< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 1 Haziran 2018; 11:8:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 1 Haziran 2018; 11:8:22 > |
yazmadan okuyup araştırmak şart. yoksa durumunuz böyle olur.
![]() 1 ocak 2018 1.603 1 ocak 2017 1.404 1 Ocak 2016 1.300,99 1 Temmuz 2015 1.000,55 1 Ocak 2015 949,07 1 Temmuz 2014 891,04 1 Ocak 2014 846,00 1 Temmuz 2013 803,68 kısaca 846 dan 1603 'e çıkması 2 değil 4 yıllık bir süreçte oldu. ocak 2014 altın gramı 92 lira. 1 asgari ücretle 9.1 gram altın alıyordunuz. 2018 altının gramı 193 lira, 1 asgari ücretle 8.3 gram altın alabiliyorsunuz. |
Sakin ol şampiyon. Biz zama bir stemde bulunmadık. Sadece bir iki ay öncesine kadar bu fiyat daha da avantajlıydı. Onu belirttim.
![]() |
Bir tek ben değilim değil mi her seferinde konu başlığını need for speed diye okuyan????
|
Hocam uyarınla konudaki arkadaşların profilleri inceledim. Netspeed daha yeni yeni yayılan bi firma, buradaki kimsenin de ilişiği olduğunu düşünmüyorum. Bir aydır kullanıyorum deyip ayrıntılı bilgi aktaran forumdaşımız 2007 yılından beri üye. Ben de 2010 üyesiyim, 7-8 aydır kullanıyorum, memnunum. önerimle geçiş yapan 3 kişi de memnun.
Er rütbeli arkadaşlar bile sizden önce kaydolmuş foruma. Ama siz hala "kasıtlı mesajlar", "çok belli oluyo" gibi zan altında bırakan ithamlarınıza devam ediyorsunuz. Buradaki amacımız birbirimize yardımcı olmak, memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi yazarak görüş belirtemeyeceksek ne işimiz var burada? Dünkü firma, 5 yıl önceden trollerini foruma salacak değil. Varsa bildiğiniz çıkın söyleyin. ikidir mesajlarda kasıt aramanız asıl bize kasıtlı gibi geliyor. Şunu da ekliyim: türk telekomun fiyat, taahhüt, diğer issn'lere engel olması gibi politikalarına gıcığım. ne kadar çok arkadaşıma ucuz, taahhütsüz interneti önerebilirsem o kadar az kişi kazıklanır. Konuyu baltalamayın, anlaşılmadımsa özelden yazın lütfen. |
bana göre olayın tamamı saçmalık. altyapıyı sağlayan firma aynı zamanda , hizmet sattığı firmalara rakip! dünyada bu saçmalığın başka örneği yoktur gibime geliyor!
![]() |
Adsl için yorum yapıyorum.(8-16mbit)
Superonlinedan Türknete ordanda netspede geçiş yaptım Sonuçta aynı altyapıyı kullandıkları için hiçbir fark yok. Hep aynı hız aynı ping ti. O yüzden parayı düşünen netspeed almalı. Türknet te canlı müşteri hizmetleri yok Netspeed te 7/24 canlı destek var. Tartışmasız AKK'sız en ucuz fiyatlar netspeed de. |
Bugun ttnetten geçişim tamamlandı aynı numara taşır gibi taşıdım, sorunsuz. Ttnette 8 mbit 50 gb nete 60 lira veriyorken 16 mbit 75 gb nete 44 lira vereceğim. Ttnet taahhüt biterken teklif bile sunmaya tenezzül etmedi ben arayıp sordum kullandığım aynı tarifeyi 70 liraya verdi şaka gibi. Allah turk telekoma hiç kimseyi muhtaç etmesin.
|
arkadaşlar o kadar abartmayın bir şeyleri şimdiye kadar ttnet dsmart turknet hepsini denemedim fiyat olarak şu an bana en makul burası geldi zaten ekonomik turknet karşımda muhatap bulamıyordum ttnet desen faturalar rezillikler dsmart desen kapattırana kadar canıun çıkar bundan iyi yer söyleyinde geçelim şu ekonomik krizde.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 1 Haziran 2018; 10:39:51 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Haziran 2018; 11:6:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|