Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.netspeed.com.tr/adsl-tarifeler/

Çağrı Merkezi: 444 0 217
    Teknik Destek : 0850 532 0 217
    E-posta: musterihizmetleri@netspeed.com.tr

Netspeed İnternet A.Ş Değirmenönü Mah. Saltak Cad. No:136, 20010 Merkezefendi/Denizli

Netspeed  16MBPS İNTERNET 44TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 1 Haziran 2018; 11:8:22 >

• yazmadan okuyup araştırmak şart. yoksa durumunuz böyle olur.

1 ocak 2018 1.603
    1 ocak 2017 1.404
    1 Ocak 2016 1.300,99
    1 Temmuz 2015 1.000,55
    1 Ocak 2015 949,07
    1 Temmuz 2014 891,04
    1 Ocak 2014 846,00
    1 Temmuz 2013 803,68

kısaca 846 dan 1603 'e çıkması 2 değil 4 yıllık bir süreçte oldu.

ocak 2014 altın gramı 92 lira. 1 asgari ücretle 9.1 gram altın alıyordunuz. 2018 altının gramı 193 lira, 1 asgari ücretle 8.3 gram altın alabiliyorsunuz.
    Hocam uyarınla konudaki arkadaşların profilleri inceledim. Netspeed daha yeni yeni yayılan bi firma, buradaki kimsenin de ilişiği olduğunu düşünmüyorum. Bir aydır kullanıyorum deyip ayrıntılı bilgi aktaran forumdaşımız 2007 yılından beri üye. Ben de 2010 üyesiyim, 7-8 aydır kullanıyorum, memnunum. önerimle geçiş yapan 3 kişi de memnun.

Er rütbeli arkadaşlar bile sizden önce kaydolmuş foruma. Ama siz hala "kasıtlı mesajlar", "çok belli oluyo" gibi zan altında bırakan ithamlarınıza devam ediyorsunuz. Buradaki amacımız birbirimize yardımcı olmak, memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi yazarak görüş belirtemeyeceksek ne işimiz var burada? Dünkü firma, 5 yıl önceden trollerini foruma salacak değil.

Varsa bildiğiniz çıkın söyleyin. ikidir mesajlarda kasıt aramanız asıl bize kasıtlı gibi geliyor. Şunu da ekliyim: türk telekomun fiyat, taahhüt, diğer issn'lere engel olması gibi politikalarına gıcığım. ne kadar çok arkadaşıma ucuz, taahhütsüz interneti önerebilirsem o kadar az kişi kazıklanır.

Konuyu baltalamayın, anlaşılmadımsa özelden yazın lütfen.
    Adsl için yorum yapıyorum.(8-16mbit)
    Superonlinedan Türknete ordanda netspede geçiş yaptım

Sonuçta aynı altyapıyı kullandıkları için hiçbir fark yok. Hep aynı hız aynı ping ti.

O yüzden parayı düşünen netspeed almalı.

Türknet te canlı müşteri hizmetleri yok Netspeed te 7/24 canlı destek var.

Tartışmasız AKK'sız en ucuz fiyatlar netspeed de.
    Bugun ttnetten geçişim tamamlandı aynı numara taşır gibi taşıdım, sorunsuz. Ttnette 8 mbit 50 gb nete 60 lira veriyorken 16 mbit 75 gb nete 44 lira vereceğim. Ttnet taahhüt biterken teklif bile sunmaya tenezzül etmedi ben arayıp sordum kullandığım aynı tarifeyi 70 liraya verdi şaka gibi. Allah turk telekoma hiç kimseyi muhtaç etmesin.
    arkadaşlar o kadar abartmayın bir şeyleri şimdiye kadar ttnet dsmart turknet hepsini denemedim fiyat olarak şu an bana en makul burası geldi zaten ekonomik turknet karşımda muhatap bulamıyordum ttnet desen faturalar rezillikler dsmart desen kapattırana kadar canıun çıkar bundan iyi yer söyleyinde geçelim şu ekonomik krizde.
  • Birkaç ay öncesine kadar 40tl idi. Şuan zam geldi.

Hatta tarifesi 16 veya 8 olup 8 ve aşağı hız alanlar 8Mbps paketii alırlarsa AKN yok onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 1 Haziran 2018; 10:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Birkaç ay öncesine kadar 40tl idi. Şuan zam geldi.

Hatta tarifesi 16 veya 8 olup 8 ve aşağı hız alanlar 8Mbps paketii alırlarsa AKN yok onda.
    ülkede %20nin üzerinde enflasyon var adamlar zam yapmayıpta ne yapsın 850tl olan asgari ücret 2 yılda 1600tlye çıkarıldı
  • ttnet netlimitsiz 61 liralık aboneliğimi kapattırıp netlimitsiz plus 71 tl aboneliği açtırdım
    hız gerçekten farkedilecek derecede arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

ülkede %20nin üzerinde enflasyon var adamlar zam yapmayıpta ne yapsın 850tl olan asgari ücret 2 yılda 1600tlye çıkarıldı

Alıntıları Göster
    Sakin ol şampiyon. Biz zama bir stemde bulunmadık. Sadece bir iki ay öncesine kadar bu fiyat daha da avantajlıydı. Onu belirttim.
  • teahhutlu 10 megabit uydunet kullaniyordum.teahhudum bitince 71 lira dediler.

24 ay teahhude 56,5 lira dediler.modemim docsis 2.0 oldugu icin 300 lira modem almaniz lazim veya 24 ay 12.5 lira modem parasi veya kullandigin muddetce 6 lira modem kirasi dediler.hali hazirda adsl modemim oldugu icin bende speed nete gectim.

gayet memnunum tam olarak 16 mb aliyorum.upload olarak 0.75,i gecemiyor.zaten upload ile isim yok.

c.tesi mng ile sozlesmeyi yolladim.p.tesi ellerine ulastigini tarafima beyan ettiler.sali gunu netim acildi

ist_ fatih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Haziran 2018; 11:6:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam yeni internet alacaktım askerlik dönüşü altyapı iyi ama 1 MB upload yeter mi acaba :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    geçen yıl açıldı
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sicak mi arkadaslar ?? Daha sicagi varmi ev icin

• Ne diyorsunuz hizmetleri iyi mi bunların?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

Tam yeni internet alacaktım askerlik dönüşü altyapı iyi ama 1 MB upload yeter mi acaba :/
    bizimkiler de 1 ve altı
  • Modem yok içinde kendimiz ne almalıyız istanbul için öneri görüsleriniz nedir?

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Aylardır kullanıyorum. Bir sıkıntı görmedim. Sonuçta TT altyapısı. Ama taahhüt yok, ucuz ve limit yok.
  • taahhütlü mü bu paketler. bir de cahilliğimi mazur görün sadece Denizli'de değil tüm Türkiye'de değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

taahhütlü mü bu paketler. bir de cahilliğimi mazur görün sadece Denizli'de değil tüm Türkiye'de değil mi?
    Tüm Türkiye'de
  • 75 GB akn var orası kötü

• Hızlan endişe edenler 24 Mbps 100 an 50 tl tarifeye geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

75 GB akn var orası kötü
    yılbaşında akn kaldırılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

Hızlan endişe edenler 24 Mbps 100 an 50 tl tarifeye geçsin.
    altyapının destekliyor olması önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Alıntıları Göster
    ne yüzde 20si

yüzde 39

https://www.gazeteduvar.com.tr/ekonomi/2018/05/31/forbes-turkiyede-gercek-enflasyon-yuzde-39-2/

• ben 40 tl ye aknsiz 8 mbps kullanıyorum çokta memnunum netspeedden...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.