Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.860
Cevap
133
Favori
232.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç aydır 20 mbps olan paketi genel olarak sorunsuz bir şekilde kullandım. Fakat son 1 haftadır filan ben de buradaki diğer arkadaşların yaşadığına benzer sorunlar yaşıyorum. Özellikle akşam saatlerinde hız 1 mbitlere düşüyor. Aynı anda aynı evde cepten test yaptığımda 50mbit ve üstü hızlar görebiliyorum.

Bunun tek açıklaması olabilir. Turkcell, superbox kullanıcılarını normal kullanıcılarından farklı bir havuzda topluyor ve onlara yoğun zamanda hepsine birden yetebilecek bir band genişliği ayırmıyor.

Bunu burada ifade etmek kolay fakat, bunu kendilerine kabul ettirmek, hizmeti düzelttirmek veya haksız cayma bedeli ve hizmet bedeli almalarını engellemek için çokça enerji, zaman ve sinir harbi gerekecek.

Şimdilik bir süre daha kendiliğinden düzelmesini umacağım.

Orijinalden alıntı: falls

Uploud hızı 1gb altı veri yüklerken maksimum 55mbps oluyor. ama devamlı veri yüklerken hız 10 mbps düşüyor yani çok verim alacağınızı sanmıyorum
    Allah allah, benim 45 mbit çekiyor maksimum ve sürekli 5 MB/sn yükleme yapabiliyorum. Paylaşım yapılan sunucuyla alakalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende sizlerdeki gibi hızla alakalı düşme sıkıntıları var.benim elimdeki kule tipi huawie modem.önceki sayfalardaki arkadaşlar hmanager programından bahsetmişler.programı indirdim fakat program arapça.bunu türkçe veya ingilizceye nasıl çevirebiliriz acaba.hiç bir şey anlaşılmıyor çünkü.yardım ederseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: commagene

Birkaç aydır 20 mbps olan paketi genel olarak sorunsuz bir şekilde kullandım. Fakat son 1 haftadır filan ben de buradaki diğer arkadaşların yaşadığına benzer sorunlar yaşıyorum. Özellikle akşam saatlerinde hız 1 mbitlere düşüyor. Aynı anda aynı evde cepten test yaptığımda 50mbit ve üstü hızlar görebiliyorum.

Bunun tek açıklaması olabilir. Turkcell, superbox kullanıcılarını normal kullanıcılarından farklı bir havuzda topluyor ve onlara yoğun zamanda hepsine birden yetebilecek bir band genişliği ayırmıyor.

Bunu burada ifade etmek kolay fakat, bunu kendilerine kabul ettirmek, hizmeti düzelttirmek veya haksız cayma bedeli ve hizmet bedeli almalarını engellemek için çokça enerji, zaman ve sinir harbi gerekecek.

Şimdilik bir süre daha kendiliğinden düzelmesini umacağım.
    Ben 2 kez aradım. Sizin söylediklerinizin aynısını söyledim. Turkcell telefon hattımdan 40 mb hız alırken superbox hattımdan 3 mb hız alıyorum muhtemelen superbox kullanıcılarını farklı bir grupta topluyorsunuz dedim. Ama evime servis yönlendirmeye çalışmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Bende servislik bir durum olmadığını belirttim. Sorunu ya anlamıyorlar ya da anlamamazlıktan geliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlik xiaomi 9 superbox hattı sehirden cok uzak bir bolge bağ evi 5 kisi inyernetime bagli vodafone ve turktelekom cekmiyor ben adamlara paylaşıyorum gram hiz oynamasi yok kalite hissettiriyor kendini herzaman hicbirzaman rakip olamaz hic bir oparator turkcell cansin bize boyle bir imkan sundugun icin sana minnattariz ne kadar tesekkur etsek azdir :)

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 1 Aralık 2019; 16:33:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Anlik xiaomi 9 superbox hattı sehirden cok uzak bir bolge bağ evi 5 kisi inyernetime bagli vodafone ve turktelekom cekmiyor ben adamlara paylaşıyorum gram hiz oynamasi yok kalite hissettiriyor kendini herzaman hicbirzaman rakip olamaz hic bir oparator turkcell cansin bize boyle bir imkan sundugun icin sana minnattariz ne kadar tesekkur etsek azdir :)

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★
    Ben olaylara uzaktan bakan biri olsam ve diğer yorumlarla birlikte senin yorumunu okusam. Yahu bu Turkcell çalışanı, geç bu işi alınmaz der vazgeçerdim.

Neyi amaçlıyorsun anlayamadım.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Sen bu forumda yenisin herhalde yakin bi zamanda turk telekomdan turkcele gectigimi butun forum bilir benim ben gercekleri yaziyorum sen ne dusunursun beni gram ilgilendirmez yeni arkadaş

• Merhaba arkadaslar bende superbox alacagım. 50 metre ileride bir komsu var bununla ortak alacagız. 1 diş anca cekiyor. bunun wifi cekim gucunu arttırmanın bir yolu varmı cevaplar için simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

50 metre cok uzun bir mesafa malesef kullanamazsiniz araya bir duvar girmezse belki gorur ama baglanma sansin hic yok gibi
    emanet superbox aldık deneme için baskasından simdi 1 veya 2 diş anca vuruyor. bunu baska arttıramazmıyız.
    Merhabalar ben 300 metreden bir komsuyla internet kullanmistim arada duvar agac vs olmadigi surece dısarisi icin uretilen wifi modemlerden alacaksin tp link cpe 210 kullanmistim ben buna benzer repeaterlerbde biribirine gorurse is gorur 50 metre hicbir sey kablo bile cekilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Torunoglu55

Merhabalar ben 300 metreden bir komsuyla internet kullanmistim arada duvar agac vs olmadigi surece dısarisi icin uretilen wifi modemlerden alacaksin tp link cpe 210 kullanmistim ben buna benzer repeaterlerbde biribirine gorurse is gorur 50 metre hicbir sey kablo bile cekilir
    Dısarisi icin uretilen wifi modemler superbox ın içindeki simkart takılıyormu. zaten suan 1.2 nokta alıyor. Ama gucu cok az.

• quote:

Bir tarafta superbox diger tarafta modem olacak birbirini gorecek
    Anladım dediginizi superbox uyumlu ucuz modem tafsiyeniz varmı.

• quote:

İstedigin repeaterlerden birini alabilirsin 1.4 ve 5ghz bantlari da var superboxda huawei olanda digerlerini bilmiyorum tavsiye olarak bi sey diyemem ben cpe 210 kullandim fena degildi
    Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 2 Aralık 2019; 0:19:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Arkadaşlar 20 mbit sınırsız tarife kullanıp, hız konusunda tamamen sınırsız ile takaslamak isteyen var mı?
    Hocam 279 tl mi ödüyorsunuz.

Orijinalden alıntı: sahsiyet

Hocam 279 tl mi ödüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Hat ücretiyle felan 287 lira

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.