Harika indirimler var |
ITOPYA.COM'DA OKULA DÖNÜŞ SÜPER İNDİRİMLERLE BAŞLADI (252. sayfa)

-
-
maximum karta peşin fiyatına 3 taksit dediği halde ödeme adımında niye taksit göremiyoruz?
-
ne gibi hocam
-
Neden usta herkes faydalandı xbox gamepad aldıquote:
Orijinalden alıntı: UltrAslan_06Sakın iyzico ile alışveriş yapmayın rezil olursunuz paranız da zamanınız da çöpe gider
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdi anlatsam uzun hikaye ama sorunu çözdüler ama başka bir sorun daha var
-
Başlığa bakıp SSD ve Ram bakmak için giriyorum. Her türlü konu var. Başlayacağım böyle reklama.
-
Anlamadığım şey bakanlık sahte indirim yapanlara ceza verilecek demişti bunlara ceza yokmu yoksa milleti o kadar kekliyorlarki ceza meza vız mı geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 30 Temmuz 2025; 11:18:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunun gibi sahte üyeler dadanırsa tabiki sıcak fırsatlar çöplüğe döner.
Herif 9 ay önce kayıt olmuş. Tek mesajı bu sonra bir daha foruma uğramamış.
itopya'nın bu güne kadar hangi muhteşem kampanyası olmuş ee be ahraz çalışan?
-
Ben bu itopya denen şirkette 2 sene çalıştım, dava gibi şeylerden çekinmesem buraya öyle şeyler anlatırımki yakınından geçmezsiniz bu markanın. Akıllı olun, alternatiflere yönelin.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi ürünlerine garantisiz gibi bakabilirsiniz. Ucuz diye atlamayın. Daha önce aldığım sorunlu pc mi değiştirmemek için 6 ay oyalamışlardı. Keşke indirimsiz alsaydım demiştim. Msi distribitör servis ve satıcılarından hiç biri ürünlerinin arkasında durmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X