Bildirim
Bursa - Datça Yolu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence İzmir Aydın Çine Muğla Marmaris Datça seklinde gidin.ben olsam feribotla ugrasmazdim yol gayet iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 1 Ağustos 2018; 18:17:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yol iyiyse zaten sıkıntı yok hocam, ancak şu körfez nasıldır bilemediğimden bir sorayım dedim. Sağolun. -
Marmaris’e kadar yol gayet iyi,çetibeli ve sakar geçitlerinde çok dikkatli sürün,sürat yapmayın sıkıntı olmaz..Marmaris’ten sonra Datça’ya kadar olan kesim yaklaşık 70 km ve en az 1 saat sürüyor..Yer yer süratleneceğiniz düzlükler var fakat yolun bir kısmı sert virajların olduğu bir kısmıda geçitlerin olduğu inişli çıkışlı yollar..Tabii 10 yıl öncesine kıyasla çok daha iyi durumda Marmaris Datça arası..Hayırlı yolculuklar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HOCAM yanlışın var. daha 15 gün önce gittim.145 tl araba şoför dahil.kişi başıda ilave 25 tl.çok keyifli bir yolculuk oluyor.kredi kartıda var.yalnız 2-3 gün önceden telefonla ara ve yer ayırttır.0 252 3160882 feribot telefon.telefonlada kredi kartı bilgileriylede bilet rezervasyon yapabiliyorsunuz.
saat:09-12 ve 18 de bodrumdan datçaya feribot var.3.kata çık ve hafif rüzgarda keyiflice git.indisi bindisi 110 dak.sürüyor yolculuk
varsa soracağın özeldende sorabilirsin. -
tamamdır hocam, zaten yavaş gideceğim benzin fiyatları malum. Sağolun. -
Pardon hocam 145 tl imiş, ancak yine de değer mi bilemedim. -
banada pahalı geldi.ama yolculuk keyifli.birde yormuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Beetle Juice
Pardon hocam 145 tl imiş, ancak yine de değer mi bilemedim. -
yer ayırtmadan binemiyor muyuz hocam? Yani akşam 6 da gitsem yer ayırtmadığım için almazlar mı? -
HOCAM sen vapuru herhalde bizim topçular-eskihisar arabalı vapur gibi zannediyorsun.20 araçlık vapur bunlar.küçücük yani.o yüzden yaz sezonunda yer bulmak güç.zannetmiyorum yer bulman çok zor.quote:
Orijinalden alıntı: Beetle Juice
yer ayırtmadan binemiyor muyuz hocam? Yani akşam 6 da gitsem yer ayırtmadığım için almazlar mı?
En Beğenilen Yanıtlar

Bence İzmir Aydın Çine Muğla Marmaris Datça seklinde gidin.ben olsam feribotla ugrasmazdim yol gayet iyi
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X