslümanlar , islam dinini arap kültürü ile bir sanıyor.Dininiz islam , yaşantınız Türk olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyasi tercihi ne olursa olsun gördüğüm herkes bu suriyelilerden rahatsız. ben suriyelilere savaştan kaçan insan gözüyle bakmıyorum vatanını emperyallere teslim eden vurdumduymaz insanlar görüyorum.

filistinliler, israil e karşı merminin önüne atlarken, 15 temmuzda tank önüne atlarken onlar Türkiye'de keyiflerinden ödün vermiyorlar

Orijinalden alıntı: Periah

ben Keçiören'de oturuyorum. İlçe gitgide çöplüğe dönüşüyor. Oturanların kalitesi çok ciddi düştü. Her taraf göçmen ve hanzolarla dolu. Gürültü, pislik ve görgüsüzlük git gide artıyor. Artık insanlardan tiksindiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

Geçenlerde ikinci el satmak için yenimahalle tarafına gittim sanki cehennemden çıkıp insanların yaşadığı bir yere ulaşmış gibi hissettim kendimi. İnsan kalitesi inanın çok önemli. Suriyelilerin seviyesi ise Türkiye'deki en düşük kaliteli insanlardan bile kötü durumda gittikleri yer ortadoğuya dönüyor üstelik geri dönerler mi ondan da emin değilim ama şunu rahatlıkla söleyebilirim Keçiören bitti ilk fırsatta terkedip gideceğim.
    Ucuz semtlere yerleşip orayı değiştiriyorlar zaten onlar gelmeden önce de leşti ama çekilmez bi hal alıyor. istanbul da ise zengin araplar da mevcut. örneğin yaşadığım bölgede bir sürü arap plakalı lüks otomobiller var. aynı şekilde düşük semtlerde bağcılar esenler gibi suriyeliler ve teröristlerin yuvası olmuş.

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i

• Pislik çoğalmışsa bunu beyoğlu belediyesine bildirmen lazım. adamlar işini yapmıyor demek ki. bide şu faşist kafayı bırakın artık. ingiliz,rus olunca domalıyorsunuz,arap olunca nefretten kuduruyorsunuz.Yıl olmuş 2018 be. insanlık marsta yaşam arıyor. siz hala faşist örümcek kafayla yaşıyorsunuz.. Müslüman olanbir insan ırkçılık yapmaz çünkü islamda ırkçılık haramdır.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Dunyada bunun bır eşi benzerı yok,adam ulkesını bırakıp kaçmış ama her bayram ulkesıne rahatlıkla gıdıp gelıyor.Turkıyeye gelme sebeplerı Turkıye surıyeden cok cok rahat ...Savaş var dıyorsunuzda savaş olan bir ülkeye elınızı kolunuzu baglıyark gırebılrmısınz...Amerıka ıraka gırdığınde hıc bu kadr ummetcı olmadınız ..Ne olduysa iş surı olunca birden ümmetci oldugunuz aklınıza geldi...Ya daha dun gordum gozlerıme ınanamadım 13 14 yasındakı kızım kucagında bebek vardı..Cunku cocuk yapıyorlar nasılsa Turk halkı sagolsun her şey onların deyımıyle Beleş boyle bı yerı sende arasan bulamasın...
  • Tam kürt yurttaşlar medeniyeti öğrenmek üzereyken şimdide suriyeli araplar başımıza bela oldu. Şimdi bizim eğitimli görgülü insanlara ihtiyacımız varken geri kalmış bu toplumun bizim ülkemize ne faydası var? Bugün aksaray -- bayazıt -- eminönü tarafında dolaştım tam 5 tane batılı turist vardı gerisi malumi şu tabloda tekrar başa sarık halbuki tamda medeni bir toplum olma yolunda ilerlerken bu hiç olmadı. Şimdi bu ülkeye en büyük ihaneti kim yapmış oluyor?

Orijinalden alıntı: blacksss

Dün florya da güneş plajindaydim en son 3 sene önce gitmiştim ücretli belediye plajı aileniz ile gidilebilecek nezih bir yerdi. dün gittiğimde ne yazıkki oralarında suriyeliler tarafından el konulduğunu gördüm, abartmıyorum Türklerden çok suriyeli var. Dün bi tanesi soyunma kabininin orada kızları telefonla videosunu çekerken yakalandı bi temiz dövdüler sağolsunlar ama alayı böyle pislik!hangisiyle başa çıkacaksın ? Kimler bunları başımıza bela ettiyse Allah ta onların belasını versin. Ileride bunlar pkk dan bile beter başımıza bela olacak. Biran önce hepsinin gönderilmesi gerekiyor..
    Hocam benim de neredeyse rastladıklarımın hepsi sapık çıktı.En basit örneği alt katımızda yaşlı adam ve kadın yaşıyor.Görsen yazık dersin adam topal bir de.Apartmandakiler biz de dahil gördük akşama kadar her gün perdeyi açıyor camdan karı kız geçiyor mu bakıyor.Adı çıktı yaşlı adamın.Ev sahibine şikayet ettik ,e ne yapalım olmazsa emlakçıyla konuşuyum bu konuyu diyor.Ülke ülkelikten çıktı.Kurban payı götürecektik 3 gündür kapıyı açmıyorlar,içeride ne dönüyor aklımıza bir ton şey geliyor.Akrabamız teknik servis o duymuş sizin alt katta bir haltlar dönüyor diyor.Üstümüzde de suriyeliler oturuyor hatta görüşüyolarmış.Napalım ülkeden mi gidelim şaştık hocam.Malum partiye oy verenler mutlu musunuz .İleride bizi nasıl bir gelecek bekliyor.Savaştan geldiler yazık falan demeyin benim bir gramlık iyi niyetim onlara karşı kalmadı hepsini öldürmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Light.blue

Pislik çoğalmışsa bunu beyoğlu belediyesine bildirmen lazım. adamlar işini yapmıyor demek ki. bide şu faşist kafayı bırakın artık. ingiliz,rus olunca domalıyorsunuz,arap olunca nefretten kuduruyorsunuz.Yıl olmuş 2018 be. insanlık marsta yaşam arıyor. siz hala faşist örümcek kafayla yaşıyorsunuz.. Müslüman olanbir insan ırkçılık yapmaz çünkü islamda ırkçılık haramdır.
    kafanızın basması için

bir suriyelinin ananıza bacınıza sataşması mı, gelip evinin önüne göstere göstere sıçması mı, yaşadığın muhiti çöplük yuvasına çevirmesi mi, senin malını yağmalanacak şey olarak görüp korkusuzca çalması mı, çoluğunu çocuğunu kaçırması mı, seni kendi evinin önünde toplanıp dövmesi mi gerekiyor?

yıl olmuş 2018 bu kadar mı kafa basmaz bu konuya hiç anlamam

klavye hümanistliği çıktı şimdi de, bu ülkeye suriye topraklarından girenlerin çoğu kanun kaçağı, hırsız katil tecavüzcü, sırf toplumsal olarak suriyeli avı başlamasın diye ne olaylar gizleniyor, özellikle tecavüz vakaları aldı başını gidiyor, biraz kafanı kumdan çıkar da etraftan haberin olsun

avrupa alacağı mültecileri tek tek inceliyor, kritere göre alıyor ırkçı, arap ülkeleri neredeyse hiç kimseyi kabul etmiyor ırkçı, bir biz salağız, ne olduğu belirsiz milyonlarca insanı kontrolsüz olarak ülkemize sokuyoruz

ayrıca beyoğlu belediyesinin hiçbir suçu yok, sen binsene bir adalar vapuruna, durduğu yerde kendi pantolonunun içine sıçan adamın götünü gelip belediye mi temizlesin? çocuğunun pantolonu indirip orta yere sıçtıran adamın bokunu gelip belediye mi kaldırsın?

istanbul kıyılarının anası ağladı, dibindeki koca çöp konteynerine bile pisliğini atmaktan aciz bir kitle bu, bu işin dinle falan alakası yok, islam dininin temelleri temizliktir, kul hakkıdır, sokaklarımızda yaşayan kediler köpekler bunlardan daha temiz, en azından sıçacakları yerleri biliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

kafanızın basması için

bir suriyelinin ananıza bacınıza sataşması mı, gelip evinin önüne göstere göstere sıçması mı, yaşadığın muhiti çöplük yuvasına çevirmesi mi, senin malını yağmalanacak şey olarak görüp korkusuzca çalması mı, çoluğunu çocuğunu kaçırması mı, seni kendi evinin önünde toplanıp dövmesi mi gerekiyor?

yıl olmuş 2018 bu kadar mı kafa basmaz bu konuya hiç anlamam

klavye hümanistliği çıktı şimdi de, bu ülkeye suriye topraklarından girenlerin çoğu kanun kaçağı, hırsız katil tecavüzcü, sırf toplumsal olarak suriyeli avı başlamasın diye ne olaylar gizleniyor, özellikle tecavüz vakaları aldı başını gidiyor, biraz kafanı kumdan çıkar da etraftan haberin olsun

avrupa alacağı mültecileri tek tek inceliyor, kritere göre alıyor ırkçı, arap ülkeleri neredeyse hiç kimseyi kabul etmiyor ırkçı, bir biz salağız, ne olduğu belirsiz milyonlarca insanı kontrolsüz olarak ülkemize sokuyoruz

ayrıca beyoğlu belediyesinin hiçbir suçu yok, sen binsene bir adalar vapuruna, durduğu yerde kendi pantolonunun içine sıçan adamın götünü gelip belediye mi temizlesin? çocuğunun pantolonu indirip orta yere sıçtıran adamın bokunu gelip belediye mi kaldırsın?

istanbul kıyılarının anası ağladı, dibindeki koca çöp konteynerine bile pisliğini atmaktan aciz bir kitle bu, bu işin dinle falan alakası yok, islam dininin temelleri temizliktir, kul hakkıdır, sokaklarımızda yaşayan kediler köpekler bunlardan daha temiz, en azından sıçacakları yerleri biliyorlar

Alıntıları Göster
    Hükümeti suçla.ırkçılık yapmayacan. ulan bi bitmediniz lan işiniz gücünüz nefret yaymak. ağlamaktan başka bi halt ettiğiniz yok.senin vatandaşın sanki medeni isviçre vatandaşı. turistleri dolandıran esnaflar dünya çapında dolandırıcılıkta nam salmış,ben toki konutlarında oturuyorum. burada 1 tane suriyeli yok. hepsi köyden gelmiş ev sahibi olmuş türkler. kapının önüne book kokan bebek bezi atıyor. evime kusa kusa giriyorum..medeniyet öğrenmemiş site kültürünü bilmeyen yörüklerin arasında kafayı yemek üzereyim ama senin gibi ayıplamıyorum. bunlar köylü.bunlarda böyle yaşamış böyle insanlar.. pis olmak araplara mahsus değil tükler sanki çok temiz gibi konuşma. her milletin iyisi kötüsü var. suriyelilere kin besleyenlerin çoğu ya alevi,yada chpli veya sabetayist yahudiler.. sizden başka nefret kusan yok. kudurun ulan.. bende memnun değilim ama senin gibi aşağlamıyorum. utanç abideleri sizi.. tüühh size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Light.blue

Hükümeti suçla.ırkçılık yapmayacan. ulan bi bitmediniz lan işiniz gücünüz nefret yaymak. ağlamaktan başka bi halt ettiğiniz yok.senin vatandaşın sanki medeni isviçre vatandaşı. turistleri dolandıran esnaflar dünya çapında dolandırıcılıkta nam salmış,ben toki konutlarında oturuyorum. burada 1 tane suriyeli yok. hepsi köyden gelmiş ev sahibi olmuş türkler. kapının önüne book kokan bebek bezi atıyor. evime kusa kusa giriyorum..medeniyet öğrenmemiş site kültürünü bilmeyen yörüklerin arasında kafayı yemek üzereyim ama senin gibi ayıplamıyorum. bunlar köylü.bunlarda böyle yaşamış böyle insanlar.. pis olmak araplara mahsus değil tükler sanki çok temiz gibi konuşma. her milletin iyisi kötüsü var. suriyelilere kin besleyenlerin çoğu ya alevi,yada chpli veya sabetayist yahudiler.. sizden başka nefret kusan yok. kudurun ulan.. bende memnun değilim ama senin gibi aşağlamıyorum. utanç abideleri sizi.. tüühh size.

Alıntıları Göster
    bak oraya tane tane yazdım, belli ki çok basmıyor diye, tek tek madde madde

belli ki dünyadan haberin yok, kafanı o toki konutlarından da öteye çıkarmamışsın, sen orada takılmaya devam et, umarım başına da bir iş gelmez ama olur da gelirse o zaman jetonun düşer

ayrıca şu an suriyelilerden ırkçılık seviyesinde nefret eden insanlar senin ıslak hayallerinin tam tersi, daha düşük gelir grubunun bulunduğu muhitlerde yaşayan gayet muhafazakar kesimden insanlar, birçokları başlarına suriyeliler dert olur diye mahallelerindekilere bulaşmadan karşı kaldırımdan evlerine gidiyorlar, birçok insan karısını kızını suriyeli riskinden okula işe neredeyse adam toplayıp götürüp getiriyor, adamlar sahipsiz buldukları kıstırdıkları her kadına tecavüz ediyorlar, her gün bir taciz ve sapıklık vakası haberlere düşüyor

sen gidip desene bu kadınların yakınlarına büyük harflerle ırkçılık yapmayacak diye

• rezillik

İşin garip kısmı AKP'li bir çomar dedi tamam ezmeyin bu kadar , dedim aynı ne alakası var aynı şeyi sen yap sanada söylerim , bunun ırkçılık ile vs ilgisi yok toplum içinde başkasını bu kadar rahatsız edersen uyarır birisi apisti kaldı çomar çünkü hiç böyle düşünmemiştir hayatında cahil...

Yani bu insanlar çok görgüsüz yüzsüz eğitimsiz tipler , bunları Balkan göçmenleri ile kıyaslayanlar bile oldu çomarlar tarafından , pendik benim mahallem Boşnak mahallesi iyiki variz iyiki varlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 26 Ağustos 2018; 1:56:23 >
    Ryzen 5 3600 İşlemci / Asus DUAL 4070 Ekran Kartı / XPG 16 GB 3000 MHz RAM / B450 Tomahawk MAX Anakart / Corsair MP510 480 GB M2 NVMe SSD / CM MasterBox MB511 650W Kasa / Asus 24 VG248 144HZ 1MS Monitör / Hyperx Cloud 2 Kulaklık / Zowie EC1-B Mouse / Corsair K68 RED Klavye
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Burda basima bisey gelmez.suriyeli yok burada.rastlamadim . velev ki suriyeli varsa bana bisey yapamazlar.subay adamim. belimde silahim var. Tecavuz konusuna gelirsek ben hic tecavuz olayina denk gelmedim.gecen sene hamile sreiyeli kadini ormana götürüp tecavuz edip sonra 2 cocuguyla beraber taşla ezip öldüren türkler, bakkalda cirak olarak çalisan 7 yasindaki suriyeli cocuğa tecavuz edip sonra kafasini kesen kisi cezaebinden yeni tahliye olan türk çikti..butun pislik bizim milette merak etme.düşmez kalkmaz bir Allah bunu unutma.yarin seninde başina gelecek,bak abd yavaş yavaş buraya gozunu dikti.yarin savaş ciksa senin gibi ağlayanlar yunanistan sinirindan kaçar.senin suriyelilere yaptiğin gibi yunanlinin sana yaptiğini düşün. pis turkler burayi isgal etti yunanlik elden gidiyeeaahh benzeri cumleler kullansa ezse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light.blue -- 26 Ağustos 2018; 7:31:11 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.