Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
108.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpecter

kurdum romu. abartıldığı kadar birşeyi yok. üstlük şarj dayanmıyor bir günü göremiyorum. değişiklik isteyen aosp rom kursun.
    eklentileride kurdunmu aops romun linki varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

eklentileride kurdunmu aops romun linki varmı

Alıntıları Göster
    XDA Developers
    [ROM] APOPHIS-AEX-V-3.1 [Krieg-Kernel-Nethunter Compatibility] [OOS CAM]
    https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/aex-1-0-krieg-kernel-t3911571

• gacvokem kullanıcısına yanıt
    Kernel adiutor programını kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Open beta 29 kurduysanız o sürümde batarya sorunu var.

• Bildiğiniz oos rom artısı son güncellemelerle beraber ekstra modların olması bu modları kendinizde kurabilirsiniz tabiki; romun avantajı eklenti paketiyle beraber kolaylık sunması. Oos dışında bir rom isterseniz aosp derpfest denemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaman1321

Bildiğiniz oos rom artısı son güncellemelerle beraber ekstra modların olması bu modları kendinizde kurabilirsiniz tabiki; romun avantajı eklenti paketiyle beraber kolaylık sunması. Oos dışında bir rom isterseniz aosp derpfest denemenizi öneririm.
    Yukarıya attığım romu xda'da baya övmüşler ama bir türlü kuramadım. Bu senin dediğin romu deneyeceğim bakalım.
    Açıklamayı iyi okuyun derpfestte ilk kurulum için datayı formatlamanız gerekiyor. Formatlamadan önce dahili hafızanın yedeğini almayı unutmayın.

• quote:

Bildiğiniz oos rom artısı son güncellemelerle beraber ekstra modların olması bu modları kendinizde kurabilirsiniz tabiki; romun avantajı eklenti paketiyle beraber kolaylık sunması. Oos dışında bir rom isterseniz aosp derpfest denemenizi öneririm.
    hocam dediğiniz aosp derpfest romu bulamadım xda da rica etsem link atarmısınız?
  • quote:

Açıklamayı iyi okuyun derpfestte ilk kurulum için datayı formatlamanız gerekiyor. Formatlamadan önce dahili hafızanın yedeğini almayı unutmayın.
    Herşeyi yaptım boot ekranında kalıyor açılmıyor telefon.
  • gacvokem kullanıcısına yanıt
    Buyrun

Dumpling olan sürümü indirdiniz değil mi? Yüklemeden önce 9.0.5 stabil sürüm oos yüklü olduğuna emin misiniz?
    Yükleme aşamaları

Komple telefonu yedekliyoruz bilgisayara veya otg ile herhangi bir yere.
    Twrp üzerinden system data ve cacheleri temizliyoruz. Temizleme kısmında format dataya tıklıyoruz. Burada telefon içindeki her şeyin silineceğini söyleyen uyarılar gelecek devam edip siliyoruz.
    Sonra bilgisayar üzerinden veya otg ile romu telefona atıp kuruyoruz.
    Bu işlemleri eksik yaparsanız çalışmaz. Birçok aosp son sürüm rom 9.0.5 oos altyapısı istiyor 9.0.5 yüklü olduğuna emin olun.

• Yeni beta geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.0.5 şarj sürelerim

• Arkadaslar ben telefonu şarja taktıgımda % 89 da falan şarj etmeyi kesiyor . Tekrar takıyorum 91 de kesiyor , bazen 100 e kadar gidiyor .

Bunun çözümü nedir neden böyle yapıyor ? Orjinal alet ve kablo kullanıyorum . Can sıkıcı
  • https://forum.donanimhaber.com/externallinkredirect?url=https://shiftdelete.net/oneplus-7-kamera-uygulamasi-eski-modellere-geliyor

Diğer oneplus konusuna bir arkadaş atmış. Güncel galeri ve kamera apksi

• Merhabalar şuan bu telefonu alma arefesindeyim, Xioami Mı 5 Prodan geçeceğim. 2 yıl önceki bir telefona geçmek mantıklı mı? İyi geceler diliyorum.

• farfar63 F kullanıcısına yanıt
    iki yıla yakın oldu alalı hala gayet seri 6 ayda bir formatlamamında buna etkisi vardır. ben beklentilerinizi belirtmemişsiniz ama kamerası muazzam değil tabi normal kullanımda gayet eterli. bunun dışında tavsiye ederim.
  • fefeyx kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında Xioami'de yemek sorunum batarya. Orijinal batarya yok, yan sanayi bataryalar da 2 ayı çıkarmıyor. Batarya sorunum olmasa telefonumu değiştirmeyi dusunmezdim. Op5t'de batarya sorunu var mı, siz 2yil içinde batarya değiştiriniz mi?

• farfar63 F kullanıcısına yanıt
    1,5 yıldır batarya sorunu yaşamadım

• mnykdm M kullanıcısına yanıt
    hayır hiç batarya sorunum olmadı hatta 9.0 daki son uygulamaların bazen görünmemesi dışında bir sorunum olmadı. alacağın telefonda arıza olur o başka ama genel kullanımda gayet sorunsuzdu
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.