Şimdi Ara

AYT GEOMETRİ BİR BANA MI ZOR GELDİ?(30.SORU SONRASI-ANALİTİK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
12.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • '' Dershanedeki geometri hocası hep konikler kolay çıkar kolay çıkar dedi milleti manipüle etti,ben gittim konik fasikülü çözdüm elips sorusunu yaptım,kolay soru da değildi.'' Ortalama iq ye sahip olan çoğu kişi bu cümleden 'konik sorusu zordu' yu kasteder/anlar.

Koskoca 12.sınıf müfredatının tamamı olan lti'den toplam 5soru beklemiş olamazsın? @Lil Peep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barışş9999 -- 21 Temmuz 2018; 23:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pusula sorusunu anlamlandırmak zordu onun haricinde zor soru yoktu geoda. Belki şu izdüşüm vektör sorusu ama o da formülle yapılabiliyordu sanırım.
  • bilene zor degildi. forum herhalde 12ye yeterince agirlik vermedi o yuzden zor geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

'' Dershanedeki geometri hocası hep konikler kolay çıkar kolay çıkar dedi milleti manipüle etti,ben gittim konik fasikülü çözdüm elips sorusunu yaptım,kolay soru da değildi.'' Ortalama iq ye sahip olan çoğu kişi bu cümleden 'konik sorusu zordu' yu kasteder/anlar.

Koskoca 12.sınıf müfredatının tamamı olan lti'den toplam 5soru beklemiş olamazsın? @Lil Peep
    Kolay değil = zor

Bravo kardeşim, Türkçe ve mantığı katlettin.

Forum ortalama 2l 3t 3i 2tri bekliyordu,aç bak. Sınavda doğru dürüst mat1 sorusu yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yo kolaydı gayet

• quote:

Orijinalden alıntı: morjeizsarg

yo kolaydı gayet
    0 mesajlı kalitesiz trol
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    trol değilim tm yim ve 34 d 4 yanlışım var 3 ü dikkat hatası :/ klitesiz beyin

• quote:

Ahaha netlerini yazdı hemen bak çok zekisin tamam
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    :** teşekkğr ederim efsane man

• quote:

38 doğru 2 yanlışım var ikisi de dikkat hatası sınav zordu

• Starixa kullanıcısına yanıt
    2017deki soru zor mu? zor diyerekter vektör falan koyaydin bari bunu niye koydun zor soru diye göstermek icin?
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    tmm kardesim sen git dedigin icin aninda hemen arkama bile bakmadan gidiyorum kusura bakma vaktini aldigim ve seni yordugum icin. beni affet.
  • bu arada sadece sana zor gelmedi benim matematigim 28-1 di 29 soruda. (trigo yanlisim var) geometrim ise 11 soruda 5 y 1 b yani 5-5 yani bana da biraz zor geldi gibi. keske geo calissaydim bu sene. keske genel olarak calissaydim bu sene diyorum kendime hep.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.