Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 kullanirken lanet etmistik :) 12 gelsin diye, 13 gelince de 12 mi kiymetli olcak her sene ayni şey :) bence 11 den daha iyi tercih meselesi, saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kutudan çıkan orijinal kabloyu powerbanka bağlıyorum ve “aksesuar desteklenmiyor” uyarısı alıyorum.

Eskitme politikası ayağına bunları duymuştum ancak karşılaşmam zannediyordum.

Başına gelen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Dili Eng yapıp tekrar TR yapınca düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: WatchteR

Bugün sürüm 12.1.4 'de Bug yakaladım arkadaşlar. Eğer sıfırdan bir kurulum yaptığınızda mail programından google hesabı ekleyemiyorsunuz. Bütün api ler çalışıyor ama google çalışmıyor.

Neyse az önce Apple çalışanıyla görüştüm 4 cihazda denedi o da yapamadı az öncede bug report açıp mail gönderdim hadi bakalım geçmiş olsun :D eğer telefonunuz sıfırlanırsa google hesabı ekleyemiyoruz
    Sabahtan beri uğraşıyorum google hesabı eklemek için.bir türlü olmuyor.bug varmış desenize😔

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuhre

ios 12.1.4 deyim ayarlara girip arama yapınca boş bir sayfa karşılıyor ve bana kafayı yedirtmek üzere
    Hocam bu sorun bende 11.2 zamanlarında olmuştu Apple destekle konuştugumda konumla ilgili bir sıkıntı oldugunu ve bazı modemlerden konum alınamadığı zaman kaynaklanıyormuş. Bana ayarları sıfırlamamı söylemişlerdi ama neyse siz kısa yolunu bulmuşsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahonix

Sabahtan beri uğraşıyorum google hesabı eklemek için.bir türlü olmuyor.bug varmış desenize😔

Alıntıları Göster
    Sormayın hocam bende çok uğraştım en sonunda gmail kurdum.

• iOS'in son durumu nasıl sizce? En son 8.4.1'teydim. Dosya yöneticisi, mobil bağlantı açma gibi eksiklikleri vardı o dönem. 1700-1800 liralara 6s 32-64gb alınır mı sizce? Yoksa 600 lira civarı daha koyup 32gb 7 mi alınmalı?(128gb fiyatları daha da yüksek) Alıp 2-3 sene falan kullanmayı planlıyorum. (Belki seneye satıp üzerine ekler 7 düşünürüm, ekonomik gidişata bağlı.) Şuan HTC One M8 kullanıyorum. 3 senedir bu telefonlayım. Bundan önce de iPhone 5 64gb kullanıyordum. iOS'e alışkınım. Romlarla, rootlarla uğraşacak vaktim yok artık. Telefon yedeklemek Android'de işkence gibi geliyor. Ben sadece telefonu kullanmak istiyorum artık. Kullanım alışkanlığım; haftada belki max 1 saat oyun, gün içerisinde bolca web-browsing, OneNote'da not alma ve bolca bankacılık işlemi yapılıyor, günde en az 2 saat de müzik dinleniyor(yolda dinliyorum).
  • Çok teşekkürler yorumunuz için. Peki sizce düşündüğüm model ve fiyat skalası konusunda tercih ne yönde olmalı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En son sürüme geçilirmi? Suan 12.1.2 deyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saab9000 kullanıcısına yanıt
    Uzun süre idare etsin diyorsanız 7 alın

• quote:

Wifi kopuyor diye mecburen 12.1.4 sürümüne geçtim sanki sorun yok gibi inşallah face time’in yanında bu sorunuda çözmüşlerdir onun dışında gayet iyi olmuş hızda bir sorun yok gibi... zaten yabancı kaynaklarda performansta iyileştirmeler olduğu yazılmış. @Fuhre
    12.1.4 de wifi düzelmiş mi hocam 6s için ???

• Geçilir tabi ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

12.1.4 de wifi düzelmiş mi hocam 6s için ???

Alıntıları Göster
    Şuan bir sorun yok gibi zaten ne zaman olacagı belli olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

iOS'in son durumu nasıl sizce? En son 8.4.1'teydim. Dosya yöneticisi, mobil bağlantı açma gibi eksiklikleri vardı o dönem. 1700-1800 liralara 6s 32-64gb alınır mı sizce? Yoksa 600 lira civarı daha koyup 32gb 7 mi alınmalı?(128gb fiyatları daha da yüksek) Alıp 2-3 sene falan kullanmayı planlıyorum. (Belki seneye satıp üzerine ekler 7 düşünürüm, ekonomik gidişata bağlı.) Şuan HTC One M8 kullanıyorum. 3 senedir bu telefonlayım. Bundan önce de iPhone 5 64gb kullanıyordum. iOS'e alışkınım. Romlarla, rootlarla uğraşacak vaktim yok artık. Telefon yedeklemek Android'de işkence gibi geliyor. Ben sadece telefonu kullanmak istiyorum artık. Kullanım alışkanlığım; haftada belki max 1 saat oyun, gün içerisinde bolca web-browsing, OneNote'da not alma ve bolca bankacılık işlemi yapılıyor, günde en az 2 saat de müzik dinleniyor(yolda dinliyorum).
    Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm arkadşım. android sevdasına htc desire hd ile başladım ilk rom işlerinede bu cihazla başlamıştım. Sonrasında htc 7 ve 9 kullandım bir güncelleme gelirdi 4 saat ekran süresi 2 saate inderdi daha sonrasında samsunga geçtim servis vs rezaletti baya bir sorunlar çıktı... tabi ben o sıralar deli gibi teknoloji sitelerinde yeni çıkan telefon haberlerine bakıyorum...

En sonunda canıma tak etti dedimki uğraşmıyacagım bir telefon alacam sonra çevreyi araştırdım sordum soruşturdum iphone 7 almaya karardi verdim.

İnanırmısın bir seneden beri hangi model çıkmış nerede ne varmış kaç kameraymış yok dosya erişimi varmı yok mu umursamadım.

• Hafta sonu beta mı çıkar.Beta sürümündeyim çıktığı an forumu editlerim..!

• quote:

Şuan bir sorun yok gibi zaten ne zaman olacagı belli olmuyor

Alıntıları Göster
    Sorun kaldığı yerden devam eder zaten 16 mb güncelleme 12.2 tamamen düzelir.

• Ne olacak dfu ile gecince :))

• Yazılım 12.1.3
    Model Iphone 7
    Apple müzik ile müzik dinlerden DH mobil uygulamasına girdiğimde Apple müziki durduruyor.
    Bu sorunu yaşayan var mı kontrol eder misiniz?
    Sorun DH mobil uygulamadan mı kaynaklanıyor?
    Bu sorunun mantıklı bir açıklaması var mı?

• Yazdıklarnızdan kardeşimi gördüm ben ilk telefonumu nokia n81 den sonra 2010 senesinde 3g ye geçtim derken bugüne kadar birkaç iphone değiştirdim şuan 3. Senesinde 6s var taş gibi biraz batarya problemim var

Kardeşim yıllarca samsung kullandı tabi o arada benimle sürekli çekişme halindeydi özgürlük özgürlük
    Ama sonunda dayanamadı birgün abi telefon almam lazım iphone ama hangi modeli önerirsin dedi 2600 e 7 aldık 3. Senesi daha öncesinde çok telefon değiştirirdi sizinde dediğiniz gibi artık telefon bakmıyor yeni iphone gelse bile çok ilgimi çekmiyor

Belki fiyatlar uygun olsa çentikli ekrana geçmeyi isterdim ama 3000 üstü telefona para veremem saçma geliyor aslında 3000 de fazla

• Son sürümde şarj daha uzun gidiyor sanki. Hisseden var mı?

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.