Bildirim
AYT GEOMETRİ BİR BANA MI ZOR GELDİ?(30.SORU SONRASI-ANALİTİK)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
33ü yaptım zaten.
27-28-29 trigo sorularını yaptım bir de 32 ve 33.sorular doğru.5 doğrum var geometri kısmında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 21 Temmuz 2018; 11:41:7 > -
Bence de zordu.Analitik bilse bile ekstra mat bilgisi gerekiyordu. -
Bu arada ayt mat kısmında limit öcüllü ve olasılık sorularını kaçırdım,bunlar zordu.
Bunun dışında sorularda zorlananlar olmuş olabilir ama ayt mat kısmı uğraşınca çıkan bir şekilde ve kolaydı bence. -
Geo bana da zor geldi.Ama sure faktöruyle donüste boşları yapabildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fffiled1 -- 21 Temmuz 2018; 11:48:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çoğunu yapamadım -
up -
Ee neden 2016'da ısrarcısın ?o zaman kendinle çelişme -
2017'den daha kolaydı ama güzeldi sorular -
sen ne diyosun ben lti den itibaren hepsini boş geçtim. kalanlardan da yanlış yok galiba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trgio da hangi kaynakları çözdün?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38
33ü yaptım zaten.
27-28-29 trigo sorularını yaptım bir de 32 ve 33.sorular doğru.5 doğrum var geometri kısmında. -
Geometri pusula sorusu dışında cidden zor değildi hocam abartmayalım konik vektör sorularının çok daha zorları sb lerde mevcut
Kesin fullemişsindir sen şimdi boş yapmaquote:
Orijinalden alıntı: Barışş9999
Geometri pusula sorusu dışında cidden zor değildi hocam abartmayalım konik vektör sorularının çok daha zorları sb lerde mevcut -
Vektörlerde zorlandım ben ama genel anlamıyla zordu
Ben hiç zorlanmadım ama benim matematiğim iyi.
Ağır troll bu arkadaşquote:
Orijinalden alıntı: Suarez123
Ben hiç zorlanmadım ama benim matematiğim iyi. -
AYTyi fulleyince otomatikman troll oluyoruz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
3 sene kalmış baraj falan milleti küçümsemen komik oluyor.
|
Çaktırmadan ince ince trolluyor bence :) ama iyi yapti diye demiyorum, isterse fullesin iyi yapan troll olmuyor tabii ki
|
Ağır troll bu arkadaş
|
Pusula ya kolay diyip 33.soru ve konik sorusuna zor demek ayrı bi ironi ayrıca bu forumda ve kendi dersane çevremde çoğu kişiyle 9-10 lti, 2-3 trigo bekliyorduk
|
Benzer içerikler
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
- veterinerlik okunur mu
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
- türk alman üniversitesi yorumları
- concor kullananlar yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X